|
![]() |
#782 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Pogledaj malo po netu i vidjeti ces da svi imaju isti i jedini problem, a to je pregrijavanje VRM-a. Je, ni meni ne ide preko 75 kada surfam netom, ali da u Futuremarku ne prelazi 75 to ne vjerujem pa molim te nabaci koji SS nakon 15-20 min. Futuremarka. Ili on ima neki "magicni" Accelero ili smo mi svi dobili lose primjerke i ocito ne znamo zasarafiti tri sarafica na pasivce te ostale na ostatak venta. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ta temp se ne moze snizit....i to je tak....mislim, ako vec sad ima hrgu aluminija na vrmovima i još pusu ventovi na to i svejedno je 100 stupnjeva onda jednostavno nema rjesenja....veci pasivac od onoga ni nemres stavit... Jedino rjesenje bi mozda bilo vodeno hladjenje....a i jednostavno kad se pogleda kolko je mala povrsina vrma a kolko se ekstremno grije, logicno da ga se tesko ohladiti. Zato je i lakse ohladiti gpu kad se isto toliko grije ali na deset puta vecoj povrsini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
mene to vise ne dira uopce...radi na 115 C nek radi...pomirio sam se s tim da mu nema pomoci. al cudno da niti u jednog igri nemam pad FPS-a niti ikakve artefakte. Zakljucak:dok sve radi uredno ne treba nista dirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Premium
|
Citiraj:
A polako pocinjem skupljati djelove za vodu pa cemo vidjeti kako ce onda biti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#787 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#789 |
Premium
|
Isss.....da.....eksplozije.... ![]() Do ljeta cu promjenit vec jedno 18 grafickih.....a i da ostavim ovu tesko da bi bilo reboota.....bar ne kod mene. ![]() Povecao brzinu ventova tj. kada igram driveri ne povise sami dovoljno brzinu ventova pa se VRM zagrijavali, a i vjerojatno je pomoglo sto sam maknio ona sranjaod ventova koja su dosla sa Cosmosom i stavio sve Scythe ventove unutra tako da je sada fino hladno unutar kucista. Sada kada su na 90% sve radi kao beba, jedino ne znam kako je ekipi koja nema izolaciju zvucnu na kucistu tj. dali onda Accelero radi kakvu buku!? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
ja imam neko obicno kuciste i ne cujem nista...glasniji je V8 od ovog acc na 100 % |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
CCC, ATI Tray, Riva Tuner...
Htio bih se rješiti CCC počeo mi je ići kraljevski na nerve iz nekog razloga mi svako malo piše čekaj detektiram... (nešto) a i mogo bi se malo sporije palit u svakom slučaju htio sam ga zamjenit ali čitam o ovim drugim i nije mi jasno dali oni podržavaju CF točnije 4870 X2 jer na nekim stranicama sam pročito da podržavaju a na drugima da ne. Tako ako mi možete to pojasnit bio bih zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Premium
|
OK instalirao Ati Tray tools i vidim da CF radi ali ono što nemogu naći je Automatic Fan Control Table da podesim tu tabelu. OS je Win7x64 |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa pogledaj dokumentaciju (možda nešto o tome piše u helpu) ili probaj naći info na http://forums.guru3d.com/
![]() |
#794 |
Premium
|
jesam i piše da se to treba nalazit pod Overclock Settings-Fan ali tamo nije a nigdje nema objašnjeno zbog kojeg razloga ja to nemogu nači ili kako da ga uključim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Rješenje za VRM.... http://www.pcgameshardware.com/aid,6...k-tested/News/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako netko narucuje iz vana neka mi sibne PM...kupujem! ![]() Edit: Dali je to uopce za 4870x2....meni se cini da nije. Ako je.....kako to montirat gore uz Accelero ili neki dr. vent....makar ne znam koji drugi ima kod nas za 4870x2. I ima Links za 220 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Premium
|
Ono navedeno je samo za single 4870/4890. No, danas sam stavljao Nanoxiu na H50 uz stock vent koji dolazi sa Corsairom. Samim time sto sam stavio Nanoxiu na H50 od 1200 RPM koja baca iz kucista van vruci zrak tako sam i smanjio temperatiru od VRM na cca 88 C sto je ok....i to nakon 3 h igranja + komp stoji pored vruceg radijatora u stanu. Vidjeti cu kako ce se "ponasat" nakon malo duzeg igranja, ali za sada je ok + spustile se temperature na CPU. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() I sad mi da ti ensto konkretno kazemo na ovo, imas grafu koja se voli zagrijat, em ju držiš pored radijatora ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#799 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
pozz ekipa, imam problem sa navedenom karticom. na win7 ultim x64 original nemogu instalirati 9.11 drivera jer dobijem BSOD kod detektiranja hardvera, kad detekcija i prode opet dobijem prilikom pokusaja instalacije drivera... instalirao sam 9.5 drivere koji su prosli sve testove ali sad mi se desava da se igra jednostavno zamrzne, muzika nastavi i nakon 10 sec dodu crni ekrani (imam dva)... kad resetiram komp uopce nemam slike vec je i dalje crno a monitori traze ulaz analog/digital kao da nista nije ni spojeno. Nakon nekoliko resetiranja slika dode ali se zna desit da dode potpuno pixelizirana (slika u prilogu). Ima tko kakvo rjesenje, a ako je rjesenje garancija kako da ja ekipi objasnim da meni ne radi, jer mi frend imao slicnih problema gdje su mu vratili grafulju jer je njima sve ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
|
Mislim da je to zrelo za garanciju. Dali grafa radi sa driverima koje si dobio sa njom? Probaj je na XP stavit i u frendov komp da budes siguran i ako bude ista stvar nosi je na garanviciju. Ako je vrate i kazu da je sve ok, zahtjevaj da je testiraju pred tobom. Nije rijec o stvari koja kosta par kn vec o poprilicno skupoj grafi. No ako nece htjeti testirat pred tobom pitaj tu ekipu sta da radis i kome da saljes prijavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Registered User
|
Citiraj:
komp je editiran ali Q9550 OCZ platinum 2x2 ddr2 1000MHz Ati radeon 4870x2 ep45-ds3 850w hx corsair twelve hundred 2x 2TB WD CD 1x 640GB WD CD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
|
Napravi kako sam ti rekao....probaj je piknit u frendovu kantu i za svaki slucaj na XP, makar bi na Win7 trebala raditi kao beba. Ako i onda bude zahebavala nosi je u servis. Takvu situaciju sam i ja imao jos prije sa Asus N6600GT GS i memorija joj je otisla te sam dobio novu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Registered User
|
Citiraj:
dalje mi je problem garancija jer nema sa testiranjem nista, ona prode testiranja memorije i ostala testiranja, a onda pukne samo tako u igri... sta se tice drivera, koristim drivere sa neta jer mi je cd 8.nesto i prilikom instalacije mi kaze da su vec novi driveri vani i da skinem njih i ne nastavlja se instalacija postojecih drivera jer ti nisu kompatibilni sa win7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
|
Kakva tocno testiranja prode tj. sa kojim programom? Jesi si pogledao temperature!? Da se slucajno ne pregrijava ili nesto!? ![]() Dali je graficka dobro "legla" u MBO!? Jesi pogledao kablovinje dali je sve ok? Probaj je staviti u drugi komp ili na XP...ako ni tamo ne radi nosi je u servis. P.S. Pa kako se ponasa grafa dok radis nesto drugo na kompu...dok si na netu ili dok npr. gledas neki film!? Mozda se stvarno pregrijava i jednostavno se ugasi. I da....jesi je OC mozda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |