|
![]() |
#6482 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Plus, kaj ima zanimljivih iznenadjenja po stazi ![]() Mozda cu ja u srijedu ponoviti rutu (ovisi mi o poslu, pa nije sigurno, ali kad najavim da idem onda idem 95.5% ![]() Citiraj:
Vraga ne bi prije mraka. Na usponu bi kasnio uvrh glave 20-30min, spust je gotov za 20min...ubacis jos pola sata pauziranja, i najkasnije u 18:30 si podno Sljemena na cesti. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6483 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
evo vratio se i ja iz mrtvih pa poslije slj petka bi imao u planu i odvoziti nešto pa vas dežurne xc-o-holičare da pitam : je li hladno na sljemenu i ima li puno blata? E da i do kad se može pristojno voziti do gore a da pritom ne dođeš do gore ko snješko (datumski)? I isplati li se naručiti duge hlače/majicu za biciklu (ona uska čuda ) ili je to zimi(jesen) korisno koliko i da gol idem do gore...izašao bi me komplet oko 250kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6484 |
Premium
|
Gore je osjetno svjezije nego u gradu, pogotovo kad se zavine na vrsnu sjevernu stranu...tocno se osjeti kako dodatno zahladi...a ako jos i pirka vjetric, onda je osjet jos ´ladniji. Ja sve vozim u dugim rukavima i nogavicama, na vrhu prije spusta se dodatno obucem, ovisno o vremenu, kad se spustim skidam visak sa sebe i perem do doma. Ako jos malo zahladi, nakon spusta nece se nista vise skidati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6485 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
A nisam nigdje našao neke podatke o veličini o-ringova (onda bi se oni dali izraditi za 3-5kn po komadu), tako da ti ne gine servis kod Buhina (Alanprim), a mislim da bi se mogao neugodno iznenaditi što se tiče cijene servisa. Ja se nadam da ti neće biti previše. @ Srale Jesi ti prodao Kendu SB8 ? ![]()
![]() |
![]() |
#6486 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6487 |
Moderator
|
Nije provokacija, iako sam si mislio da bi to mogao tako shvatiti ![]() Pa sam mislio WTB-a od naprijed staviti iza (jer imam osjećaj da joj je grip užasan za prednju gumu), a naprijed staviti tvoj SB8. Koja je širina gume ?
![]() |
#6488 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Širina je 2.1, uspredba sa racing ralph 2.1, Kenda je dosta sira i ima vise volumena. Ja bi valjda trebao u srijedu rijesit svoje gume, tak da su od srijede Kende slobodne ![]() Mislim i ovako se ne vozim jer nemam pogon, ali ako ih ne rijesim u srijedu kod Aleša, onda nebudem ni prodavao Kende. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6490 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Ispričavam se ako je već bilo. Trebam neko solidno biciklo za povremenu vožnju, nekih 1500kn bi stavio kao limit. Uzbrdica, nizbrdca, malo preko šljunka i to je to. Možda neki Giantov model iz turbosporta ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6491 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Postavljano pitanje iljadu puta i uvijek isti odgovor. Do 2k kn najisplativiji bicikl.
![]() |
![]() |
#6492 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Ok, tnx Za taj model sam našao samo preporuke iz slićne teme na forum hr-u. Jedini problem je to što ga nevidim na web stranici od turbo sporta, možda neka druga trgovina da šalju za Dubrovnik ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6493 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6494 |
Premium
|
Taj Rock je odavno rasprodan...bio sam danas u Turbo Sportu (Zitnjak) i za 1500kn imas Bouldera street (bijeli Giant sa zelenim ruckama) - bio 2000kn. Takodjer je snizen sav multitool alat (100ak kn), Sigmini brzinomjeri (100kn), pumpa za shock (100kn), rukavice, gume i zracnice, kazeta 8brz. shimano (100kn) itd...samo je pitanje velicina. Ispadne da je sve po 100kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6495 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo i mene da se javim. Jucer krenuo u 6 sa Šare. Do 7:30 sam bio na vrhu sljemena. Vec poslije polovice mi je trebala lampa da mi dijelove osvjetli, pogotovo kad sam vidio da su šumari počeli sjeći onaj dio iznad makadama na lojsteku. ali ajde, zasad bas i nisu unistil nis. Isao sam i gore i dolje po lojsteku. Vidio sve skupa troje ljudi. I mogu reć da je po noći i dalje zabavno po lojsteku ![]() i zadovoljan sam da sam dobro odzracio kocnice, rucice su odlicne na osjet. sad se samo treba zaletit do aleša pokupit. ima zainteresiranih za brezice sutra popodne ako ne bude kise? ![]() Što se tiče hladnoće, svježe je, po noci jos i vise. Trebaju duge bicke i majica. pogotovo nizbrdo kada preporucam ili windstopper ili vise slojeva robe. Duge bicke cuvaju koljena ![]() Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 12.10.2010. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6499 |
Ex-Gastarbajter
|
Juicy 3 su navodno sklone cestom odzracivanju, dok petice rade sasvim uredu. samo je pitanje, koliko je bas isplativo kupovati novu kocnicu, kada se na dropbikeu nađe brdo polovnih tog ranga za stvarno malo novaca. Još jednom pitam ako ima još netko za Brežice, ili da mu nešto treba (ne preveliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6500 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
DSG baš i nije jeftin po pitanju bicikala. Preporučam ti da ideš na Nakamuru za 1899kn, odnosno 1500kn za gotovinu. Imaš ih za kupiti u Mercatoru (Intersport). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6502 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Uzmi Cliff Hangera ili Sense Smile. Razlika je samo u dizajnu rame. Na tu cijenu u katalogu ide još 20% popusta za gotovinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6503 |
Premium
|
renesis, jesi jos tu? kad bi isao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6504 |
Ex-Gastarbajter
|
sutra, oko 3 sam planirao krenut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6505 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6506 |
sto da napisem ?!
|
ja i distro odvozili laganini na glavicu ![]() laganini doslovno ! za 4,20km nam je trebalo blizu 40 minuta ![]() ja nisam bio raspolozen za voznju, koljeno me je*** i tako... bezvoljan sve bi bilo super da nisam opalio u panj sa palcem desne noge. prokrvario je i tako... izgleda gadno ali ce valjda biti ok ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6507 |
Moderator
|
Hvala NIK-u ili kome god da je napisao da su sniženja u TS-u na opremu. Kupio jučer pumpu za shock za 50kn ![]() Na kutiji cijena 99kn, šefica na blagajni govori prodavačici da lupi 50% popusta i veli - sad je po 50kn ![]()
![]() |
#6510 |
Moderator
|
TS u Avenue Mall-u. Ja i dalje ne znam da li sam imao sreće ili je stvarno cijena 50kn ? Na računu piše 99 sa 50% popusta. Kvaliteta ? Pojma nemam, čvrsta je u rukama, a pumpao samo jednom vilicu i shock. Malo se čudno šarafi (moraš cijelu rotirati ili ja neš krivog radim ![]() EDIT: http://www.sks-germany.com/?l=en&a=p...1370200000&USP U manualu tek vidim da nisam dobio dio za ispuštanje zraka. Zato to meni nije nit delalo dobro. Moram pogledati malo bolje u kutijici. No ako i ne nađem, može se prstom ispuštati. EDIT2: Tek skužio da je moja slična ovoj. Znači, nije baš ta sa linka, ali je slična jako. Što se kvalitete tiče, cijena je prije bila 400kn definitivno.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 13.10.2010. u 17:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|