Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 16:58   #721
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Nije baš, nitko ne želi riskirati ban na ebayu jer više nećeš moći napraviti drugi account na tu adresu.
To je platforma s dugogodišnjim stažom gdje čak i ja koji nisam neki extra kupac sam uspio nakupit 470 pozitivnih feedbackova, tako da to puno znači kod kupnje.

Na payprotectu kupac ne dobiva rating i može napravit 150 accounta nakon što te zavalja, nitko to tamo na njuškalu ne provjerava, niti njegove podatke, niti oib, niti kartice, niti adresu...
Nije to ni blizu tako ozbiljno kao ebay.

Ali dobro, bolje da postoji i to nego ništa, samo su zakasnili 10 godina s uvođenjem ratinga.
Jbg, korak po korak... Stvar funkcionira, tko hoce neka koristi, tko nece, ne mora... Ovo da nema feedback za kupca je malo promasaj, al jbg, zivimo sa time sto imamo... Meni pase da mi oni organiziraju sve vezano za slanje i da ne moram slati Postom... Ako nesto mrzim, to je slati Postom, a jos vise mrzim slati Postom preporuceno sa otkupninom - ponajvise zbog silnih papirica koje moram rukom ispisat... :/

Inace, sto se tice Njuskala, puno prodaja se moze dogovoriti direktno porukama bez PayProtecta, no za ekipu koja je izvan grada gdje je prodavac je dosta tesko ista dogovoriti, onda se odlucuju za PayProtect jer su barem donekle i oni zasticeni...

Meni zanimljivo kako aukcije.hr jos uvijek nisu otkrivene, tamo se stvarno svakakve gluposti prodaju... Ko digitalni Hrelic majkemi... Jedino mi je glupo sto moras platit za oglasavanje i jos ti uzmu neki postotak od prodaje preko njihove platforme i to tako da jednom mjesecno posalju racun pa ti plati... I naravno da ce te prijavit poreznoj nakon 30 transakcija ili 2000EUR (to je EU DAC7 direktiva, nema to veze sa nama, al svejedno)...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4-2666
512GB Samsung PM981a, PCI-E 3.0 x4