Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 15:09   #83221
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Isto sranje se meni desilo na VW Tiguanu 2,0 TDI, otišla mehatronika i elektronika DSG mijenjača na 72000!!! Km.
Calen bite 1700 €.

Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk
Jamstvo nije pokrilo to?
Juice je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:14   #83222
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Jamstvo nije pokrilo to?
Ne, auto je 2018 godište, oni pokrivaju 5 godina, auto je bilo staro 7 godina i 2 mjeseca.
Nažalost, nisu ponudili ni kulancu.
Da stvar bude smješnija, na 58 000 promjenio dsg ulje, na 72 kada se mijenjali elektroniku opet mijenjali ulje.
Meni jr auto mogao voziti parne brzine, ali ne i neparne, krepala elektronika koja sinkronizira getribe.

Colop je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Danas, 15:16   #83223
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Ovaj tekst mi zvuci ko da ga je ChatGPT napisao, uz malu doradu autora...
Možda i jest, pita sam svog mehu da mi napiše zašto su alfe u kurcu, pa sam prebacio u forum.
Staro Danas, 15:23   #83224
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Možda i jest, pita sam svog mehu da mi napiše zašto su alfe u kurcu, pa sam prebacio u forum.
Nego, Strojnica, reci ti meni, jel Alfa ima koji bicikl u ponudi? Znam da je Peugeot imao, Porsche isto, Audi isto... Al ne znam za Alfe...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:28   #83225
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Iss, i to kakve bicikle. Talijani su ih znali složiti, doduše ispadao im je prednji pogon, crankset je bija od premekanog aluminija

Mislim da danas u ponudi čak imaju i neke elektrike.

Ali ono, želiš li od Talijana kupiti elektriku?
Staro Danas, 15:31   #83226
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Zamisli cuda... Imam Bianchi Kuma 5100, to mi je drugo bicklo...

Al imam i Olivetti M24, to je bilo iz doba kad je Olivetti znao slozit komp bolje od amera... Ali da, mislim da si u pravu - nesto me ne vesele talijani i elektrika...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:39   #83227
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Kupio sam kopačicu i na dnu kutije bila je mrlja od ulja tako da je 100% talijanski proizvod.
Hamm je online   Reply With Quote
Staro Danas, 15:40   #83228
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
https://www.vecernji.hr/vijesti/odbi...okrili-1888110

Koji su ovi iz Adriatica cigani i koje glupave fore???

Na Mazdi (prodana ove godine) smo 2 puta popravljali na Kasko.

Prvi puta bili kod prijatelja. Na parkingu ispred zgrade netko tko je bio parkiran pored nije napravio dovoljan luk i izgrebao desni cosak branika sasvim onako lijepo. Naravno, niti policije, niti svjedoka niti zapisnika i slikanja. Kada smo isli na godisnji servis dali da se to popravi preko kaska, servis poslao kasku racun i nikakvih problema.

Drugi puta mali izlazi s parkinga na rikverc i pogodio nekog lika (btw, imala je i zadnje senzore i kameru ). Nisu zvali policiju nego svatko svojim putem, na Mazdi bio dosta izgreban zadnji branik. Ista situacija kao i kod prvog slucaja (popravak na redovnom servisu preko kaska) i opet osiguranje nije radilo bas nikakvih problema.

Kasko je bio na Allianzu.

Ovi iz Agram grupe su bas neki cigani, na sve nacine pokusavaju izbjeci isplatu stete.

Jednom je zenu dok je vozila Yaris pogodio osiguranik Adriatica, situacija cista da cisca ne moze biti (ona na semaforu stala i lik je odozada pogodio). I bilo je s njima natezanja, frajeri zele isplatiti neki smijesni iznos, tipa "pa to popravite sa polovnim dijelovima i nekim jeftinim majstorom" i slicne budalastine.
Na kraju zena pisala njihovoj upravi i ne znam kome vise, pa su pristali isplatiti odstetu sve po racunima.
Staro Danas, 15:46   #83229
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Ne, auto je 2018 godište, oni pokrivaju 5 godina, auto je bilo staro 7 godina i 2 mjeseca.
Nažalost, nisu ponudili ni kulancu.
Da stvar bude smješnija, na 58 000 promjenio dsg ulje, na 72 kada se mijenjali elektroniku opet mijenjali ulje.
Meni jr auto mogao voziti parne brzine, ali ne i neparne, krepala elektronika koja sinkronizira getribe.

