|
|||||||||||
|
|
#83191 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Aposlutno u trenutku kada odlučiš da ti je vožnja od točke A do točke B. ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.09.2025. u 22:01. |
|
|
|
|
|
|
#83192 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
VAG koncern je "BOG" štednje. Zašto razvijat automatski mjenjač? Pa imamo manualni mjenjač, spojimo u jedan i dodamo mehatroniku koja će sa time upravljati. U DSGu su ostali svi problemi joje su imali u manualnim mjenjačima. Kako su napravili toliko različitih TDI motora. Ne računajući 1.6, krenimo od 1.9 TDI, prvo su prestali raditi PD motore i napravili glavu za 16v CR, pa su ga izbušili na 2.0 onda su napravili 1.6 TDI. Ako se ne varam borung je ostao od 1.9 i smanjili su dužinu klipnjače. Tu su dobili manjak od 300 ccm. Onda su napravili trocilindraša tako da su od 1.6 maknuli jedan cilindar i stavili uteg. Šparni Njemci. Ne izmišljaju toplu vodu. Samo modificiraju.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#83194 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
CVT je toliko loš da su ga morali banati iz F1 ![]() https://www.reddit.com/r/formula1/co...s_cvt_gearbox/
|
|
|
#83196 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jebote šta se ovo dogodilo na temi, Octavia više nije sveta krava a DSG je nepouzdan?! Šta je sljedeća travestija, Dacia nije najbolji izbor ispod 30k ? Zadnje izmijenjeno od: sti. 04.09.2025. u 12:59. |
|
|
|
|
|
#83197 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nakon sto je Hamdija kupio napokon prava pouzdana japanska kola sve je moguce. Pandorina kutija je otvorena. Pocetak kraja je zapoceo. Rekao bih gasi kablove, motaj internet ali s obzirom na boster, cjepiva i 5g sve sada ide bezicno, samo nebo je granica. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#83198 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Neki kažu da flush pomaže, ja planiram jer sam ionako na 100k sa svojim i trebalo bi ga isprati. |
|
|
|
|
|
|
#83200 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Nisam ja kupio nego žena, a ja sam vazda za manualce jer mi nije teško šaltati niti se vučem u gužvama. p,s škoda je so far so good. Pouzdana je. Nije me ostavila na cesti i nisam imao ozbiljnijih problema. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#83201 | |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
upravo si opisao svakog opela, wv, skodu, cupru, tiguana 2018g itd itd.. a alfe su stare 15-20g.. a ovi iznad modeli kostaju 30-50kE i stari su svega nekoliko godina.. dovoljno pogledat stranicu iza ove.. ti ono vozis A klasu kojoj se motor vadi van za neke manje zahvate, jel? ili si bar vozio pa zamijenio za nesto nornalnije i smislenije u ovo ubogo danasnje vrijeme kad nena kvalitetnog auta? nesto s 3 cilindra? jesi jel da? .. trosi a ne ide? ajd na ravnom, ali uzbrdo? auu ko sleper se mices u desnu obilaznu ugibalisnu traku.. i pustas one koji mogu, bez obzira u kojim su godinama ![]() brm brm, sam nek se pazi na znakove i prednosti, levo desno.. zaboravuo sam mazdu jbg Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 04.09.2025. u 21:01. |
|
|
|
|
|
|
#83203 |
|
Vocna iglica u mudante
|
kako to, kako to? ;D.. i tko je dao glas za to? ![]() ima da naguzim takvu mladu srpk u to ime i u ime svih vas.. i u ime Von der Leyen.. jeftinije to nego promjena ulja ae https://youtu.be/uOYoYkGoboQ?si=srXGMp0suVyNMELL ne smijes da budes dio klike, i to jedino rjesenje.. ove influensre mame koje prave rogonje od svojih muzeva, treba *ne mijem rec ili ide ban*.. a pica i para vrti gdje drugo nece.. ae |
|
|
|
|
|
#83204 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Sad vidim da im je i Yaris hibrid sa e-CVT-om u Stella opremi za 21,5k eura, kaj je također prilično neloš deal
|
|
|
|
#83205 |
|
Vocna iglica u mudante
|
royota corolla se cini kao pristojan auto prema svim normslnim parametrima.. slazem se u potpunosti vamo rakija od sljive ili dunje udara gdje ne treba.. a uvijek je trebalo tako.. tako ili nikako.. pa vi skuzajte |
|
|
|
|
|
#83206 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
|
#83208 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#83210 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Svima koji misle posjetiti Sibenik, nemojte stajati bilogdje ako trebate nesto kratko obaviti (tipa autobusna pa idem na kiosk ili negdje bezveze pa idem u ljekarnu)... Kreteni su postavili kamere posvuda i doslovno samo ako stanes negdje pod sva cetiri dobijes kaznu na kucnu adresu... Ako pak stanes posred ceste i zablokiras promet, nikom nista... Ta ekipa su kreteni, to je jedino sto nadgledaju, jako su nabrijani na parkiranje, za kriva skretanja i slicno ih bas briga... :/
|
|
|
#83211 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Bas na temu, kao naruceno. Grad Zagreb, prije sat vremena, ide se u kino/kafic/... bez puno brige, samo ostavis pilu gdje ti se cini da je zgodno. Nemas regicu, nemas kome pisati kaznu. Sad zamisli ono o cemu sam pricao, imas Syssa, imas Hamma, imas jos trideset vlasnika kutijice sa slike u svakome kvartu, te svakodnevno ovakve inovacije parkinga ![]() Na slici, invalidska kolica ne mogu ni pokusati proci. Frendovi se idu napiti, uzmu si kolica, jer ne treba dozvolu, pa idu doma bez brige. Pa jos tridesetak scenarija, sto mladih sto starih vozaca. . |
|
|
|
|
|
#83212 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
#83213 |
|
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
|
#83214 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
. Pa kako ce drugi imati bolje misljenje o tebi kad ni ti nemas ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 05.09.2025. u 10:07. |
||
|
|
|
|
|
#83215 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Hahahahahah samopuzdanje mi je na niskim granama ![]() @visage to iz čučnja jednom rukom okreneš na krov i dobro je.. @calypso isto ti je u zg sada sa onim autima kaj idu. NEma više SJEDIM U AUTU I ČEKAM. A-a nema više. ![]() |
|
|
|
|
|
#83216 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Došao je novi Spotaž. Cijene od 33,3k https://www.kia.hr/novi_sportage https://cdn.kmag.net/public/data/www...6_26082025.pdf
|
|
|
#83217 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kudikamo dobra oprema (GT-line) 50k EUR, osobno, jednostavno previše za Kiu. I to 1.6 Kia, nije 4x4. 51k EUR. Kodiaq Sportline: 2.0 TSI 4x4 DSG 150 kW/204 KS automatski DSG sa 7 stupnjeva 48.738,77 € Čisto primjer. I 3k jeftiniji auto. Znam da je Škodilak isto preskup, ali radije bi njega nego Kiju. Jači, veći, brži, vrijednost drži duže, subjektivno kvaliteniji, ljepši itd. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.09.2025. u 11:49. |
|
|
|
|
|
#83218 |
|
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
|
|