|
![]() |
#6541 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Bit će sunce, veliki + Ja idem u kratkim hlačama definitivno, a u ruksak ću ubacit nešto za frku. Par majica + šuškavac, bit će to ok. Ima li još prijava? Za sad, sa trga u 15 krećemo Destro, Hash i ja. Nik, malo kasnije i lovi nas negdje na pola puta ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 15.10.2010. u 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6542 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja se jos uvijek pokusavam nagovarat da idem gore, jer to znaci da moram ici jaako brzo gore... jel netko ikad vozio po cesti? koliko brzo se dođe gore po cesti u odnosu na lojstek? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6545 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
cesta je oko 14km a lojstek oko 6.3 ili 6.7...tako negdje odradio sam i jednu i drugu dionicu i vjerujte mi bolje je lojstekom ![]() na cesti je konstantni uspon i onda kad siđete s bicikle pa ju gurate, morate ju pun k gurati...a kad na lojsteku siđete s bicikle onda ju manje gurate ![]() ukratko lojstek>cesta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6546 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
A da stvarno uzmeš bus do gore?
![]() |
![]() |
#6548 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
nemam pojma, jos se predomisljam, nisam bas najbolje s lovom ali nekako se uvjeravam da ce mi te hlace dobro doci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6550 |
Avocado
|
Pri brzinama od 50ak kmph će vam tijelo biti zahvalno na dugim rukavima. ![]() EDIT: i nogavima!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6552 |
Avocado
|
![]() |
#6553 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#6554 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6555 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6556 |
Avocado
|
![]() |
#6557 |
Premium
|
Jeli te zanima RST s ovog bajka: http://www.bike-shop.com.hr/kategorije/proizvod/403 Vožena par mjeseci, još je valjda i pod garancijom. Za šta ti vilica treba, odmah ću ti reći dlai je ova za tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6558 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6559 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
sljeme 7, zagreb 14 idem u kratkima i nosim pamucnu trenirku pa sta bude, vidimo se na trgu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6560 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 15.10.2010. u 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6561 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6562 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
jeee*** ![]() ![]() treba mu pokloniti nekog bmx-a i postene rukavice... jer koliko vidim, ima one baustelske kozne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6563 | |
Premium
|
E ova staza danas je nešto najbolje šta sam do sad na bajku iskusio. Sreća da sam kupio kacigu prije uspona jer bih vjerojatno od straha pola staze prešetao. Na kraju me kučka ozljedila dok je visila na ruksaku. Hop na pločnik, tup u glavu - čvoruga ![]() Kasnije ću zaljepiti par slija s uspona. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: murina. 15.10.2010. u 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6564 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajd fino je bilo. ja se busom dopeljao gore, ne bi stigao od ispita dopedalirat, a i koljeno me i dalje boli... gore bio nik, pa smo ja i on pricekali ostatak karavane. kad su dosli smo povagali bajkove, malo se nasmijali i krenuli na 57micu. uglavnom fini spustic, stvarno ima svega, i moze se dosta zivo vozit ![]() ekipa sa veelikim vilicama sad ima kamo vjezbat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6566 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6567 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja cijelim putom ocekujem kad cu sustici ekipu, i na kraju dodjem prvi, a ubrzo iza mene Renesis kojeg uopce nisam ocekivao. Ekipa je kasnila jer je Murina kupovao kacigu u TS-u - ajde napokon! Steta sto nismo slikali micanje drveta sa staze. Nas pet deblo pod ruku i s njime u stranu ![]() Slijedece godine ocekujem da tu istu stazu, odvozimo u istom ili slicnom sastavu ali kao jedan mali vlakic - fluidno, brzo i bez stajanja i spustanja nogu na zemlju - a zadnji ce snimati HD kamerom - samo protutnjimo stazom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6568 |
Premium
|
Like a Rolling Stones ![]() Zašto sljedeće godine? Par slija s uspona: (56k) ovo je slučajno ispalo ali mi je vrhunska: http://slike.hr/slike/d/dsc01563_6575f.jpg Jesen: http://slike.hr/slike/d/dsc01567_a7300.jpg Tankanje: http://slike.hr/slike/d/dsc01568_e9c6d.jpg Zadnje izmijenjeno od: murina. 15.10.2010. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6569 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6570 |
Premium
|
Šteta. Sad su mi počeli flashbackovi sa spusta. Lijepo sam preskočio volan na prvom dropu ![]() Vidi se po onom kamenju da tamo voda dobro nosi sve pred sobom (mislim na onaj dio iza) Zadnje izmijenjeno od: murina. 15.10.2010. u 20:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|