|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Teško da će ti itko imati tu informaciju. Nazovi uvoznika i pitaj. Najvjerojatnije bi ti ga neka trgovina naručila uz neki polog ili garanciju da ćeš ga uzeti. Meni je ružan, daleko ružniji od HAF-a. Od povoljnijih, a dobrih imaš CM II 690 Advanced, CM Silencio 550 i par novijih Corsaira (zaboravio sam im ime).
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Znači kupnja Silencia nikako ne bi bio kiks?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Premium
|
Naravno da ne bi. btw, oni Corsairi su Carbide serija. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=215671
![]() |
#756 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Molim preporuku izmedju 2 desktop kucista: Thermaltake DH202 VFD vs Silverstone LC16M Black Pc koji ide unutra je standard,1HDD 640gb, phenom x4 am3 + noctua c14 (lc16m je malo visi ,oko 3mm pa bi mozda radi tog kulera stavio njega ali ako nema razlike,TT je ljepsi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
je mi može netko ko zna objasnit npr razliku izmedju ovog carbina corsaira 500r i obsidiana 650d? osim samog izgleda.. obadva su mi lijepa (obsidian možda mrvicu ljepsi), ali zasto ovaj vrijedi 60 dolara vise?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
Premium
|
Obsidian je nešto veći, ima više metala (prednjica od brušenog aluminija, a Carbide ima plastiku), prozirna bočna stranica, ime/tradicija (prethodne verzije Obsidiana, 700 i 800, su poznate po vrhunskoj kvaliteti),...
![]() |
#764 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
isplati se, kad ga zemeš to stvarno nema potreba godinama mijenjati... karbid mi nekako preplastično naprijed djeluje, a obsidian je luksuz na svakom koraku, čak i sam power button nema bleedanja svjetla oko sebe i nije mehanički nego diskretni klik. vratašca za portove se nakon otvaranja polako spuštaju i tak te neke sitnice kojih jednostavno nema na jeftinim kejsovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() onda jos prodam gitaru i pada kuciste i grafa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Moderator
|
meni osobno obsidian zgleda monolitnije, makar nije ni grafit loš, ali za 10 godina znam da ću i dalje rado gledati u obsidiana pošto je bezvremenski dizajn + grafitni nema sata dock koji mi se već u par tjedana isplatio i uštedio brdo otvaranja kejsa. naravno može se spojiti vanjski neki sata dock, ali to je utjeha siromašnih koji žele imati isti bulit-in ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Moderator
|
da i nutra je mali, praktički nevidljivi kontroler low/mid/high za ventove... opet dolazimo do tih sitnih detalja recimo ta vratašca docka su u ravnini sa gornjom stranicom kejsa kada su zatvorena (gledano iz profila), kad se krenu otvarati onda se lagano upuste u samo tijelo kejsa i vece versa. that's smart! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ne. Ne može. Ovo je thread o high end kućištima. High end. Znači entuzijasti koji vole izdvojiti pola mjesečne plaće za kućište. "Ni lipe više" i slične socijalističke doskočice bi mogli shvatiti kao provokaciju. Malo se našalih. Pogledaj si thread o jeftinijim kućištima (imaš ih par). |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kuciste je odlicno, gotovo su na sve mislili, no cijena je paprena, cca 3500 kn za case, to je vec dosta.. ![]() jedino mi dizajn prednje stranice nekako nije sjeo, trebat ce jedno vrijeme da se slegnu dojmovi, mozda se i popravi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Fenomenalno je kučište. Da je bio dostupan kad sam kupovao kučište, razmislio bi i o Silverstoneu. Te sam novce dao za svog Lian Li-a. Makar bi sigurno i u dvojbi uzeo LL-a zbog nestandardnog layouta koji mi se puno više sviđa.
![]() |
#775 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Fractal Design Define XL black pearl? kvalitetno kućište ili ipak ne(u odnosu na high end corsair i antec) http://www.protis.hr/products/detail...ck-pearl/49310 |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nikako mi se nesviđaju ta okrenuta kućišta. Za toliko para bi ipak odabrao nešto drugo ![]() Citiraj:
Pa nije taj fractal haj end, kao ni cijena ![]()
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Temjin TJ11...lijepo je,ali katastrofalan raspored komponenti iznutra...meni je to bezveze.
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|