|
![]() |
#7172 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7173 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7174 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
U Rog-Joma servisu u Vlaškoj. Mislim da promjena ulja dođe 150-200kn, a cijena se povećava sa djelovima koje će trebati zamijeniti (sigurno su neke gumice potrošene). Očekujem oko 300 Kn ukupno ali jbg taj servis treba napraviti, a bolje sad kad nije gužva, nego na proljeće kad su servisi zatrpani. Željac, sad gonjam ovaj ženski ![]() Šta se tiče videa, poslije praznika ćemo ga obradit za upload. Možeš presnimiti od destra ove u djelovima, pa blizu ste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7175 |
sto da napisem ?!
|
nesto cemo iskombinirat ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7176 |
Premium
|
Ima li netko za jednu nočnu vožnju, može i malo niže nemora sam vrh Medvednice, recimo tamo oko maksimirske šume ili bliže meni negdje iznad Vrapča? Da isprobamo te lampe više kako se ponašaju u malo bržim situacijama? ![]()
![]() |
#7177 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Hehe, netko je narajcan na vožnju ![]() Nažalost, ovi uvjeti vani nisu za nimalo ugodnu vožnju čak i da sunce opiči sa 20°C jer je sada blato da ne može biti veće, pogotovo u nižim dijelovima. Valja se strpiti do fakin trećeg mjeseca, neću izdržat majkemi. ![]()
![]() |
#7179 |
sto da napisem ?!
|
znam kako je ! ![]() i mene puca ! sve me boli i sav sa zaku*** otkako sam prestao sa voznjom ! ozbiljno.... fali ali vrijeme ne ide na ruku nikako. prevrtljivo je i osnovni uvijeti nisu bas nesto ![]() ![]() EDIT: 2 die 4 i ja sam ti tu iz stenjevca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7180 |
Avocado
|
Hahah, oćemo ga na veternicu po ovoj vlažnosti otpeljat? ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7181 |
sto da napisem ?!
|
aha ! jos sa ovim gumama koje ima, jos ako je malo zagriženiji i luđi ![]() ![]() ali mi faaaliii voznjaaaaaaaa !!!! bole me prepone, koljena, sav sam sjexxxan i zelim se vozati (spustati) !!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7182 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Udri miško Ma nema luđeg, dobro ajde ima, ali nema zagriženijeg, dobro ajde ima, ali, ma you get the point! Samo da se uživa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7183 |
sto da napisem ?!
|
e, onda cemo se dobro slagat ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7184 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7185 |
sto da napisem ?!
|
malo mi je preskup. ![]() gledao i razmisljao o tome. sad cu za kojih desetak dana poceti ponovno polako. treba do treceg mjeseca prikupiti kondicije ! tako da odmah startam bez vecih problema ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7188 |
sto da napisem ?!
|
bio sam sad vani nekih sat vremena. kroz one moje giant zimske rukavice uspije hladnoca probit. najgore je izmedu prstiju. s tim da nisam bio na biciklu. ![]() steze sad van. ne znam kako je okolo, ali ove manje ulice su poledile i ima jos poledice fino. o stazama da ne pricam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7190 |
Premium
|
![]() |
#7191 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam sad došao s 20min pedalirunga po ZG-u. Dojma sam da bi se sa dobrom robom moglo voziti bez ikakvih problema ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7192 |
sto da napisem ?!
|
mene strasno puca to da se jaaako dobro pripremim do treceg mjeseca i da prije ljetnih vrucina zaprasim prema jugu. ne znam tko bi isao samnom, ali ako zagrizem idem sam. spavanac minimalno jednu noc. ![]() muce me i financije, ponajvise zbog "teretnih" torbi, satora i popratnog. koliko bi to moglo izaci sve, onako cca.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7194 |
sto da napisem ?!
|
i i ii i ![]() ![]() tko ima 0.00 promila ?! ![]() Bajkeri, sve najbolje u novoj godini. puno sretnih kilometara i zdravlja ! ![]() a, sad ajmo gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7196 |
Avocado
|
Ja sam trijezan bio i trijezan ostao, sad mi je tek slavlje završilo. Na bicikl ne sjedam sljedeća 4 tjedna dok mi ispiti ne prođu a onda očekujte da vas vučem za kotače ![]() SRETNA NOVA!! ![]()
![]() |
#7200 |
Premium
|
alo ekipa, sada gledam prognozu za 7 dana ZG i kaže subota lijepo sa najvišom dnevnom 12°C idemoooooooooooooooooo! ![]() e da i HB Murina ![]() ja sam 82'
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|