Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.10.2010., 18:27   #6811
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Evo i video od četvrtka. Upload na faksu je stravično brz

Budem uploadao na youtube sljedeći tjedan baš full kvalitetu HD-a, ovo je sa dosta rezanja bilo jer vimeo podržava samo 500MB u komadu...

http://vimeo.com/16339114
Staro 30.10.2010., 18:30   #6812
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Danas odradio Sljeme.
Pravo proljetno vrijeme s toplim jugoistocnjakom.

Sreo hasha i njegovog frenda kako odmaraju na klupicama u donjem dijelu Leusteka

Tamo gdje izvlace drva Leustek je pod blatom, fino sve istackano - hoces neces uneredis se. Mokro je sve do izvora, ali ostatak staze suh.

Spust onom dugom rutom 57-55-serpentine , iznenadilo me sto je skroz suho, ni mrve blata, ali kako nitko tamo ne prolazi na stazi je podebeo sloj lisca, pa se ti vozi

Kad se ode nataste na Sljeme, onda doma nastradaju "perutnicke" :
http://www.pohrani.com/f/1X/8P/1ApYnlw9/picek.jpg

[edit]
@De5tr0
...lijepo je to ispalo, odmah sam u mislima odvozio jos jedan krug , sad treba snimiti ovu rutu koju sam danas odvozio.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 30.10.2010. u 18:44.
Nik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.10.2010., 18:47   #6813
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova

Budem uploadao na youtube sljedeći tjedan baš full kvalitetu HD-a, ovo je sa dosta rezanja bilo jer vimeo podržava samo 500MB u komadu...

Pogotovo za Two shoes

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2010., 18:49   #6814
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
ooo... ja mislio da si se zaje** da ces roba staviti

koja je treca i zadnja stvar ???
(zvuci mi kao nickelback, ali ne slusam te pi*** bendove )

prst gore za švajsera
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2010., 18:49   #6815
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:

Video je ok, nego jel ti i inače tako zaostaješ ili..?

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2010., 18:51   #6816
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Video je ok, nego jel ti i inače tako zaostaješ ili..?
Jap.

Dakle, songs:

Rob Zombie - Demon Speeding
The Cat Empire - Two Shoes
Nickelback - Animals
Elvis Presley - Shook up
Elvis Presley - Little Less Conversation (remix)
Nickelback - Side of a Bullet
Staro 30.10.2010., 19:17   #6817
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Danas odradio Sljeme.
Pravo proljetno vrijeme s toplim jugoistocnjakom.

Sreo hasha i njegovog frenda kako odmaraju na klupicama u donjem dijelu Leusteka

Tamo gdje izvlace drva Leustek je pod blatom, fino sve istackano - hoces neces uneredis se. Mokro je sve do izvora, ali ostatak staze suh.

Spust onom dugom rutom 57-55-serpentine , iznenadilo me sto je skroz suho, ni mrve blata, ali kako nitko tamo ne prolazi na stazi je podebeo sloj lisca, pa se ti vozi

Kad se ode nataste na Sljeme, onda doma nastradaju "perutnicke" :
http://www.pohrani.com/f/1X/8P/1ApYnlw9/picek.jpg

[edit]
@De5tr0
...lijepo je to ispalo, odmah sam u mislima odvozio jos jedan krug , sad treba snimiti ovu rutu koju sam danas odvozio.

Onda smo se danas vidjeli, ti si bio s onom dvojicom na onim giantima, predpostavljam hash je onaj na plavom i on koliko toliko moze, a onaj drugi dečko je mislim prvi put na Lojsteku.

Pomislio sam da si ti, ali ti si odjurio napred pa te poslije nsiam sreo. Ja sam bio na bijelo Canyonu, i samnom je isla frendica koja isto poprilično zaostajala.

Staro 30.10.2010., 19:39   #6818
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Da ne povjerujes ... sjecam vas se, jer smo se mimoisli 2x, jednom dok sam pricao s ovom dvojicom, a drugi puta kad sam vas prestigao na stazi...hash ti je bio u kratkoj majici, a kompic mu je isao prvi puta, he he...vjerojatno je izdusio do gore.

Bas sam te komentirao kako mozes pedalirati u sofshellu uzbrdo a meni prevruce samo u 1st layeru...mora da si zakuhao
Staro 30.10.2010., 20:45   #6819
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Evo pogledao. Ne ide mi HD, trza, jadan mi je komp, pa sam gledao običnu kvalitetu. Smantalo me ali takva mi je slika bila i uživo na gornjem dijelu Onaj drugi drop sam pao kao govno na cestu. Prošli smo kroz 3 godišnja doba od vrha do dna, ovaj zadnji dio nakon simpatičnih starčeka (koje smo sreli i na usponu ako se dobro sjećam) je prekrasan. Nik

Kako skinuti na disk u HD kvaliteti? Uspio preko Clipnabber

Jeste se to sreli u timskim bojama i niste se prepoznali?

Zadnje izmijenjeno od: murina. 30.10.2010. u 21:19.
murina je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2010., 21:07   #6820
simeparanoja
Registered User

simeparanoja's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
predobar video, svaka cast ekipa

zna tko nekog dobrog servisera u zgu, da nije preskup (iskreno ne stignem od posla sam stelati a htio bih se vozati) pa da nastelam malo bajk dok ne uzmem vilicu i vidim sto je sa prednjim mijenjacem

hvala

Zadnje izmijenjeno od: simeparanoja. 30.10.2010. u 21:12.
simeparanoja je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.10.2010., 21:24   #6821
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Jeste se to sreli u timskim bojama i niste se prepoznali?
Problem je u tome sto Nik nije imao timske boje, pa me to malo i zbunilo

Citiraj:
Da ne povjerujes ... sjecam vas se, jer smo se mimoisli 2x, jednom dok sam pricao s ovom dvojicom, a drugi puta kad sam vas prestigao na stazi...hash ti je bio u kratkoj majici, a kompic mu je isao prvi puta, he he...vjerojatno je izdusio do gore.

Bas sam te komentirao kako mozes pedalirati u sofshellu uzbrdo a meni prevruce samo u 1st layeru...mora da si zakuhao
Ispod sam imao 1st layer, kratkoh rukava i gore softshell, je malo je bilo vruće, ali nista pretjerano. Iako bi bi po temperaturao kao danas bilo idealno gore vozit sa 1st layerom dugih rukava, ali onda ss treba stavit u torbu, a ja nemam dovoljno veliku torbu i zato ga u biti nosim na sebi

Staro 30.10.2010., 21:29   #6822
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
a ja nemam dovoljno veliku torbu i zato ga u biti nosim na sebi
Ja ga zavežem za ruksak, zajedno s kacigom Niku je vjerojatno bio složen ko padobran u malom džepu od ruksaka

Kupio sam danas novi sic jer od ove gore vožnje imam modrice na bedrima. Prebio me Speed v, pa sam za 80 kn kupio kićasti (srebrni ) Rocket V u DSG-u (Pukao je šav naprijed nekih 6, 7mm pa su mi dali 50ak% popusta) Briga me za izgled i šavove, samo da me više ne tuče
Tražio sam ovaj http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=2097 a oni ko da prvi put čuju za njega pa su mi ponudili taj božićni

ovaj: http://www.sepeda98.com/2010/04/sadd...et-v-race.html

Zadnje izmijenjeno od: murina. 30.10.2010. u 22:34.
Staro 31.10.2010., 00:04   #6823
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

@Murina

Ja sam imao prvo Rocketa, pa zatim Speed V, uglavnom ni jedan me nije bas usrećio tako da su svi otisli dalje od mene.
Rocket mi je bio premali i onda mi je guzica padala preko rubova koji su uzdignuti i to me jebalo, a Speedv je debela svinja pewko koje se nemoze normalno pedalirat

Staro 31.10.2010., 02:02   #6824
marauder16
upgrading...
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:

cool video, ovo kamera nije bila na glavi, nego na volanu, right? drugi put na glavu s njom, ove kapljice smetaju
i destro, fakat se moras ubrzati, znam da je snijeg i sve to, al ono i putanje u zavoju cesto nisu bas dobre (srolj srolj, al istina je)

nevjerojatno mi je da postoji on-tape andrin pad XD mislio sam da to necu dozivjeti :P a sumari su fakat neke dijelove unistili, svake godine novu stazu :/
Staro 31.10.2010., 05:27   #6825
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor marauder16 Pregled postova
cool video, ovo kamera nije bila na glavi, nego na volanu, right? drugi put na glavu s njom, ove kapljice smetaju
i destro, fakat se moras ubrzati, znam da je snijeg i sve to, al ono i putanje u zavoju cesto nisu bas dobre (srolj srolj, al istina je)

nevjerojatno mi je da postoji on-tape andrin pad XD mislio sam da to necu dozivjeti :P a sumari su fakat neke dijelove unistili, svake godine novu stazu :/
Putanje su katastrofalne... Kad sam na gornjem dijelu staze osjetio kako baca, nisam se usudio oštrije u zavoje i jebiga, ode brzine, još kad vidiš Andru da se razbaco po podu nije ti svejedno

Nije da sam inače brz, al znam imat svojih dana. Nešto mi ne ide u zadnje vrijeme...
Staro 31.10.2010., 08:24   #6826
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Citiraj:
a sumari su fakat neke dijelove unistili, svake godine novu stazu :/
Od cetvrtka do subote inace ima novih razrovanih dijelova 57ice sto ja nisam spomenuo...znaci tamo gdje se Renesis opruzio pa na dalje je bilo OK, ali sad su tocno po stazi izvlacili balvane i napravili kanal - ali dobar je taman sirine 30-40cm, fino zagladjen i deri po njemu, ali neznam kako ce biti kad padne obilnija kisa i spere zemlju.

Kod ona dva povezana dropa uz cestu, sumari su nabacali hrpu balvana, i fino dojurim na prvi drop - HOP preko njega, i dojurim na grane debljine ruke ukrizene na stazi - skoro sam se zabio u njih.

Kako su nabacali gomilu balvana tako su zagradili stazu da netko od biciklista ne dojuri na onaj drugi drop i ne skuca se u tu gomilu - IMHO trebali su staviti neku uocljivu traku a ne grane - ovako dojuris na 2m i onda tek skuzis...no dobro, to bi danas trebalo biti rascisceno jer su jucer utovarivali te trupce.
Staro 31.10.2010., 08:52   #6827
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Srale, samo da me rocket ne mlati po nogama i ja sam zadovoljan. Speed sam imao desetak dana, udoban je za sjedit ali nizbrdo, njet!

Destro, ideš onoliko brzo koliko ti odgovara u tom momentu. Nije ni staza baš bila vidljiva, pa zašto riskirat let u šumu (pa te još i stara ubije kad te se dočepa ). Meni recimo nije ni cilj što brže, nego što ugodnije se spustit, šta ne znači da se ne bacim na glavu nekad. Brzina ubija

E, a di je snimka uspona, ono kad smo krenuli iz Lugarnice?
Staro 31.10.2010., 13:00   #6828
marauder16
upgrading...
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Putanje su katastrofalne... Kad sam na gornjem dijelu staze osjetio kako baca, nisam se usudio oštrije u zavoje i jebiga, ode brzine, još kad vidiš Andru da se razbaco po podu nije ti svejedno

Nije da sam inače brz, al znam imat svojih dana. Nešto mi ne ide u zadnje vrijeme...
haha, da kad andro pada, onda stvarno nije dobro D
Citiraj:
Od cetvrtka do subote inace ima novih razrovanih dijelova 57ice sto ja nisam spomenuo...znaci tamo gdje se Renesis opruzio pa na dalje je bilo OK, ali sad su tocno po stazi izvlacili balvane i napravili kanal - ali dobar je taman sirine 30-40cm, fino zagladjen i deri po njemu, ali neznam kako ce biti kad padne obilnija kisa i spere zemlju.

Kod ona dva povezana dropa uz cestu, sumari su nabacali hrpu balvana, i fino dojurim na prvi drop - HOP preko njega, i dojurim na grane debljine ruke ukrizene na stazi - skoro sam se zabio u njih.

Kako su nabacali gomilu balvana tako su zagradili stazu da netko od biciklista ne dojuri na onaj drugi drop i ne skuca se u tu gomilu - IMHO trebali su staviti neku uocljivu traku a ne grane - ovako dojuris na 2m i onda tek skuzis...no dobro, to bi danas trebalo biti rascisceno jer su jucer utovarivali te trupce.
ma tjesim se da je i ono sto su razrovalo ispod puntijarke sad opet vozljivo, pa bude i ovo. al svjedeno mrzim to 'pomladjivanje sume', prije bih to nazvao industrija namjestaja :/
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Srale, samo da me rocket ne mlati po nogama i ja sam zadovoljan. Speed sam imao desetak dana, udoban je za sjedit ali nizbrdo, njet!

Destro, ideš onoliko brzo koliko ti odgovara u tom momentu. Nije ni staza baš bila vidljiva, pa zašto riskirat let u šumu (pa te još i stara ubije kad te se dočepa ). Meni recimo nije ni cilj što brže, nego što ugodnije se spustit, šta ne znači da se ne bacim na glavu nekad. Brzina ubija

E, a di je snimka uspona, ono kad smo krenuli iz Lugarnice?
brzina opcenito nije dobra, ali ako se moze voziti brze, a da si ipak siguran, onda ides brze. jer veca brzina jednako vise adrenalina kad izbjegnes pad u svakom slucaju treba postovati svoje granice, al opet ne treba ici ni presporo jer ces nekad bas iz tog razloga pasti
Staro 31.10.2010., 15:01   #6829
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

I danas odradio vožnju sa burazom. Lojstek gore, s time da smo onaj razrovani dio zaobišli po cesti. Skrenuli smo na cestu prije onog kamenja. Jako puno ljudi bilo danas gore.

Dolje, 26ica uz Tomislavac - Grafičar - Risnjak i onda skrenuli na 11icu koja vodi prema Lukšiću/Šestinama. Prvi dio ima dosta gore-dole, tako da smo sa spuštenim sicevima lagano ispizdili. I bilo je par ogromnih lokvi jer smo valjda 2 puta prelazili sitne potočiće bajkovima (nije dubokom, širina pol metra, ali je bilo hardkor ).
I na križanju 11ice i 50tke, skrenuli na 50tku. Staza je pretežito dolje i čini mi se da ima ogromnog potencijala. Jesen je pa je puno lišća, ali mislim da je staza XC sa par detalja gdje je tehnika važna i ono najbolje - čini se jako brza sa bentovima u zavojima. Također, na toj 50ici ima raskrižje gdje je pisalo lijevo strmo, a desno je valjda normalno. Otišli desno, također nije baš ravnica bila.

Nemam GPS, no this will do =)
http://img72.imageshack.us/img72/6886/stazabr261150.jpg
Staro 31.10.2010., 15:10   #6830
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Citiraj:
al opet ne treba ici ni presporo jer ces nekad bas iz tog razloga pasti
Jasno

Vuco, jeli svjetlija ta zapadna strana?
Staro 31.10.2010., 15:21   #6831
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Ne znam na što točno misliš, ali velikom većinom 26ice si u šumi, tek od Risnjaka gdje počinje 11 pa onda 50 je otvorenija malo šuma. Samo, jedva čekam da to govno od lišća ode.
Staro 31.10.2010., 16:48   #6832
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
I na križanju 11ice i 50tke, skrenuli na 50tku. Staza je pretežito dolje i čini mi se da ima ogromnog potencijala. Jesen je pa je puno lišća, ali mislim da je staza XC sa par detalja gdje je tehnika važna i ono najbolje - čini se jako brza sa bentovima u zavojima. Također, na toj 50ici ima raskrižje gdje je pisalo lijevo strmo, a desno je valjda normalno. Otišli desno, također nije baš ravnica bila.
Znači probao si 50icu i kazes ima potencijala

Staro 31.10.2010., 16:51   #6833
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

I ja sam danas opet bio na Sljemenu - 14. put ovog mjeseca

Frend mi je opet malo prosirio vidike pa je ruta spusta bila slijedeca:

Vrh-ulaz na 57icu-pa vrlo brzo odvajanje desno na HPDejku - originalni tulum - spajanje na onim stupovima zicare i tu desno - 55 - serpentine

Ovom varijantom se ne ide na ona dva dropa na 57ici, ali se zato dodje na druga dva, prvi lagani, a drugi zajebani:
http://www.pohrani.com/f/1H/8H/1eS1TBLe/drop.jpg

Uglavnom, taj gornji dio je jako lijep i isplati se i tuda s vremena na vrijeme projuriti.
Staro 31.10.2010., 18:02   #6834
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Ne znam na što točno misliš, ali velikom većinom 26ice si u šumi, tek od Risnjaka gdje počinje 11 pa onda 50 je otvorenija malo šuma. Samo, jedva čekam da to govno od lišća ode.
Ako se spuštaš po zapadnoj strani brda, bude više svjetla popodne, pa se kasnije može ići nego na spust niz brdo koje gleda na istok. Nisam nikad išao niz Sljeme prema zapadu, pa ne znam kako je.

Nik, samo javi kad
Sutra ili već večeras počinje kiša i ostat će tako idućih dana. Vrijeme za servisiranje, sve mi proklapalo oko pogona. Zadnja 2 Sljemena sam spust odvozio samo sa - naprijed srednja, natrag isto po sredini šajba. Druge ne rade, svaka iz svog razloga Treba se malo pozabaviti s tim što podrazumjeva novo ulaganje
Staro 31.10.2010., 18:48   #6835
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Jep, 50ica ima potencijala biti odlična staza. Samo da se lišće makne, jer ga stvarno na nekim djelovima ima 20cm, a onda su vododerine iznenađenje. Sva sreća pa ih nije bilo puno danas. Samo velim, opet ima na par mjesta 100-200m penjanja, što ne vole svi.

Murina, nisam nikada o tome razmišljao. S obzirom da sada mrak pada u 17h već, znači da do ~16:30 treba biti van šume, jer zna se da je u šumi mračnije nego na cesti.

Sutra vjerojatno opet idem gore, a groblje ću obavit vjerojatno kasnije.
Staro 31.10.2010., 18:54   #6836
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Kad bi išao i jeli ti se mogu pridružit ako je to kroz jutro ? Ne smeta mi penjanje jer onda sigurno ide spuštanje (ovo zvuči Grunfovski )
Staro 31.10.2010., 18:58   #6837
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Naravno da možeš . Kakvo je to pitanje ? Još ćemo sutra ekstra sporo gore, jer se nit burazu, a nit meni neda baš previše juriti. Danas smo išli u komadu Lojstek, pa je buraz izgorio.

Mislili smo oko 10-tke krenuti, znači nekih 10 i 15/20 biti na trgu i onda lagano gore. Neko ciljeno vrijeme od trga do lugarnice je 2h, znači doista sporo.
Staro 31.10.2010., 18:59   #6838
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Rano je to Vuco, rano Ako se dobijem do tad, javim se..

Staro 31.10.2010., 19:10   #6839
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Pa pristojan sam

Vidimo se onda u jutro, nadam se da će nam prognoza bit sklona
Staro 31.10.2010., 19:16   #6840
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Rekli su sutra bez kiše i do 18°. Danas je bilo tako, gore nas nije sunce obasjavalo, ali nije bilo niti zima. Čak sam skinuo timski softshell (da zna, greh ) jer sam prokuhao, ali blizu vrha sam ga opet obukao jer je počeo vjetar puhati i po cesti smo išli.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno