|
![]() |
#7651 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I onda se bunite da kak nema kina za 3D projekcije a vas se u Sisku ne može skupit da popunite jedan red dvorane ![]() Shvaćam da treba gradit kina ali prije toga treba izgradit kulturu odlaženja u kino. NHF ali danas ekipa ne ide van u kino već na cajke. Kaj će netko investirat u kino kad za vrijeme vikenda ima 20 ljudi koji će doć pogledat film. Bio sam u Osijeku pred koji mjesec i otišli smo cura, njena sestra i ja u kino. Bio je vikend i odlučili pogledat neki film (fakat se ne sjećam kaj je bilo) u novom Avenue centru tj u cineplexu. Ej ljudi, u cijelom centru nije bilo za popunit pol dvorane a kud u samom kinu. Ako nas je bilo 20 puno sam rekao. Osijek, vikend. A tu se komentira kako nema kina u Koprivnici ![]() U ZG idem redovito u Movieplex. Zadnja tri puta ista priča, vikend gledo Fast Five, X-men i sl filmove. X-men sam gledao prvi vikend kad je stigao, u kinu nas je bilo 7, točno sedam osoba u kino dvorani za vikend u ZG i to prvi tjedan prikazivanja. Ulaznica 20kn (ne 30 koliko je u cinestaru) + 3h besplatnog parkinga (za koji me zaboli jer je ionako parking vani bio free) + free kokice. Sedam osoba! Tako da bi rekao da nije problem kaj nema dvorana već to što ljudi više nemaju kulturu odlaženja u kino. Ko klinac se sjećam kad smo birali što ćemo gledat, nisi mogao kartu dobit. Nema u prva dva kina ideš u treće. Sad slušaš jeku lika koji žvače čips red iza tebe.
![]() |
![]() |
#7652 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
U koprivnici ima kina ![]() Btw. jučer bio horror night pogledao Rise: Blood Hunter i Darkness Falls Dost dobro imho
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7654 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Počeo sam gledati Hobo with a Shotgun. ![]() ![]() Wolv- klutura i kino? ![]() Misliš na ona pravila: - dođi na vrijeme u kino da ne smetaš ljudima kad film počne - ugasi mobitel - premoj žvakati ko konjina - ne pričaj za vrijeme filma - ne šutiraj sjedalo ispred sebe - piče stavljaj sa svoje desne strane Zaboravi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7655 |
Guest
|
Hobo mi je odličan i puno bolji dojam mi od Macheteja ostavio :P |
![]() |
![]() |
#7658 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#7660 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7661 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako netko slučajno nije gledao a voli drame, neka obavezno pogleda.. http://www.imdb.com/title/tt0366037/ ps nemojte gledat s boljim polovicama jer ce se cmoljit još 2 sata poslije
![]() |
#7664 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ekipa, može kakva preporuka ratnog filma? Može i stariji.. Nešto sa radnjom prvog/drugog svj rata, snajperima, podmornicama, nosačima aviona itd ![]() I ako netko zna kako se zove jedan film, probat ću ga opisati, al davno sam ga gledo i jedva se sjećam te jedne scene. Uglavnom, mislim da su 2 vojnika zatočena iza nekih vreća i ne mogu se mrdnut jer im je za vratom snajperist na nekom tornju/vidikovcu jedno 2-3km dalje. I onda u cijelog toj priči neko od njih umre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7665 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
hmm, mislim da ne, ne sjećam se scene u enemy at the gates koju on pokušava opisat... ugl jako fin film sa snajperskom tematikom (a da nije ww1/2) je sniper ( ![]() ostalo se referaj na McG-ove linkove, onako odoka podmornički 'das boot' (što duža verzija, to bolje) te solidan 'U571', snajperi - već spomenuti 'enemy...' i prije svih ostalih filmova, malickov 'thin red line' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7666 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7667 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
A da nije ona scena na kraju kad mu kolega "pomogne otkrit položaj" švabe Eda?
![]() |
![]() |
#7668 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Link od scene Par od boljih su sahara,enemy at the gates, navedeni saving ... , Zadnje izmijenjeno od: newyxX. 12.07.2011. u 21:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7669 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() inače pogledao pravi mali 'gem', proyasov 'garage days'. kronološki smješten iza redateljeve dark faze ('crow' i briljantni 'dark city'), a ispred visokoproračunskih (i kvalitetom inferiornih) izleta 'i, robot' i 'knowing'. ako ste vođa ili barem član benda s ambicijom, i ovakav prikaz uspona na ljestvici popularnosti može bit poučan. valjda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7670 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Hvala na odgovorima, al nije ni enemy at the gates ni saving private ryan. Film je ipak stariji od ovijih, bar mislim ![]() Spomeno sam ovu udaljenost od 2-3km, zato jer je snajper fakat daleko. Jer snajperist je kroz optiku nakon pucnja gledo 'metu' jedno 2-3 sekunde dok ne padne, tj dok metak ne stigne do njega ![]() ![]() Budem prošvrljo kroz one top liste tih filmova pa kad nađem javim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7671 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7672 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zgleda dobro. Prvi dio mi se baš svidio. A Noomi je neprepoznatljiva. Sad bar liči na žensko u odnosu na Millenium trilogiju.
![]() |
#7673 |
Premium
|
Sumnjam da će američka verzija MT biti bolja od origigi švedske tako da je neću ni gledati.
![]() |
#7674 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#7675 |
Premium
|
Mogli bi krenuti putem X-Mena i za svaki lik iz Shreka napraviti spin-off film. Slijedeći bi mogao biti Donkey ![]()
![]() |
#7676 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
A Ane za Catwoman mi se ne sviđa jer, iako je dobra glumica, ne mislim da može postić onaj opasni, zabranjeno voće, toplohladno feeling kao Michelle.
![]() |
![]() |
#7677 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Christiane F - Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo Ekranizacija odlične autobiografije. Prvi puta sam pogledao film prije nekih 8-9 godina, a par godina ranije sam čitao knjigu. Nakon što sam po tko zna koji put odgledao Trainspotting sjetio sam se ovog remek djela. Nakon ovog filma svi filmovi kojima su tematika droga i ovisnici mi izgledaju poput livade pune tratinčica. Mračna atmosfera filma i odličan soundtrack uvlače vas sve dublje i dublje u pakao ovisnika o heroinu. Dojam pojačava i činjenica da je riječ o tinejđerima dobi 14-17 godina. Ocjena 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7680 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|