|
![]() |
#83221 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83222 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Ne, auto je 2018 godište, oni pokrivaju 5 godina, auto je bilo staro 7 godina i 2 mjeseca. Nažalost, nisu ponudili ni kulancu. Da stvar bude smješnija, na 58 000 promjenio dsg ulje, na 72 kada se mijenjali elektroniku opet mijenjali ulje. Meni jr auto mogao voziti parne brzine, ali ne i neparne, krepala elektronika koja sinkronizira getribe. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83223 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#83224 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
#83225 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Iss, i to kakve bicikle. Talijani su ih znali složiti, doduše ispadao im je prednji pogon, crankset je bija od premekanog aluminija ![]() Mislim da danas u ponudi čak imaju i neke elektrike. Ali ono, želiš li od Talijana kupiti elektriku? ![]()
![]() |
#83226 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Zamisli cuda... Imam Bianchi Kuma 5100, to mi je drugo bicklo... ![]() Al imam i Olivetti M24, to je bilo iz doba kad je Olivetti znao slozit komp bolje od amera... ![]() ![]()
![]() |
#83228 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
https://www.vecernji.hr/vijesti/odbi...okrili-1888110 Koji su ovi iz Adriatica cigani i koje glupave fore??? Na Mazdi (prodana ove godine) smo 2 puta popravljali na Kasko. Prvi puta bili kod prijatelja. Na parkingu ispred zgrade netko tko je bio parkiran pored nije napravio dovoljan luk i izgrebao desni cosak branika sasvim onako lijepo. Naravno, niti policije, niti svjedoka niti zapisnika i slikanja. Kada smo isli na godisnji servis dali da se to popravi preko kaska, servis poslao kasku racun i nikakvih problema. Drugi puta mali izlazi s parkinga na rikverc i pogodio nekog lika (btw, imala je i zadnje senzore i kameru ![]() Kasko je bio na Allianzu. Ovi iz Agram grupe su bas neki cigani, na sve nacine pokusavaju izbjeci isplatu stete. Jednom je zenu dok je vozila Yaris pogodio osiguranik Adriatica, situacija cista da cisca ne moze biti (ona na semaforu stala i lik je odozada pogodio). I bilo je s njima natezanja, frajeri zele isplatiti neki smijesni iznos, tipa "pa to popravite sa polovnim dijelovima i nekim jeftinim majstorom" i slicne budalastine. Na kraju zena pisala njihovoj upravi i ne znam kome vise, pa su pristali isplatiti odstetu sve po racunima.
![]() |
#83229 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Dq381? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83230 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83231 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#83232 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A vrhunac svega mi je bilo kada su me u servisu uvjeravali da je DSG bog otac mijenjača i najbolji na svijetu. Pa sam onda pitao ako je najbolji na svijetu zašto u Tuarega i Q7 stavljaju ZF mijenjače ako jr DSG tako dobar Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#83233 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
IMHO problem je u pravnoj državi koja bi osiguranjima koji imaju poveći broj takvih slučajeva trebali oduzeti licencu za rad i bok. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|