|
![]() |
#721 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim da mogu biti zadovoljan sa ovim trenutno: http://www.imagesforme.com/show.php/859982_setup1.jpg I par pitanja, jel moguce da kingmax 800mhz ide ovako? ![]() I jesu li HTT link i NB frequency previsoki malo, da spustim mnozitelj? Ovako radi sasvim ok... |
![]() |
![]() |
#722 | |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Fakat ti je nevjerojatan spoj komponenti, očito... Koje su ti sad voltaže? I daj pusti prvo Small FFT's u Primeu da optereti samo procesor... ako to prođe par sati, onda In Place pusti, pa na kraju i Blend... Valjda će to to bit. Iako, zadnji put smo isto tako sve složili, sve radi stabilo - i nakon 4-5 dana se samo ugasi i ne ide više ni na 2.14GHz ![]() I to što je zanimljivo, nikakav BSOD, ništa - nego jednostavno Shutting down Windows i toeto... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
hebe memorija izgleda, jer prime 95, small FFT's radi bez hebemti, kolko oces.... eeeeeeee al kad memorijicu upregne, onda se smrzne... isto i sa linx, zroka ga samo je pitanje vremena.... ODo na snjezne radosti, pa kad se vratim |
![]() |
![]() |
#724 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#725 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
jer mi netko može reći zašto ne mogu asus turbo V instalirat na xp, dok na visti i widows 7 ga mogu bez problema instalirat...uglavnom kad pokušavam na xp-u dođe mi do 13% i kaže your hardware is not supported...wtf?? dok eto vidim da max na svojoj rampage ima to instalirano na xpu |
![]() |
![]() |
#726 | |
Jack of all, master of none
|
Citiraj:
![]() |
#727 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nema to veze jel na stocku ili OC-ano. Ja Turbo-V na Maximusici mogu instalirati na bilo kojem OS-u. Možda je stvar u bugovanoj instalaciji programa. |
![]() |
![]() |
#728 |
Jack of all, master of none
|
#729 |
.
|
EPU-6 je druga priča, jer uz sve to gasiš EIST, C1 te C3/C6/C7. Probaj to ostaviti upaljeno, dignuti bclk, i vidjet ćeš da ćeš ga moći instalirati. |
![]() |
![]() |
#730 |
Banned
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
.
|
Probaj sa SetFSB-om. Često ploče imaju isti clockgen pa se može koristiti iako se neka ploča ne nalazi na službeno podržanoj listi. Hint: pročitaj što ti piše na čipu na samoj ploči, tako će ti biti lakše od slijepog isprobavanja raznih clockgenova. |
![]() |
![]() |
#732 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#733 | |
.
|
Normalno da se ne miče kad se radi o maloj frekvi tj naponu. Čim ga digneš preko 4GHz (a vjerojatno i prije), vratit će se na maksimalnih 21. Citiraj:
Ako možeš zadržati stabilnost HTT-a, i NB-a, svakako je dobra stvar. Što veći NB, to ćeš bolje reze dobivati ![]() |
|
![]() |
![]() |
#734 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ma taj kingmax je cudo, nisam mogao vjerovat ![]() a i proc stabilan na 3ghz, zanimljivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#735 |
Banned
|
i don't think soo OMG ![]() http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=891790 lupio sam voltažu i 1.5 i također multi ostaje ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Rasi sad sve kakti dobro, okej... ne savrseno ali . Prime 95, svi testovi nekih pol sata prolaze (trnutno nemam vremena za vise), Linx e to je vec druga stvar, to ga strga dosta brzo. Ja vjerujem da je stvar u memoriji još uvijek.... probat ću sa Branxxx-ovom pa ćemo vidit!.... Mozda sam ima mengu, pitaj boga... |
|
![]() |
![]() |
#737 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#739 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Kak radi turbo,meni da samo X21 u loadu,njemu da X22? Dobar je taj njegov turbo onda ![]() @Raz-OCCT mi prikazuje samo 2 jezgre sto se temp tice,prije mi je pokazivao 4,te mi je opterecenje na 50% umjesto na 100%? Da li trebam dva OCCT-a pokrenut ili je problem u postavkama biosa? |
![]() |
![]() |
#742 |
.
|
Jedna riječ - TDP. A ostatak je Wolverine pojasnio ovdje pa da ne ponavljamo ponovno... A Domagoj ne kuži to iako su njemu upljene sve jezgre da mu samo jedna radi na x22. I to sve ovisno o naponu, odnosno opterećenju procesora. Ovdje nije bitan takt, nego napon. Ako ga može dobiti na 5GHz sa 1.2v, radit će na 22. |
![]() |
![]() |
#743 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Skini najnoviju verziju OCCT-a ako nemaš jer je bilo problema sa starijim verzijama i novim procesorima!
#744 | |
.
|
Citiraj:
@Pupo - pa valjda smo drugim bugovanjem na testu zaključili da nema veze sa novim procevima ![]() |
|
![]() |
![]() |
#746 |
.
|
Dobre su temperature. |
![]() |
![]() |
#747 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ok jos pitanjce jedno: Nekaj je bilo kod C2D price da bi kod OC-a bilo pozeljno isljucit C1E i EIST,no imam ih upaljene,30c u idileu ![]() Pa da li je ista prica prenesena na I7? |
![]() |
![]() |
#748 |
.
|
Čuj, realno nema neke potrebe forsirati gašenje tih opcija. Pogotovo za 24/7 rad. Ajde kad ideš gaziti proc i izvlačiti i zadnji MHz iz njega, još nekako ima smisla. To vrijedi i za Core2 i i7/i5. |
![]() |
![]() |
#750 |
Banned
|
u pravu si razer...čim se proc optereti pada na x21, isprobano s wprimeom... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|