Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 19:35   #811
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Bez brige radim ja kako je knjigovodstvo reklo da treba. Ali ako se niko ne buni neće nas ni fermat ništa. Evo moj e-racun ima bar kod a Telemach i A1 računi nemaju. Znaci treba forsirati posrednike da to rjese jer očito se može.
Staro Jučer, 20:34   #812
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Bez brige radim ja kako je knjigovodstvo reklo da treba. Ali ako se niko ne buni neće nas ni fermat ništa. Evo moj e-racun ima bar kod a Telemach i A1 računi nemaju. Znaci treba forsirati posrednike da to rjese jer očito se može.
Upravo sam dobio eracun od bonbona, u pondi je dosao sa qr kodom. Moze se kad se hoce.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Oglas

Oglas
Staro Jučer, 21:01   #813
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Može naravno, kao što rekoh samo im treba slati mail/upite da rjese. Ja sam u PARRA i to je jedan checkmark hoćeš bar kod ili nećeš. Zašto MAR to "ne može" implementirati je drugi par rukava...
Staro Jučer, 21:06   #814
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Parra kao low budget IP ima više opcija nego netko tko vrti milijune...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:26   #815
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Parra kao low budget IP ima više opcija nego netko tko vrti milijune...
Što ćeš mijenjati program koji već vrti milijune?
:D

Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk
Colop je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:31   #816
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Nije do programa...

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:42   #817
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Otvaranje firme ili obrta

Parra izgleda predobro za malo korisnike. 10 izlaznih racuna mjesecno free , plus neograniceni ulazni racun. Earhiva free, ne znam sta je sa eizvjestavanjem,valjda je i to ukljuceno. Za male korisnike koji nemaju MP kasu izgleda super. Ako pređes tih 10 izlaznih slucajno platis 5c plus pdv. Za vece koji imaju i MP kase nije bas jer je cijena za 100 racuna mjesecno 100€. Ima puno boljih rijesenja na razini godine.

Sljedeci koji rade dobro je db-informatika tzv super račun. Cijene nisu top, ali rade kako treba vec godinama. Bila je akcija 19.90 prva godina. Sucelje ok i web i app. Imaju prikaz eracuna u pdfu direkt pa onda se moze download originala u pdfu i ubl. Zanimljivo radi i ne steka.
Nisam pitao uppce da li se mojim primateljima prikazuje barkod, ali morat cu pitat.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. Jučer u 23:55.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:53   #818
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Nisam pitao uppce da li se mojim primateljima prikazuje barkod, ali morat cu pitat.
Pa pogeldaj na svojoj strani "aplikacije" kao izgleda "export" PDFa, mozes valjda vidjeti generirane Racune ?
Staro Jučer, 23:58   #819
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Otvaranje firme ili obrta

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Pa pogeldaj na svojoj strani "aplikacije" kao izgleda "export" PDFa, mozes valjda vidjeti generirane Racune ?

Nisam uopce gledao. Moram baciti oko da vidim. Znam da kad dobijem od nekoga imam vizualizaciju bez koda pa kad skinem za direkt download onda dobijem onako kako je generiran u npr ERP-u pošiljatelja, vecina sa kodom jer tako dobijem godinama samo sto nije bilo fiskalizirano F2. Valjda nije isto ako saljes preko IP ili preko ERP-a sa integriranim Eracun opcijom.

Edit: nije mi vrag dao mira pa se spojio. Ne mogu vidjeti kompletan racun nego samo skraceni prikaz kao npr kod ulaznih prije nego skines original. Morat cu napomenuti developeru da doda opciju da se vidi tocno kako klijenti dobiju od mene.

Edit2: klijent je dobio vizualizaciju MER-a za moj eračun i ne izgleda isto kao kod mene. Koliko sam shvatio ,ako kreiraš račun preko IP, primatelj dobije vizualizaciju preko svog IP. Ako kreiraš eracun u ERP-u, onda klijent dobije onako kako je ERP kreirao. Morat cu detaljno pitati, jer ako je tako, dzaba 2d kod kod pošiljatelja ako ga IP primatelja ne vizualizira osim ako ide preko ERP-a. Preko ERP-a 2d kod ide sigurno jer sam jučer dobio od firme koja koristi 4d wand erp i dobio sam isti racun kao prosle godine samo je upisana napomena da je fiskaliziran F2, sa naravno ukljucenim barkodom. GLS mi je također poslao i kad skinem original dobijem vizualizaciju MER-a, a pdf skraceni prikaz je od mog IP-a. Vjerojatno se u gls-u za sada eracun salje preko mer sucelja.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. Danas u 00:49.
spawn je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno