|
![]() |
#6811 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo i video od četvrtka. Upload na faksu je stravično brz ![]() Budem uploadao na youtube sljedeći tjedan baš full kvalitetu HD-a, ovo je sa dosta rezanja bilo jer vimeo podržava samo 500MB u komadu... http://vimeo.com/16339114
![]() |
#6812 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas odradio Sljeme. Pravo proljetno vrijeme s toplim jugoistocnjakom. Sreo hasha i njegovog frenda kako odmaraju na klupicama u donjem dijelu Leusteka ![]() Tamo gdje izvlace drva Leustek je pod blatom, fino sve istackano - hoces neces uneredis se. Mokro je sve do izvora, ali ostatak staze suh. Spust onom dugom rutom 57-55-serpentine , iznenadilo me sto je skroz suho, ni mrve blata, ali kako nitko tamo ne prolazi na stazi je podebeo sloj lisca, pa se ti vozi ![]() Kad se ode nataste na Sljeme, onda doma nastradaju "perutnicke" ![]() http://www.pohrani.com/f/1X/8P/1ApYnlw9/picek.jpg [edit] @De5tr0 ...lijepo je to ispalo, odmah sam u mislima odvozio jos jedan krug ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 30.10.2010. u 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6813 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6814 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ooo... ja mislio da si se zaje** da ces roba staviti ![]() ![]() koja je treca i zadnja stvar ??? (zvuci mi kao nickelback, ali ne slusam te pi*** bendove ![]() prst gore za švajsera ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6815 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Video je ok, nego jel ti i inače tako zaostaješ ili..? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6816 |
Avocado
|
![]() |
#6817 | |
Premium
|
Citiraj:
Onda smo se danas vidjeli, ti si bio s onom dvojicom na onim giantima, predpostavljam hash je onaj na plavom i on koliko toliko moze, a onaj drugi dečko je mislim prvi put na Lojsteku. ![]() Pomislio sam da si ti, ali ti si odjurio napred pa te poslije nsiam sreo. Ja sam bio na bijelo Canyonu, i samnom je isla frendica koja isto poprilično zaostajala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6818 |
Premium
|
Da ne povjerujes ![]() Bas sam te komentirao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6819 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo pogledao. Ne ide mi HD, trza, jadan mi je komp, pa sam gledao običnu kvalitetu. Smantalo me ali takva mi je slika bila i uživo na gornjem dijelu ![]() ![]() Kako skinuti na disk u HD kvaliteti? Uspio preko Clipnabber Jeste se to sreli u timskim bojama i niste se prepoznali? ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 30.10.2010. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6820 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
predobar video, svaka cast ekipa zna tko nekog dobrog servisera u zgu, da nije preskup (iskreno ne stignem od posla sam stelati a htio bih se vozati) pa da nastelam malo bajk dok ne uzmem vilicu i vidim sto je sa prednjim mijenjacem hvala
![]() Zadnje izmijenjeno od: simeparanoja. 30.10.2010. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6821 | |
Premium
|
Problem je u tome sto Nik nije imao timske boje, pa me to malo i zbunilo ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6822 |
Premium
|
Ja ga zavežem za ruksak, zajedno s kacigom ![]() ![]() Kupio sam danas novi sic jer od ove gore vožnje imam modrice na bedrima. Prebio me Speed v, pa sam za 80 kn kupio kićasti (srebrni ![]() ![]() Tražio sam ovaj http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=2097 a oni ko da prvi put čuju za njega pa su mi ponudili taj božićni ovaj: http://www.sepeda98.com/2010/04/sadd...et-v-race.html ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 30.10.2010. u 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6823 |
Premium
|
@Murina Ja sam imao prvo Rocketa, pa zatim Speed V, uglavnom ni jedan me nije bas usrećio tako da su svi otisli dalje od mene. Rocket mi je bio premali i onda mi je guzica padala preko rubova koji su uzdignuti i to me jebalo, a Speedv je debela svinja pewko koje se nemoze normalno pedalirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6824 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() i destro, fakat se moras ubrzati, znam da je snijeg i sve to, al ono ![]() nevjerojatno mi je da postoji on-tape andrin pad XD mislio sam da to necu dozivjeti :P a sumari su fakat neke dijelove unistili, svake godine novu stazu :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6825 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() ![]() Nije da sam inače brz, al znam imat svojih dana. Nešto mi ne ide u zadnje vrijeme... ![]()
![]() |
![]() |
#6826 |
Premium
|
Od cetvrtka do subote inace ima novih razrovanih dijelova 57ice sto ja nisam spomenuo...znaci tamo gdje se Renesis opruzio pa na dalje je bilo OK, ali sad su tocno po stazi izvlacili balvane i napravili kanal - ali dobar je ![]() Kod ona dva povezana dropa uz cestu, sumari su nabacali hrpu balvana, i fino dojurim na prvi drop - HOP preko njega, i dojurim na grane debljine ruke ukrizene na stazi - skoro sam se zabio u njih. Kako su nabacali gomilu balvana tako su zagradili stazu da netko od biciklista ne dojuri na onaj drugi drop i ne skuca se u tu gomilu - IMHO trebali su staviti neku uocljivu traku a ne grane - ovako dojuris na 2m i onda tek skuzis...no dobro, to bi danas trebalo biti rascisceno jer su jucer utovarivali te trupce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6827 |
Premium
|
Srale, samo da me rocket ne mlati po nogama i ja sam zadovoljan. Speed sam imao desetak dana, udoban je za sjedit ali nizbrdo, njet! Destro, ideš onoliko brzo koliko ti odgovara u tom momentu. Nije ni staza baš bila vidljiva, pa zašto riskirat let u šumu (pa te još i stara ubije kad te se dočepa ![]() ![]() E, a di je snimka uspona, ono kad smo krenuli iz Lugarnice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6828 | |||
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6829 |
Moderator
|
I danas odradio vožnju sa burazom. Lojstek gore, s time da smo onaj razrovani dio zaobišli po cesti. Skrenuli smo na cestu prije onog kamenja. Jako puno ljudi bilo danas gore. Dolje, 26ica uz Tomislavac - Grafičar - Risnjak i onda skrenuli na 11icu koja vodi prema Lukšiću/Šestinama. Prvi dio ima dosta gore-dole, tako da smo sa spuštenim sicevima lagano ispizdili. I bilo je par ogromnih lokvi jer smo valjda 2 puta prelazili sitne potočiće bajkovima (nije dubokom, širina pol metra, ali je bilo hardkor ![]() I na križanju 11ice i 50tke, skrenuli na 50tku. Staza je pretežito dolje i čini mi se da ima ogromnog potencijala. Jesen je pa je puno lišća, ali mislim da je staza XC sa par detalja gdje je tehnika važna i ono najbolje - čini se jako brza sa bentovima u zavojima. Također, na toj 50ici ima raskrižje gdje je pisalo lijevo strmo, a desno je valjda normalno. Otišli desno, također nije baš ravnica bila. Nemam GPS, no this will do =) http://img72.imageshack.us/img72/6886/stazabr261150.jpg
![]() |
#6831 |
Moderator
|
Ne znam na što točno misliš, ali velikom većinom 26ice si u šumi, tek od Risnjaka gdje počinje 11 pa onda 50 je otvorenija malo šuma. Samo, jedva čekam da to govno od lišća ode.
![]() |
#6832 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6833 |
Premium
|
I ja sam danas opet bio na Sljemenu - 14. put ovog mjeseca ![]() Frend mi je opet malo prosirio vidike pa je ruta spusta bila slijedeca: Vrh-ulaz na 57icu-pa vrlo brzo odvajanje desno na HPDejku - originalni tulum - spajanje na onim stupovima zicare i tu desno - 55 - serpentine Ovom varijantom se ne ide na ona dva dropa na 57ici, ali se zato dodje na druga dva, prvi lagani, a drugi zajebani: http://www.pohrani.com/f/1H/8H/1eS1TBLe/drop.jpg Uglavnom, taj gornji dio je jako lijep i isplati se i tuda s vremena na vrijeme projuriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6834 | |
Premium
|
Citiraj:
Nik, samo javi kad ![]() Sutra ili već večeras počinje kiša i ostat će tako idućih dana. Vrijeme za servisiranje, sve mi proklapalo oko pogona. Zadnja 2 Sljemena sam spust odvozio samo sa - naprijed srednja, natrag isto po sredini šajba. Druge ne rade, svaka iz svog razloga ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6835 |
Moderator
|
Jep, 50ica ima potencijala biti odlična staza. Samo da se lišće makne, jer ga stvarno na nekim djelovima ima 20cm, a onda su vododerine iznenađenje. Sva sreća pa ih nije bilo puno danas. Samo velim, opet ima na par mjesta 100-200m penjanja, što ne vole svi. Murina, nisam nikada o tome razmišljao. S obzirom da sada mrak pada u 17h već, znači da do ~16:30 treba biti van šume, jer zna se da je u šumi mračnije nego na cesti. Sutra vjerojatno opet idem gore, a groblje ću obavit vjerojatno kasnije.
![]() |
#6837 |
Moderator
|
Naravno da možeš ![]() Mislili smo oko 10-tke krenuti, znači nekih 10 i 15/20 biti na trgu i onda lagano gore. Neko ciljeno vrijeme od trga do lugarnice je 2h, znači doista sporo.
![]() |
#6840 |
Moderator
|
Rekli su sutra bez kiše i do 18°. Danas je bilo tako, gore nas nije sunce obasjavalo, ali nije bilo niti zima. Čak sam skinuo timski softshell (da zna, greh ![]()
![]() |
|
|