|
|||||||||||
|
|
#84631 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ja nisam ni spominjao policajce koje su na cesti, u ophodnjama, ili štite čuvane zgrade/osobe. Ja govorim o administraciji. Broj stanovnika manji za skoro milijun, informatizacija, a broj službenika narastao za x4 |
|
|
|
|
|
|
#84632 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U Toyoti su definitivno prolupali. Neke gadne droge su u điru tamo. Prvo su predstavili koncept nove Corolle koja je nešto neviđeno do sada. Onda su predstavili novu luksuznu marku Century i Coupe koji planiraju. A kao šećer na kraju, Lexus je predstavio koncept novog LS-a kao monovolumen sa 6 kotača.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84633 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
Probaj iskopati koliko je registriranih auta bilo na cesti 1991., a koliko ih je danas. Vjerovatno milijun više nego tada. U samo jednoj godini broj auta u ZG-u se povećao za 20.000: https://www.index.hr/mobile/vijesti/...v/2723597.aspx
|
|
|
|
#84634 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Kad smo kod broja auta na cesti...koji k*** se to događa u Varaždinu, danas hoću laganini do grada neke stvari obaviti i nema parkinga ni za kruha. Garaža puna na obje razine, sve u okolici puno, POS naselje - puno...reko screw that odo doma i ošo biciklom riješit kaj sam imao. Je da sam zadnjih 6 godina više u Minhenu nego u VŽ al ne sjećam se da je i tad ni trećinu toliko auti ni prometa bilo, Varaždin odjednom djeluje užasno klaustrofobično i prenapučeno. |
|
|
|
|
|
#84635 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, nikad nije bilo toliko taksista i dostavljaca, jednom nas je bilo 6 na semaforu od toga 5 taxija.
|
|
|
#84637 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ulice raskopane, ukinuto masu parkirnih mjesta, ukinute ulice, suzene trake kao kod lisinskog, tamo nikad nije bilo toliko guzve kao danas, otkad su isli suzavati trake i naravno nesinkronizirani semafori. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#84638 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan se tu razglabalo o budućnosti Lukoila. Eto, svu svoju imovinu izvan Rusije prodaju Gunvoru. Lukoil accepts Gunvor offer to buy its foreign assets
|
|
|
#84639 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
|