|
![]() |
#6901 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Nije da te tjeram, no sve se može odvesti i nismo svi isti. Eto, momci su u ponedjeljak jurili dolje, ja sam išao leđero. Znam da će me čekati na zavoju gdje mogu krivo skrenuti i to je to. Dolje se ide kolegijalno, barem što se tiče ekipe sa PCE-a. Meni su trenutno najveća briga pakne. Prednje sam potrošio do te mjere da mi ona opruga vjerojatno grebe po rotoru, a ne želim njega ubiti, tako da ću ići u nabavku pakni uskoro. A i gledam si koju novu prednju gumu kupiti ![]()
![]() |
![]() |
#6902 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bio sam i ja na sljemenu 2x ![]() ali imam v-brake koji bas i ne radi u mokrim uvijetima jer sam to istestiro na dotrscini. da imam nove gume sa mesom bi vrlovjerojatno iso u suhim uvijetima. znam i ja svoje granice pa ne divljam. Sam kazem da trenutno nemam bike spreman za voziti po ovakvim vremenskim uvijetima di ima blata ili lisca radi guma i kocnica. Sljeme mi nebu nigdje pobjeglo, budem ga ja isto proso cijeloga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6903 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A sto se tu filozofira kao da je Sljeme neki alpski vrh...ja sam se po Sljemenu na Voltageu s V-Breakom i Suntour vilicom spustao ko od sale - a spadam u tesku kategoriju i k tome nisam vozio bajk 20g. - znaci iskustvo 0, bajk skoro isto ![]() ...jedino sto bi za 1500km Sljemena vjerojatno trebao promijeniti sve osim rame pa sam na vrijeme promijenio bajk. Nego ovako, jel se ide kome u Maraton? Trebam Avid bleed kit, i ne samo sto ga imaju (u ZG nula bodova, nit ne znaju kad ce doci jer ima nekakvih problema sa SRAMom), vec je i osjetno jeftiniji (224kn vs 300kn). Tako da bi ja sutra nakon posla skoknuo po to, mjesta u autu ima ![]() Ima da odzracim kocnice prije vikenda - subota je obecavajuca, lijepo, toplo i suncano. btw - jel primaju tamo kune ili moram kupiti eure? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6904 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Apgrejd: šifteri i prva hidraulika u životu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6905 |
Moderator
|
Dobar je Hayes 9. Salvarez ga je imao sa 160mm rotorom dosta dugo. Ne traži puno održavanja, pakne traju, koči fino. Sa većim rotorom je jaka kočnica.
![]() |
#6907 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bogme bi trebao muski stisnut da odleti preko volana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6908 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#6909 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: murina. 04.11.2010. u 08:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6910 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6911 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ti pizdek pocni vozit, ispario si, nema te nigdje... a formulica sada radi uredno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6913 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#6914 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6915 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() BTW, nisam pojma imao da discobrakes nudi i rotore i adaptere za kočnice. I to nove po cijeni polovnih kod nas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6917 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Molio bi kolege forumaše za pomoć Naime danas između 11:00-13:00 (vrijeme je okvirno) ukraden je na području Španskog bicikl TREK 4100 ( isti kao i na slici ) iz 2003 godine, veličina rame 21.5", pa ako netko dođe do bilo kakvih saznanja molio bi da se javi na P.M Račun kao i jamstveni list ( u kom je i serijski broj) su kod mene, barem nekakva utjeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6918 | |
Moderator
|
Citiraj:
170kn ti možda i neće cariniti. A i ako ti carine, opet te ispadne jeftinije nego kod nas, gdje su novi diskovi 200+ po komadu, a najjeftiniji su u Markoprojektu, Acorovi po 130kn. Polovni, iako je 180/185mm malo na blackmarketu idu po 100kn otprilike.
![]() |
![]() |
#6922 |
Premium
|
http://www.pohrani.com/f/43/Fj/3ZN2O...tazumberka.jpg Na www.pedala.hr su ti opisi ruta tocno po toj karti |
![]() |
![]() |
![]() |
#6926 |
Premium
|
Može u podne trg? moram riješiti nešto telefonski sa hzzo, a gospođe su po marendama i kavama od jutra do 11:30. Imaš li komplet imbusa, treba mi jedan skroz mali za naštimati udaljenost ručice kočnice? Ja sam baš taj zagubio negdje u neredu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6928 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ako neko ide sutra mozda vam se i ja nakon dugo vremena pridruzim, meni pase oko 12 kod konja. Javim jos ujutro. pozz.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 05.11.2010. u 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6929 |
Premium
|
Destro i ja danas, laganini Leustek gore do drvosječa, pa kad je stablo od preko 20m palo jedno 30m od nas smo lagano skrenuli na cestu. Toliko smo sporo išli da se nismo niumorili nešto posebno. Gore se okrijepili i uputili na standardnu rutu prema Dotrščini, naravno i na Dotrščinu kroz kanale (suhi!). Puno je lišća po stazama. Lijepu grbicu sam zaradio na cjevanici od letećeg kamena, čak mi je i ostao na kurbli dok se nisam zaustavio nekih 20ak metara dalje. Opet je sve dokumentirano na traci ![]() edit: Traktori ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.11.2010. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6930 |
Premium
|
Zumberak, kanjonom Slapnice - short report: Kratko i jasno - jako lijepo! Krenuli smo iz sela Medven Draga, nastavili kanjonom Slapnice, usput i malo planinarili do dva slapa (Vranjak i Brisalo), gustali i napajali dusu kod Draganovog mlina, znojili se na usponu prema selu Dane, tu zalomili lijevo i asfaltiranom cestom provozali se gor-dol, lijevo-desno kroz Mrzlo Polje Zumberacko do Petrickog Sela...a onda, zavojiti SPUUUST punih 16 minuta, i jos 15 minutna voznja dolinom Kupcine do auta. Taman u sumrak. [karta 7 postova iznad] 44.5km, ukupno. U proljece se vracam ponovno uz malo modificiranu rutu koja ce ukljuciti odlazak na Stari Grad i umjesto cestom kroz M. Polje, ici ce se sumom iznad M. Polja i jos neke manje bitne sitnice - uglavnom, kondicijski teza i vremenski duza ruta ali jos zanimljivija ![]() slikice: http://picasaweb.google.com/0Slavek0...jonomSlapnice# Sljeme sutra Start izmedju 11-13h stracara, spust 57-55-serpentine ali recimo via tulum (idemo gustati u voznji). Zainteresirani pucajte kad vam tocno pase i idemo iskoristit sunacani dan...ja cu sigurno, makar i solo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 05.11.2010. u 21:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|