|
![]() |
#6631 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pregledao sam ramu ima li kakvih ožiljaka od kamenja, ništa ![]() Prognoza za petak - Mostly Sunny! Renesis je spominjao neke stazice na Sljemenu...blato ne smeta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6632 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Petak imam ispit u 3, i onda brisem doma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6635 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@ Nik Kad si ti rekao da si skrenuo desno na 57-ici, jesi to mislio na trenutak u ovom videu: http://video.mpora.com/watch/aqqoVyhc4/ na 4:42 otprilike ? Dečki idu lijevo, na Gipsovu stazu ako se ne varam, što se može ići i desno ? Kuda se dođe ? Ja sam par puta skrenuo desno na tom mjestu i bilo je zaraslo i bome ne znam kud bih došao. A tamo kod klupica na Lojsteku kada se priključiš nakon Gipsove staze, imaš 3 opcije. Lijevo od brda je Požgaj, sredina uspon je tamo gdje ti ideš na prvi stup žičare, a desno je Lojstek ono gdje se mi penjemo inače ? Jelda ?
![]() |
#6636 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
[edit] slucajno imam filmic pa sam izvukao i ubacio slike u tekst (racunaj da sad ima puno vise lisca nego na ovim slikama): Ulazak u sumu, nakon sto se skrene desno i popne na brdo Kad skrenes u sumu posred puta ima granja i izgleda kao da se tuda i nema sto traziti bajkom - taj dio fino obidjes s desne strane i oko drveta (vidi se putic, iako sad nakon hrpe lisca je to mozda i upitno) i nakon toga ti se otvori singlica i peres po njoj, ide ostro nizbdo pa zavijuga i tak. Dalje imas tu brdo staza i krizanja i ako neznas kuda ides mozes zavrsiti tko zna gdje i vrlo lako se pogubiti...a vjeruj mi, nema zive duse koju bi mogao priupitati - a gdje sada? ![]() Citiraj:
A ako odes na prvi stup i spustas se od stupa dalje izadjes na onaj drugi uspon na Leusteku (prvi je onaj kod stracare, pa ravnica preko onog micro potocica sirine dlana sto se uvijek cijedi, i onda dodje taj kakti drugi kratki uspon koji lagano zavija u desno prije nego sto se staza poravna i prosiri)...i onda na tom mjestu kad se spojis s Leustekom odmah zavines ostro lijevo i nizbrdo i izadjes pri dnu onih kockica koje vode do ulaza u donju postaju zicare. To ti pisem zato da ako ces ici tuda ne produzis Leustekom prema stracari kad je zanimljiviji ovaj put koji sam spomenuo. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 18.10.2010. u 13:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6637 |
Moderator
|
E to je to. Hvala Nik ![]() Što se tiče drugog djela, od lojsteka do žičare, mislim da znam koji je to put, jer čini mi se sad sam išao jednom u kontra smjeru do ceste. Znam da je tamo odličan singletrack sa sitno korjenja. Zabavno u svakom slučaju ![]()
![]() |
#6638 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam mali problem pa bih Vas priupitao za savjet: Naime na mom Wheeleru PRO39 su mi u subotu maznuli sjedalo, polugu (cijev) sjedala, prednje svijetlo, zadnje svijetlo, brzinomjer, drzace za lokot bicikla i jos par sitnica. Sad gdje potraziti tj nabaviti neko dobro, a opet jeftino sjedalo za bicikl i polugu za njega? Sto uzeti? ne bih htio dati previse novaca, za bicikl sam dao dosta i sad su mi to maznuli, jao sto sam bio ljut... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6640 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Za sic i sic štangu gledaj dropbike (po 50kn najjeftiniji), jeftine brzinomjere imaš u Lidlu (35kn ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6641 |
Premium
|
Bad luck. Mojem kolegi su maznuli 2 bajka unutar mjesec dana. Na kraju sam mu poklonio Rog Senior specijalku... i vozi se već više od godinu dana. Zašto moj ružni, loši 17 godina stari bicikl nikako da maznu pa da si kupim nekaj boljeg? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6642 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
ljudi trebam pomoc, trebaju mi hlace L velicine s windstopperom a da nisu vise od 600kn! di imaju sigurno??????? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6643 | |
Moderator
|
Citiraj:
Obične ? Pojma nemam, Nik će ti ziher reći, on je više u tome planinarenju/boardanju i sličnom gdje se koristi ista obleka ![]() P.S. Još očale i neke zimske bicke i spreman sam za najveće zimske nule ![]() ![]() ![]() Rukavice Author 150kn, Windstop i waterproof (ne znam koji su specsi), Lopuh alfa u VG-u. Skoro pa imam full obleku. Neke windstop bicke ne bi škodile, Velocity navodno ima super i ekipa ih vozi na temp. debelo ispod nule, cijena oko 370kn. Očale su mi trenutno najmanje važne, ali kad bude zima, brijem da ću njih prve kupiti ![]()
![]() |
![]() |
#6644 |
Registered User
|
Daj link na Velocity Danas sam bio u zg slucajno u keindlu imali samo cannondale za 1k kn, a to mi je previse! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6645 |
Premium
|
Link je bar lako naci: http://www.velocity-bikewear.com/ @Vuco Nekako imam dojam da imamo isti softshell ![]() Ocale ces kupiti nakon prvog brzeg spusta jer na hladnom zraku suze oci za popizdit...ja ih imam ali ih nikad ne uzmem (sad idu u ruksak). Jel netko za voznju u petak, taman bi se staza trebala ocijediti / posusiti? Ja idem ziher, spust poznatom rutom via 18ica. Daklem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6646 |
Registered User
|
ty! naruceno danas, jako susretljivi ljudi, nadam se da ce se jednako i proizvod slagati s mojom kožom Zadnje izmijenjeno od: tomiotok. 21.10.2010. u 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6648 |
sto da napisem ?!
|
racunajte na mane sutra ! kad bi bilo okupljanje ??? ![]() natrpam se majicama i vozi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6651 |
sto da napisem ?!
|
meni je to ok... premda mislim da je distro na knap i da bi mogli krenuti oko 13h od stracare ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6652 |
Premium
|
Može 13 stračara ili 13:30 pa da Niku damo poticaj da nas lovi ![]() Kupijo rukav'ce: http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=1852 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6653 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Danas u Karlovcu maznut bicikl. Rog Joma city bike, crveno-crni. Munuli ga pripadnici romske manjine jer inače ordiniraju tim kvartom. Prijavio sam policiji. sad me zanima, kako oni interveniraju na to? jel idu u istraživanje ili ono, ako se slučajno negdje pojavi, onda se jave. ili čak ni to? ako je netko imao slična neugodna iskustva, molim da mi kaže. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6654 |
Premium
|
Ajmo onda 13h stracara, to bi svima trebalo odgovarati. Pranje bajka i detaljno ciscenje lanca, kazete i pogona upravo zgotovljeno - ja sam spreman ![]() Steta sto nisam poslikao bajk prije i poslije pranja podmazivanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6655 |
sto da napisem ?!
|
vidimo se ! murina pol 1 trg ??? distro 12h luciferijan ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6656 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Mom rodjaku (MatijaZG na forumu) je ukraden bike prije 3-4 mjeseca pa nema jos nista, a vjerojatno i nece biti. Tako da: palica u ruke i to je to. Ali oni su to vjerojatno prodali tek da imaju za duhan i tko zna gdje je bike...
![]() |
![]() |
#6660 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |