|
|||||||||||
|
|
#84632 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Mene moj pozdravlja kad dodem ![]() @Igorr - puno sretnih kilometara sa autom. Koje su to dimenzije guma na njemu? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84633 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nelose izgleda, komad auta, skoro bi se mogao i okrenuti za tim cudom ![]() Iako da budem iskren (mislio sam da cu uspjeti izdrzati ali ocito nis od toga ), mogao si puno bolje proci i uzeti kineza, em bi ovakav auto platio 10k em imas garanciju do 2358, em je kvalitetniji jer sve sto kinez napravi je kvalitetnije a za djabe. U pravu je pajser/zuja ekipa, sto jest jest ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84634 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Glupo pitanje, ja tvrdim jedno, frend drugo. Ja tvrdim da ni u zimskim uvjetima, zadnja svijetla ne trebaju svijetliti. Po zakonu od 01.11. vrijedi: Citiraj:
Znači, automatska svijetla koja pale po sunčanom danu ledice napred, iza ništa je po Zakonu, jel tako? Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#84638 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#84639 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
|
|
|
|
|
|
#84640 | |||
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Ili vlada, ili masoni ili kinezi ![]() Ili prigrliti seljačinu u meni i uživati u blagodatima toga (možda sad napokon mogu parkirati na invalidska mjesta, pentrat se po trotoaru i blokirati druge ljude?) Citiraj:
Citiraj:
Mislim da bi vizualno 19tice bile taman dobre, ali udobnost mi je na prvom mjestu - neka one meni imaju mesa za upijanje sve i svačega ![]() Citiraj:
![]() A je, zajebao sam se što nisam uzeo kineza, mogao sam uživati u svim blagodatima đdžčabetosti ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84641 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Tako je, u magli ces ostavit na "auto" isto kao i 99% ostalih bisera na cesti i na taj nacin stat u red za odstrel 😁 Bitno da nas jebu o nasoj "sigurnosti" sa svih strana. |
|
|
|
|
|
#84642 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
#84644 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
|
#84647 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Na VAG grupaciji kome se ne pale zadnje pozicije, to se da iskodirati. Opcija: Scandinavian DRL |
|
|
|
|
|
#84648 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako imas proceeda s onom sirokom pozicijom preko gepeka, uopce se ne bi iznenadio da je dizajner rekao glavnom projektantnu "ej, zadnje pozicije moraju svijetliti, uvijek" because sexyness ![]() Bilo bi malo bedasto imati tu dugacku fensi poziciju, a da ne svijetli stalno. Kao recimo Kona sa onom prednjom i zadnjom crtom. Garant svijetli primarno zbog dizajna. Vjerojatno i ovi sa svjetlecim VW logom na gepeku isto tako. Sto je zapravo pohvalno! ![]()
|
|
|
|
#84649 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Za to mi se stvarno sviđa imati max automatizaciju, pogotovo što je super odrađeno. Opel je stvarno bio top, sad ćemo vidjeti kako će se matrix na narodnim kolima pokazati ![]()
|
|
|
|
#84650 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
"Postojat će dva glavna načina korištenja sustava: Elektronički uređaji (ENC i europski EENC) – za korisnike koji se registriraju u sustav i sklope ugovor. Naplata se provodi automatski, u stvarnom vremenu. Automatsko prepoznavanje registarskih pločica (APRP) – za korisnike koji nisu registrirani. Sustav snima registarsku oznaku, a cestarina im se naknadno zaračunava, u skladu s pravilima koncesionara." Ok, ako nemam ENC i hocu da mi po tablici naplate,kako to ide, stigne mi na adresu racun? I koja je razlika u cijeni ako imam ENC ili ako po tablicama placam? Onda kaze: " Što ako netko ne plati cestarinu? Ako vozač koristi autocestu bez registracije u ESNC (čl. 16), mora platiti: Iznos cestarine za prijeđenu dionicu Zakonski penal - 120 eura Kaznu od 300 do 600 eura" Korištenje autoceste bez uključenja u ESNC (ENC ili APRP) Vozač fizička osoba 300 – 600 € Kako moze ne platiti ako ima ENC ili mu ocita sustav tablice? Kako se uopce "ukljuciti" u ESNC? Procitao sam i ovdje clanak ali i dalje ne kuzim https://revijahak.hr/2025/07/12/novi...ti-neplacanje/ |
|
|
|
|
|
|
#84651 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
za sve koji neće htjeti imati enc, napravit će vizualno lijep i vrlo user friendly web na kojem ćeš se prije vožnje po autocesti morati registrirati. to objašnjava ovo "ako vozač koristi autocestu bez registracije u ESCN". |
|
|
|
|
|
#84652 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Sveeee ce napravit samo ne vinjete. Jer dio love moraju ruke uzet...
|
|
|
|
#84654 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
https://youtu.be/DdHzzlC8b_w?si=yY7zLzt15DpLxy_f Pošto nisam bio ženi uspio naći MiTo i nije ga još preboljela, kaže da može i ovo.
|
|
|
#84656 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A šta fali? ![]()
|
|
|
|
#84658 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Prije par dana u Samoboru ![]() Zver ali mnogo para. https://www.njuskalo.hr/auti/alfa-ro...oglas-47916087 |
|
|
|
|
|
|
#84659 |
|
Premium
|
Da, nema ih baš na prodaju. Novi je bio 70k. 2019. godište a da uzimam nešto s preko 500ks, bez razmišljanja bi uzeo RS6 za te novce. Ili eventualno X5 M50 i ostavio si 20k u džepu. Znam, nisu isti auti, znam "Alfa je Alfa"...Vozio sam tu Alfu, 2020. šef Altusa ju je vozio. Tvrda, točna, agresivna, zanimljiva. 2020. bila pojava. |
|
|
|
|
|
#84660 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Robotaxi - it lives! https://net.hr/danas/vijesti/robotak...0-9600040c8f8e
|