|
![]() |
#7621 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogleda Transformere 3. Film ima odlične efekte, to mu se mora priznati! Ali priča je izlomljena, dijalozi su crap, uglavnom nije ostavilo "vaaaauuuu" efekt na mene. Definitivno nije najbolji od 3 filma.
![]() |
#7622 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Btw, mislija sam da ce mi faliti Megan ali nakon par uvodnih scena glavne glumice (citaj: straznjice ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7623 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja mislim da ja neću moć ni odgledat cili film koliko mi je ova odbojna s onon glupon facon, kad je vidim scrollam ko da sam big brader vidio...
![]() |
#7626 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Jedan quote sa linka: Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7627 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
PRIJE: http://justjared.buzznet.com/headlin...orking-out.jpg POSLIJE: http://1.bp.blogspot.com/-kWRetsq25a..._no_makeup.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7631 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Witchville - isusti ![]()
![]() |
#7632 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Haha, gledao sam to prekjucer.Film je toliko glup da je i zabavan na momente
![]() Nisam znao da ima Ip Man 3.Znam da ima 1 & 2 i onaj dok je kao mald, ali taj nema veze sa prva dva i najlosiji je od svih. Pogledao nedavno i Black Death.I samo me nes zanima: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prastari film. Već je nekoliko puta bio na TV-u. Bio mi je full spor (nisam ja za onaj jazz na koji se fura Sting), ali bar ima neku glavu i rep za razliku od novih filmova.
![]() |
#7635 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7636 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Gledao Transformers 3. Film mi kao film nije loš, znaš šta očekivati. Nego oko tog 3D-a, vi koji ste to gledali u 3D, ja u cijelom filmu nisam vidio niti jedan 3D efekat. Da li ja to nemogu vidjeti ili je loše kino (Cineplexx u Osijeku) ili u cijelom filmu jednostavno nema ništa bitno u 3D-u? Mislim živciraju me više sa tim 3D-om. Dosada sam pogledao Thor (3D u tragovima, nešto kiše sam vidio i slično), Pirate sa Kariba (tu sam jedino vidio pravu 3D scenu kada je ona tučnjava u birtiji i probodu mač kroz vrata, tu baš imaš osjećaj da mač ide prema tebi i da je 3D) i Transformers 3 (tu se nesjećam apsolutno niti jedne scene da sam vidio neki 3D). Možda ja to slabije primjećujem od ostalih, ali pogledao sam npr. u Gardalandu u 6D kinu neki crtić, tamo je 3D toliko realan da se uživiš totalno, baš kao da si u tome. Ovo što sam do sada gledao u kinima je isto ono što dobijem u 2D, možda 5 sekundi 3D-a po filmu, samo što još dobijem naočale da me žuljaju cijeli film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7638 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Te "avatar" kamere su korištene za snimanje 3D scena u Transformerima, zato i kažu da su to najbolji 3D efekti odmah poslije Avatara. Ja pojma nemam, nisam gledao. ![]()
![]() |
#7639 |
Guest
|
Kakvo licenciranje tehnologije i kakve su to gluposti da je Avatar jedini u cijelosti snimljen 3D film. Avatar nema ništa revolucionarno u "svom 3D-u" već je samo evolucija načina kako su prije snimali. Uostalom. Hvaliti nekaj kaj je snimano ispred green screena u studijskim uvjetima te kasnije dodano u renderiran svijet je skoro isto kao hvaliti renderirane animirane filmove za svoj 3D. ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/3-D_film |
![]() |
![]() |
#7640 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7641 |
PRO
|
znaš kako ćeš znati da je film pravi 3D? dvoje ljudi pričaju na sceni ili šta li već, i onda pogledaš u pozadinu. ako možeš fokusirati sliku očima, onda je 3d, ako ne možeš, onda je jeftino sranje.
![]() |
#7642 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Proklinjem onoga ko je u Slav. Brodu zatvorio kino prije prije 10 godina ![]() Svaki film moram čekat u DVD obliku, a pogotovo ovakav spektakl kao TF3, moram čekati do jeseni da dođe na DVD ![]() Dođe mi da sjednem u auto i odem do Osijeka/Zagreba i pogledam kak spada!
![]() |
#7643 |
|
Nisam znao da je i kod tebe stanje tako loše. SB je imao 2 kina, jedno zatvoreno prije 15, a drugo prije 10 godina. Već 3 godine se gradi jedan ogroman trgovački centar koji će u sebi imati CInestar, centar je trebao biti otvoren u 10. mj. pretprošle godine, pa u 10. mj prošle godine, da bi tad rekli da će biti u 10 mjesecu ove godine, malo nemoguće jer su se pomakli sa mrtve točke i počeli kopati prije kojih mjesec i pol, a i to ide katastrofalno sporo.. Dakle uz malo sreće imat ćemo Cinestar za godinu-dvije, a dotad ili čekaj DVD ili put pod noge u grad sa poštenim kinom ![]()
![]() |
#7644 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa s obzirom kakvi sve ljudi danas zalaze u kina, barem ovdje u Zagrebu, rađe budem pribavil film na ovaj ili onaj način. 90% ljudi tokom filma ima koncentraciju trogodišnjaka, 3d naočale koje se očito čuvaju u fritezi punoj ulja, općenita nekultura ponašanja -ne hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7645 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@tech: potpis. kad sam gleda avatar u kinu, prvih 10 min brisa sam naočale, buka u gledalištu često je bila jednake jačine ko i zvuk u filmu, stalno je nešto klapalo, šuškalo... kući imam puno manji ekran. i mir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7646 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ni u Čakovcu nije niš bolje. Ulaznice su bar jeftine ako niš drugo, ali je slika kvalitete kao malo bolji TeleSync ![]() Titlovi pa su posebna priča, kao da su korektorom ručno pisali slova na traku ![]() Radi takvih kina većina jednostavno nema izbor: Ili nabaviti film svima poznatim kanalima ili potegnuti put zagreba (100 km) za cinestar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7647 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7648 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7649 |
|
Centar se gradi na Jelasu, tj kad ideš sa Jelasa tamo kod križanja prema granici, zapadnoj obilaznici i prema centru. Praktički iza Katehetskog centra ![]() Bit će to poprilično veliko, a Cinestar su najavili kao prvi projekt u centru.
![]() |
#7650 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
a da ne kazem, da ako hocu pogledati neki film koji nije marketing napumpao i slucajno ipak igra u Sisku, cesto - nema projekcije. jebiga ljudi (kaze covjek na pultu), vas je 5, premalo i otkazana projekcija ![]() i da, posljednji film koji sam sa uzitkom pogledao u Sisku (inace se kino zove Kristalna kockica vedrine) je Kralj lavova ( ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|