6 ili 7 brzina?
Dq381?
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:54   #83230
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
https://www.vecernji.hr/vijesti/odbi...okrili-1888110

Koji su ovi iz Adriatica cigani i koje glupave fore???

Na Mazdi (prodana ove godine) smo 2 puta popravljali na Kasko.

Prvi puta bili kod prijatelja. Na parkingu ispred zgrade netko tko je bio parkiran pored nije napravio dovoljan luk i izgrebao desni cosak branika sasvim onako lijepo. Naravno, niti policije, niti svjedoka niti zapisnika i slikanja. Kada smo isli na godisnji servis dali da se to popravi preko kaska, servis poslao kasku racun i nikakvih problema.

Drugi puta mali izlazi s parkinga na rikverc i pogodio nekog lika (btw, imala je i zadnje senzore i kameru ). Nisu zvali policiju nego svatko svojim putem, na Mazdi bio dosta izgreban zadnji branik. Ista situacija kao i kod prvog slucaja (popravak na redovnom servisu preko kaska) i opet osiguranje nije radilo bas nikakvih problema.

Kasko je bio na Allianzu.

Ovi iz Agram grupe su bas neki cigani, na sve nacine pokusavaju izbjeci isplatu stete.

Jednom je zenu dok je vozila Yaris pogodio osiguranik Adriatica, situacija cista da cisca ne moze biti (ona na semaforu stala i lik je odozada pogodio). I bilo je s njima natezanja, frajeri zele isplatiti neki smijesni iznos, tipa "pa to popravite sa polovnim dijelovima i nekim jeftinim majstorom" i slicne budalastine.
Na kraju zena pisala njihovoj upravi i ne znam kome vise, pa su pristali isplatiti odstetu sve po racunima.
Hehe, ista situacija bila sa mojom skvo. Lik ju pretice i zakaci joj branik i samo ode dalje. Ona stane i zove me da me pita sto da radi. Na svu srecu je zapamtila regu, ja kazem zovi murju i reci im regu i sta se dogodilo. Dolazi murjak sa podacima od lika, napravi zapisnik. Na kraju smo se nazezali jos nekih 8 mjeseci sa eurohercom jer oni "misle" da njihov lik ipak nije kriv, unatoc policijskom zapisniku. Svasta covjek dozivi u Rvackoj
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Danas, 17:34   #83231
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Vjerojatno ces trebat novi/polovni komp od modela sa Bosch diznama i komplet instalaciju od dizni jer su drugaciji prikljuci.. Nisam dobro procitao, mislio sam da planiras. Negdje sam gledao 2.0 tdi 170ks Simens na Bosch 140ks kod nekog Bosanca pa znam da je rekao di nije siguran da se to isplati. Dobar je majstor inace, pogotovo za TDIje..
Isman Djozo, dobar lik. Odvezao je auto 30tkm na Bosch konverziji
Staro Danas, 17:51   #83232
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
A vrhunac svega mi je bilo kada su me u servisu uvjeravali da je DSG bog otac mijenjača i najbolji na svijetu. Pa sam onda pitao ako je najbolji na svijetu zašto u Tuarega i Q7 stavljaju ZF mijenjače ako jr DSG tako dobar

Colop je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 18:42   #83233
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Hehe, ista situacija bila sa mojom skvo. Lik ju pretice i zakaci joj branik i samo ode dalje. Ona stane i zove me da me pita sto da radi. Na svu srecu je zapamtila regu, ja kazem zovi murju i reci im regu i sta se dogodilo. Dolazi murjak sa podacima od lika, napravi zapisnik. Na kraju smo se nazezali jos nekih 8 mjeseci sa eurohercom jer oni "misle" da njihov lik ipak nije kriv, unatoc policijskom zapisniku. Svasta covjek dozivi u Rvackoj

IMHO problem je u pravnoj državi koja bi osiguranjima koji imaju poveći broj takvih slučajeva trebali oduzeti licencu za rad i bok.

Citiraj:
A vrhunac svega mi je bilo kada su me u servisu uvjeravali da je DSG bog otac mijenjača i najbolji na svijetu. Pa sam onda pitao ako je najbolji na svijetu zašto u Tuarega i Q7 stavljaju ZF mijenjače ako jr DSG tako dobar

DSG je za sirotinju.
Hamm je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke