|
![]() |
#7082 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Tako je, Table Top sam imao. Nisu za blato nikako, jedino po suhoj zemlji drže. Puno je bolje i sigurnije sa gumama za Xc ili Am, tako da preporučam prikladnije gume za Sljeme. Svi su dobrodošli, uvijek nam je drago kad se novi pridruže. Taj Norco mi jako dobro izgleda Prijatelj mi je sjebao renederiranje na nekih 85%, instalirao neki glupi software dok je ovo radilo u pozadini i samo je stalo. Uspio sam spasiti to šta je napravio do tad i bolje je od originala šta se tiče boja. Kvalitetu ne mogu procjenit jer mi i jedan i drugi mrvu trzaju radi slabog kompa. Mislim da bi to trebao distro renderirat, on sigurno ima neku pilu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7083 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma znam ja da je to guma za Street, zato sam i pitao, a i zato sam rekao poslije nove godine jer nemam trenutno para za nove gume pa bih čekao malo da se posuši staza, ali koliko sam ja lud ja bih s ovima otišao pa kud puklo pa makar i ja bio taj koji puknem ![]() Evo ja ću pratiti ovdje raspravu pa kada bude vožnja a ja budem psihički spreman (naravno da mislim na onaj fizički dio ![]() ![]()
![]() |
#7084 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7085 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
poz svima, jel ide netko do brezica mozda s autom da podjelimo troskove uskoro? puko mi je novi xt lanac nakon 50km i sad trebam novi jel moguce mozda samo skinuti strganu kariku pa da lanac bude malo kraci il to ne bu islo? ili mozda da ju samo zamjenim s nekom? evo fotke stradale karike da napomenem da mi niti najmanje nije jasno kako se to desilo, bike sam naslonio na zid i nisam bas najbolje procjenio pa je pao kao vec mnogo puta do sad, medjutim ovaj put je lanac odlucio popustiti sto me odvelo u jednu veselu polusatnu avanturu guranja bicikla do doma na -2 ![]() inace, di se moze nabavit dobar alat za bike, kupio bi si alat za lanac skidat, za pogon i za kazetu? @2die4 u blato s tim nemoj ni pokusavat, zapravo mozes pokusat ali nemoj na prevelikoj strmin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7086 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
kupi si power link kariku i zamijeni je sa ovom puknutom. kad ti je pukao vec, uzmi cavao i izbij si ovu piksu sa druge strane ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7087 |
Premium
|
kiane, ko su ovi specijalci? ![]() P.S. Popodne ću staviti novi rendering I vegas odamah prebaci 60fps u 30fps, najbolje bi bilo naći nekoga na forumu ko se bavi editiranjem videa ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 14.12.2010. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7088 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@zeljac sta da izbijem? ![]() jel mi treba neki alat za tu power kariku montirat ? @murina nisam neki ekspert al sam drkao svojevremeno po premieru vise vremena nego bih htio da jesam ![]() samo sto sam dosta okupiran sljedecih dana pa nemam pojma kolko bi se s tim mogao pozabavit ak oces, radim kod martinovke od 9 do 17 pa ak ti je usput koji dan dofuraj na usbu pa presnimim na laptop, sam se javi na pm il mob za svaki slucaj u kojem je formatu orginal video? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7089 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7090 |
Premium
|
Dobro gaze uzbrdo! Hash, Mp4 format, 720p 59fps. Javit ću ti se i donijeti ti usb, pa ćemo vidjeti šta ćemo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7091 |
sto da napisem ?!
|
power kariku mozes sa prstima namontirati. i mislim da se po nasim shopovima krecu cijene oko 20-30 kn za nju. a, ovu jednostavno izbijes pomocu cavla i cekica. stavis na drvenu podlogu (idealno da ima rupicu na sebi u koju ce piksa upasti). i jednostavno namjestis piksu preko rupice, namjestis cavao, odmjeris i razvalis. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7092 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego ajmo ekipa neku dobru gumu za blato odnosno za spust šumom sa sljemena a da mi se ista ne raspadne po asfaltu na putu kući, i neka je u nekom budgetu od recimo 300njak kn za par? Edit: naravno za te nofce očekujem da i vrijedi, jer ove DMR me služe predobro a njih sam platio 260kn i da ih ima za kupiti kod nas!
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 14.12.2010. u 21:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7093 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako trazis gumu za blato, takva se ne kotrlja po asfaltu. sigurno. eh sad, u budzet ti dobro ulazi schwalbe albert, koji nije bas guma za blato, ali je za malo zescu voznju, a i blato ce dobro ispeljat. a i nece se potrosit brzo po asfaltu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7094 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Kod njega je komad običnog alberta bio 120kn.
![]() |
![]() |
#7096 |
Premium
|
Zakaj ja to nevidim http://www.bike-shop.com.hr/kategorije/pregled/60
![]() |
#7097 |
Premium
|
Imaju ih, bio sam pitati prije nekih 2 tjedna. Žalio sam i ja za svojim Table Topicama ali šuma je zaliječila sve rane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7098 |
Premium
|
A kaj je s ovim WTB gumama kaj ih ima u DSG-u za kupiti, nevaljaju ili su ove schwalbe bolje? Rečimo ova? http://www.dsg.hr/proizvodi.asp?kate...=166&offset=20 Edit: evo mi odgovora ![]() http://www.youtube.com/watch?v=M9RzJ...layer_embedded Još jedan edit: koje kacige koristite?
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 14.12.2010. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7099 |
sto da napisem ?!
|
ja sebi radim isto kombinaciju guma... sve me vuce prema švalbetovom fat albertu, ali sam naucio na 2,35 sirinu i volio bih na tome ostati. ali znam da bi sa 2,25 i fat albertom dobio na brzini puno vise. trazim nesto sto se fino snalazi po blatu, da caruje na utabanim sumskim putevima, da makadam nije stran, cesta nebitna ! da ima fini bocni grip ![]() ![]() jos kad bi bilo 2,35... uh oh... sve vise je previse, sve uze je mi je "cudno" ![]() kinta i ne igra neku veliku ulogu jer znam da bi ih tesko zdrobio za sezonu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7102 | |
Premium
|
Citiraj:
http://shop.dinamic.hr/index.php?productID=490 Prednja http://shop.dinamic.hr/index.php?productID=491 Zadnja Odlično izgledaju, ali malo mi to preveć para za sada ![]()
![]() |
![]() |
#7103 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Matere mi, kako dobar video! ![]() Kacigu koristim neku prastaru koja još nije imala niti onaj kotačić straga za univerzalno namještanje već ko naramenice torbe ju moram ![]() Inače XC kaciga. Albert i fat albert su dvije različite gume, da. ![]() Našao sam si dream bajk, ali u realnom cjenovnom rangu: Specialized Enduro Comp
![]() |
![]() |
#7104 |
Premium
|
I ja sam se u tog specijaliziranog nedavno zagledao ![]() Švalbe video je učitan, sad ću ga pogledati, odmah me početak zainteresirao Edit: 2 die 4, ovdje imaš zanimljiv Schwalbe kompletić za 300kn http://www.dropbike.com/forum/viewto...=unread#unread Zadnje izmijenjeno od: murina. 15.12.2010. u 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7105 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja sam svoju EpicWolf platio 69kn u 2.1 verziji. Što se tiče alberta, kupio sam prednju i zadnju u 2.25 verziji i trenutno furam kombo napred 2.25 Albert, a iza EpicWolf 2.1 i mogu reći da se bajk osjetno teže vozi po cesti. Vjerujem da je grip odličan, no ja sam bome osjetio da idem teže napred. A prije sam imao WTB napred, Ritchey ZED iza (obje 2.1) i to je išlo još super, osim po blatu kad je straga falilo gripa, ali se nadoknadilo malo jačim teranjem. Kaciga obična iz Hervisa, XC, 70kn. Moja je burazu spasila tikvu kad je pao na Sljemenu. Napisao sam već, da nije imao kacigu, sad bi imao rupu u glavi valjda od kamena. A nije išao brzo, no pao je bočno.
![]() |
![]() |
#7106 |
Premium
|
http://www.youtube.com/watch?v=vvoLNQGF5sY Jedan klipić, smanjene kvalitete drastično. Čak se i format poremetio, trebao bi biti 16:9, ovaj je rastegnut vertikalno. Datum je 5.11. a ovo je kraj 20-ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#7107 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
I ja sam se namjerio na Albertice 2.25 za iducu sezonu. Od Specializeda ja bi ovog: (malo sam skromniji od De5tr0-a he he). Pitch pro Furam kacigu za snowboard (a moze i za skate/bike), po ljeti grijaci usiju dole, po zimi gore...tako da je kaciga cijele godine u upotrebi. Toliko sam zadovoljan kacigom da cu kupiti ponovno istu ![]() R.E.D. Trace Ljudovi, mene kopka da napravim jos jednu, nazovimo to, zavrsnu voznju na Sljeme 2010. godine...vec sam ranije napomenuo da hocu isprobati voznju po smrznutoj stazi. Idealni dan bio bi sutra, prognoza dobra (polusuncano, lagani sjeveroistocnjak, temperatura za ovo doba godine OK ![]() Ima li zainteresiranih pingvina i snjegovica da mi prave drustvo? Zabava zagarantirana ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 15.12.2010. u 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7110 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Eh...ja sam si sutra upisao godisnji, petak opet meni ne pase a i kvari se vrijeme...javit cu kak je bilo, planiram startat s usponom tocno u podne. Evo jedne stare voznjice, frend je isprobavao Contour HD kameru koja je lamatala na kacigi (imrovizirana montaza), sto se i vidi u kadrovima ![]() Lagana voznjica rutom kojom se obicno ne vozi - a jednim dijelom se i ne smije ![]() http://www.vimeo.com/17855249 Zadnje izmijenjeno od: Nik. 15.12.2010. u 22:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|