|
![]() |
#6481 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6482 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Hahaha odlična!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6483 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Koja muda ima ovaj na skuteru... Svaka mu čast. ![]() Danas sam se bas muževno osjećao u svojem Megančetu kad me je prešišao pink BMW X6. Toooočno ovakav: http://pink-cars.truv.net/images/bmw-x6-rosa.jpg Još samo čekam da me ovo prešiša: http://s1.cdn.autoevolution.com/imag...-gallery_1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6484 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Bio u dojčlandu po 1. auto i uvezao Reno Senic 1.9 75kw s 220.000tsk(centralno zaklj. podizaći prozora,rućna klima uglavnom dobra oprema) u super stanju(par ogrebotina i u biti za sve dotjerati cca 200ojra da bi auto bio tip-top) a cijena prava sitnica 1.300ojra + davanja cca 500ojra + put i zoll tablice cca 400ojra dakle auto kod nas sa cijenom od 2.300ojra Dakle do rege auto 2.500ojra neznam može li bolje i kako se kreću cijene kod nas ovo je bila proba s obzirom na ulazak u EU. Isto tako sam imao izbora i glede Citroen Xsara 2.0HDI 66kw(240.000tsk) za 1.500ojra sa malo većom kilometražom ali sve je to tu negdje s cijenom pa po tome mogu zakljućiti da se isplati otići po auto za vlastite potrebe jer ima dobrog izbora za malu lovu te su auti puno bolje održavani nego kod nas. A i sad su pristupaćniji kad smo u EU nema više toliko nameta i papirologije. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 18.07.2013. u 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6486 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6487 |
Banned
|
2001god. zaboravih napisati oba vozila, Citroen sl. oprema autom. klima,centralno,podizaći na struju.... jedina razlika između ta dva glede opreme.Auto se odlićno vozi i malo troši išao preko Mađe autoputom Gledao na njušci od cca 3.500 ojra nadalje 1.9 dci motori pošto dti opcija neprolazi(mora biti euro 3) dizelaši naravno ![]() Išao sam s legom on se bavi prodajom auta, ali razmišlja i sebi nešto takvo dovesti, jer trenutno vozim Citroen Xsaru 1.4 i malo više troši jbg. a za tu lovu kod nas nema ništa pametno pogotovo u disel izvedbi. Bio je i Ford focus 1.8 tdci 85kw sa dosta opreme 2002god. 218.000tsk 2.000ojra ima dobrih auta te bi trebalo dobro razmisliti što uzeti. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 18.07.2013. u 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6488 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6489 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
zadar prije koju godinu, tolika masa pink boje je bilo teško za gledati. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6490 | |
Registered User
|
Da se i ja nadovežem na pink premijum segment, tamo koncem prošle godine, križanje Gundulićeve i Vukovarske u Osijeku ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6492 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Echo, pa podosta su te izasli troskovi "sa strane" ... Auto je koliko vidim kategorija od 16% poreza na co2. Mozes malo detaljnije navest troskove?
![]() |
#6494 |
Banned
|
Tu su uraćunati svi troškovi, sad sam zvao kolegu i kao što sam naveo pored cijene od 1.300ojra platio je još davanja 4.000kn dakle sveukupno jer više nema kataloške procijene već se vrsta vozila ukucava u kompjutor i na osnovu svih parametara i CO2 dobiješ iznos.Tako mi je objasnio. Zoll tablice 200ojra i gorivo i moji troškovi ![]() ![]() To je povoljnjije u odnosu na prošle izraćune(dakle prije ulaska u EU) cca 15-20% zavisi o kojem vozilu je rijeć tako da je isplativo sebi otići po dobar auto ![]() Mislim da je raćunica jasna ako ga auto izađe max. 2.500ojra, a kod nas je 3.500ojra isti model s sl. opremom samo u kakvom je stanju to je upitno jer je jasno kako se kod nas prolazi na tehničkom ![]() Jedino je problem naći dobar dobar auto jer se po slikama postavljenim na net tj. mobile.de to nemože dobro vidjeti i nije mjerodavno i sad smo prošli tako glede navedenog Forda u gornjem postu kad smo stigli vozilo je imalo unfal i udaren prednji branik i djelomićno prednja vrata, a da smo otišli samo po njega ![]() Znao sam ići u Dojčland 2-3puta mj. ali prije nego smo ušli u EU nije bilo isplativo glede daljnje prodaje jer su vozila bila sl. cijene kao i kod nas dok platiš sva davanja i nema zarade jbg. pa nisam bio unatrag 2god. nijednom te je ovo bilo 1. puta od ulaska u EU. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 19.07.2013. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6495 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima ko preporuku za neki gradski auto do 8-9k € i ne stariji od 3-4 god? Teta ima Astru 1.7 CDTI (2006/07 god. mislim) i kaze da joj je prevelika pa bi nesto manje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6496 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zasto polovno kad moze novo? Diesel za grad jos ne treba jer i ovi mali benzinci trose malo a jeftiniji za odrzavanje i ak se netko malo vozi, racunica je jasna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6497 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Po meni bi najbolje bilo da si ostavi auto, vozi ga 6god ,nikakvih problema sa njim nije imala,potrosnja 6.4l prosjek tesko da ce imat nesto manje sa novim autom Inace kad smo kod pink auta zna biti parkiran mat pink range rover prek puta antunovica u sesvetskom kraljevcu Zadnje izmijenjeno od: draksa. 19.07.2013. u 13:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6498 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Da li bi se dobilo nešto opipljivo zamjenom teških 16" felgi sa puuuuno lakšima 16"? Npr trenutne mi imaju 10,5kg a stavim nešto u rangu 7kg? @draksa Jedan meni vrlo bitan plus za Hyundai je duga garancija i priznavanje zbilja svega. Tu su maksimalno korektni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6499 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6500 |
PC Ekspert
|
![]() |
#6501 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
još najbolje zgleda a klasa i to ne amg jer to pak zgleda ko kompletan cirkus de solei utrpan u 4m lima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6502 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Daj syss nemoj gluposti pricat, auti su im remek djela naspram francuskih i japanskih fuševa zadnjih par godina
![]() |
#6505 |
Registered User
|
Premium marke lutaju dobrano. BMW već desetljeće, Audi ima tako dosadan i generički dizajn da se modeli razlikuju jedino po dimenzijama a i Mercedes je u zadnjih par godina meh. 90-ih su izlazili modeli koji su u odnosu na svoje predhodnike bili wow a ne ovi redizajni što se nazivaju novim modelima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6506 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Gle o ukusima se ne raspravlja. Meni je ovaj S63 doslovno dizajnersko govno! A klasa je hebeno dobar auto i za njim se okrečem na cesti, a ovog nebi ni primjetio da ga ne čujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6507 | ||
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kataloska vrijednost automobila je jos uvijek tu i jos gora nego ikad. Sada se vrijednost automobila procjenjuje iskljucivo prema kataloskoj vrijednosti u HR, bez obzira koliko je automobil placen. Sve je objasnjenou Zakonu o posebnom porezu na motorna vozila. EDIT: Dio koji se odnosi na utvrdjivanje vrijednosti vozila
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 20.07.2013. u 14:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6508 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() pogotovo ako nije napucana opremom kako vani tako i u interijeru. Istovremeno neznam što bi trebalo bit parkirano kraj E klase nove i S63 a da kazem da mi je ljepše. Eventualno XJ ili RR Sport kojeg se nadam uzimam (polovnog) za mjesec, dva ako složim financijsku konstrukciju za tankat ga i sl. ![]() Zadnje izmijenjeno od: poweeer. 20.07.2013. u 15:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6509 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja nikako ne vidim funkciju ogromnih SUV-ova sa 20 colnim felgama i spušteni max. Osim wow efekta kod publike..
![]() |
#6510 |
Premium
|
To stoji, mada je 20" još ok, gornja granica taman, a i uz nešto tipa a6 allroad se ne može opravdat suv. Ali kada pogledaš da je on cijenom istog ranga kao i suv onda kome treba nešto veliko s puno prostora bolje uzet suv, a i da, veći je wow efekt (uglavnom), meni je to još donekle bitno, jako malo ali nemogu reć da nije uopće. Onima što se voze samo po gradu je naravno bilo koja opcija blesava, skupa i teška za upravljanje. Zadnje izmijenjeno od: poweeer. 20.07.2013. u 15:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|