|
![]() |
#6872 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6873 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6874 |
Avocado
|
Ti si mi u zadnjih par sati stvarno fascinantan. Baš me zanima kako se spuštaš nizbrdo. Razmisli malo kako recenzent dobiva stvari na testiranje. Uostalom, ne moraš ni razmišljati, pojavi se jednom kad idemo gore pa ću ti reć usput. Ako si dovoljno brz. ![]()
![]() |
#6875 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6877 |
Premium
|
Aha, onda ok ![]() Mogli smo odmah sutra na Sljeme, ali posto postoji kombinacija da idem sutra u Slo, a poslije toga saljem shock na servis, tak da ovaj tjedan vjerovatno se nećeš moći uvjeriti u moju brzinu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6878 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Opet oni o tome koliko ko brzo ide niz stazu od 60-70% ccccc Srale voli poklopit, vidio sam to i na DB-u ![]() Destro, šta me ispalilo, skok ili stablo? Sjećam se da me bacalo kad sam se podigao sa zemlje, a treba i isprobati ruke, noge i ostalo ![]() ![]() Dogovorio sam deore shiftere za 200kn, mislim da ću ih danas imati. Bar brzine da riješim, sporije ipak mogu ići, pa će mi biti dosta i ovo malo kočnice P.S. Destro ja hoću ovu (pošaljem ti bolju verziju): http://www.youtube.com/watch?v=AIgfYVq5Y5A ![]() može i ova http://www.youtube.com/watch?v=dCABp...eature=related DROP THE LEASH!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.11.2010. u 08:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6879 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ti imas džusija naprijed ono ?!?! ja kad sam frknuo hidrauliku, sam veci pomak osjetio sa vecim diskovima nego sa samim kocnicama. kocenje je puno silovitije i na neki nacin agresivnije. ![]() tako da... stavi si vece rotore ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6880 |
Premium
|
Ma mali me zajebao. Prvo je rekao da je poslao, pa kad nije došlo nakon 3 dana je rekao da su imali problema na pošti (jea rajt!), pa kad opet nije došlo nakon 4 dana se čudio, kao - WTF, to još nije došlo!!! Nakon toga ni traga ni glasa, ne odgovara na poruke na DB-u, nadam se da je živ. Hidrauliku bi najviše zato da mogu kočit sa jednim prstom u nekim situacijama, a ne da moram birati hoću držat volan ili kočnicu. Odaberem volan i razbijem se ![]() Preporuka 180 rotora? Koji su ono tvoji s rupicama (sjećaš se priče s Dotrščine ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.11.2010. u 10:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6881 |
sto da napisem ?!
|
onaj moj prednji je 180mm tektro. a, straznji je hayes 160. preporuka nemam, po meni je to sve vise manje isto. pazi da nije popigan i da je bar 2,5mm debel. ostalo po meni nebitno ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6882 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nisam ja pao na filmicu nego sam cekao da ostatak dođe ![]() a ti skrlec, okej onaj prvi drop da ne skocis, ali onaj drugi prije klupica si jednostavno morao ![]() fora je filmic, samo mislim da bi bolje bilo ja 60fpsa, i malo bolja kvaliteta... i moras brze ici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6883 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6884 | |
Avocado
|
Citiraj:
Niti jedan od video hostinga ne podržava 60fps filmiće, ako netko zna neki besplatan neka javi ![]() I konačno, ovi muviji od jučer na youtubeu. Jedino murina može potvrditi moju žalost za manjkom dodatnih 30fpsa, prebacio sam mu filmiće na stick... Part1 Part2
![]() |
![]() |
#6885 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ide to vama fino. ![]() @distrojer Probaj Vimeo. I mali tip ako misliš snimati ovakve stvari. Ne znam kakvu kameru imaš i sa ćim opće snimaš. Ali da smanjiš ovo puhanje vjetra, dahtanje( ![]() Treba malo eksperimentirati ali zvuk je puno čišći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6886 | |
Avocado
|
Citiraj:
Pa ne čuje se nikakav vjetar niti dahtanje, kamera je u kućištu koje je pričvršćeno na lulicu bajka i normalno da se čuje udaranje, ne možeš to izbjeći. Kućište dolazi sa dvije vrste poklopca, šuplji i puni. Puni je preporuka za stavljanje pri brzinama većim od 160kmph (piše na stražnjem djelu kamere), ali kad njega stavim, vanjski zvukovi se uopće ne čuju, a ovo tandrkanje je pojačano do bola, nema smisla mikrofon pokrivati ![]()
![]() |
![]() |
#6888 |
Avocado
|
![]() |
#6889 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
A sve jedno sa youtube-a skida...ak se nekome gleda skinut ce, ak ne nikom nist, jedino ak ti se da uploadat. Ja znam da sam pogledao i onaj filmic od cetvrtka, a ova dva se ucitavaju na jubitu ![]()
![]() |
#6890 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Nisam obraćao pažnju na postove prije. Inače što se mene tiče možeš uploadat samo zanimljive dijelove, točnije samo dijelove na kojima dečki pokušavaju poletjeti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6891 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@Murina A jesi napeljao ekipu u blato ![]() Znaci part2, vrijeme 3:05, tu skrenuti lijevo i nizbrdo, a ne ravno u kaljugu pa onda jos par puta kroz blato - sad znam kuda ide taj put ![]() Ali dobro, pogodili sete donji singletrack i serpentine sto je stvarno gust za odvoziti, ali cete prati bicikle |
![]() |
![]() |
![]() |
#6892 | |
Premium
|
Izgleda da ipak nisam normalan, ne vidim krasan put nego blato. Dotrščina me odgojila ![]() ![]() Down hill ![]() SlowMo svoje glupe face u panici - neprocjenjivo ![]() Ne ide mi skroz glatko HD video na ovoj mojoj kanti, morati ću ga malo srediti jer znam da je prije išlo. Citiraj:
Jutros sam dobio nove novcate deore shiftere iz Pule, kaže čovjek noviji model. Još kočnice i 180 rotore i to bi trebalo biti to bar do proljeća. Ovih dana ću ipak napraviti tablicu troškova, možda otvorim i garažu na DB-u ![]() Nema tu pomoći. To šta se čuje su pucanja grana, udaranje lanca i slično. Prebučno je da bi se neki čisti zvuk dobio. Poslušaj njega kako se slabo čuje kad vrišti u vožnji, a udaljen je 30ak cm od mikrofona Zadnje izmijenjeno od: murina. 03.11.2010. u 09:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6893 |
sto da napisem ?!
|
moram i ja na sljeme sljedeci put... otkako sam se ulijenio sve me boli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6895 |
Premium
|
![]() ![]() Možeš slobodno s nama kad budeš imao vremena, nemamo mi DH bicikle (jedino možda Destrov malo naginje) Vidio si i sam da ide i sa v-brake kad je suho. Vucin brat je bio sa relativno jeftinim bajkom s v-brake kočnicama i prošao je sve bez greške (čak i "the korijenje" koje je iskusniji brat prehodao ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 03.11.2010. u 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6896 |
Ex-Gastarbajter
|
ja i dalje tvrdim da se sve ovo moze jako zivo proci i na jeftinom obicnom bajku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6897 |
sto da napisem ?!
|
skuplji i bolji bajk je prepreka. i ovoga mi je zao drndati i dropati s njim. onako znas... rasturis ga i uzmes drugi ![]() ovako te srce boli vise nego dzep ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6898 | |
Moderator
|
A koljeno je dobro, ne boli ga više. Opet ga je lupio na isto mjesto kao i kad je prvi puta pao na Sljemenu. Ali to koljeno ga već od prije boli, od skoro 20 godina tenisa. Citiraj:
Još mu nedostaje iskustva i mirnoće, no što ne može proći brzo, prođe sporo. Isto kao i ja. Jedan drop sam jednostavno prehodao, jer ga prije nisam uopće skužio, a ovaj puta sam stao pred njega. Da nisam stao, možda bi ga i izvukao, no tada mi se nisu sviđali izgledi, jer su veće šanse bile da se ubijem bezveze. ![]()
![]() |
![]() |
#6899 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ma strpim se ja do proljeca, sam nemojte vise kacit slike i filmice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6900 |
Ex-Gastarbajter
|
eee gume su zapravo jako bitne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|