|
![]() |
#6451 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Koliko ću pedalat a kolko gurat, eh drugo pitanje. Vilja još nije dobila potreban servis al nije da ne radi ![]() Hvala na pozivu ![]()
![]() |
![]() |
#6452 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
-->
Staza je super i dobrano ces protresti vilju.
Ima i par tehnicki zanimljivih dijelova, sve u svemu jako lijepa ruta. Nisam se pohvalio danasnjim ulovom u sumi ---> klik (17kg) Jedva smo cura iu ja to doteglili uz brdo do auta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6453 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nas 3 otpedalirali, nisu svima baš kanali legli ![]() Jesenski upgrade: naprijed: High Roller 2,35, nazad: Racing Ralph 2,25 -- drži ko blesavo kroz blato, jako sam zadovoljan (cestu neću spominjati ![]() Najvažniji upgrade: umjesto voltageovog ekstraneudobnog sjedala, WTB speedV -- dupetu se jako svidjelo, malo me smeta kod čučnja radi širine ali valjda ću se naviknuti. još jedan jako važan: stražnja naba Brave Machine Monster sa Sunrims obručem i DT žbicama Sve via kolega dDario Jedna bezvezna slija: http://slike.hr/slike/d/dsc01554_3c212.jpg Nik, dobar ulov! Ima ih i po Dotrščini masu, a i ljudi koji ih skupljaju Zadnje izmijenjeno od: murina. 10.10.2010. u 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6454 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni high roller nije nesto. (2,35, mekse nego ove murinine) malo krupniji tucanik, rastresito... bolne tocke zapune se blatom, u one bocne upadne kamenje pa kad ti frce prema glavi nije lijepo. sumski teren (suhi bez blata) je super, mozes sto god hoces. ukljucujuci bocni grip. dobra guma, ali ne odgovara mojim potrebama ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6455 |
Premium
|
Imao sam izbor High Roller ili Kenda Nevgal http://www.bikeradar.com/gear/catego...-folding-10383 Mislio sam isprobati kendu ali je dDario posudio prijatelju. Ove su mi dobre kroz blato. Istina, nemam baš previše iskustva sa drugim gumama ali u odnosu na čemu sam vozio, ove mi drže odlično. Vidio si kroz šta sam prolazio bez propadanja i proklizavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6457 |
sto da napisem ?!
|
slabo je bilo ono blato (djelomicni prijelazi. kad se vozis po onakvom su tezi ku***) malo prevelike "ripne" ima (u smislu velike povrsinom s obzirom na broj). svida mi se raspored ali su velike. ima tu i sirina ulogu.... ja cu ih mijenjati sigurno. maxxis mi je drag, ali u ovom trenutku schwalbe ima ono sto mene zanima ! i, 2.25 idu obje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6458 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vi ste svi od XC bikeova napravili neke enduro pile ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6459 | |
Premium
|
Moj nije nikad bio xc ![]() Citiraj:
![]() ![]() Uništili su sa traktorima dio onog spusta kojim smo danas išli, morat ću naći bolju stazu Zadnje izmijenjeno od: murina. 10.10.2010. u 20:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6460 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
To sam bas htio prokomentirat.. Sjećam se kad je ekipa iz ovog topica brijala na vilje od 1300 grama i bicikle od 8000 grama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6461 | |
Avocado
|
Ljubomoran ![]() ![]() Citiraj:
Ja se ne sjećam ikoga otkad sam ja tu zašao da je gunđao o kilaži... Možda reneSISA ponekad ![]()
![]() |
![]() |
#6462 |
Ex-Gastarbajter
|
zato si rebu kupio :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6463 |
Avocado
|
![]() |
#6464 |
Ex-Gastarbajter
|
ima ona dosta hoda, samo ti krivo vozis ![]() ![]() mene reba sluzi sasvim uredu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6465 |
Avocado
|
![]() |
#6466 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6467 |
Avocado
|
![]() |
#6468 |
Ex-Gastarbajter
|
ajde ajde, nisam ja bas toliko brz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6469 |
Ex-Gastarbajter
|
Sorry u zadnji čas šaljem, ali veceras poslije ispita bi išao na sljeme. Ja bi najrađe oko 6 krenuo sa trga, laganini gore (mene nesto malo koljeno zafrkava, pa ono...), gore se još malo obuć, upalit lampu (oko osam je već priličan mrak, pogotovo u šumi). i spustit se, nekuda ![]() ima zainteresiranih? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6470 |
Premium
|
Na DB-u sam vidio ovo: http://www.enduroforkseals.com/id261.html Pošto je meni baš to otišlo, šta mislite, isplati li se za 190 kn naručiti? Cijenim sva mišljenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6471 |
Moderator
|
Imam osjećaj da će ti kod nas takva stvar od Marzochija doći jednako, što se para tiče. A Ameri se kunu u enduroseal-ove, no po meni brijem isti vrag. Samo u slučaju da moraš mijenjati, onda bih uložio novce (kao što je kod tebe slučaj). Mada, ako ti curi ulje, onda ti je samo ovaj oil seal otišao (semering na našem jeziku?), a to bi možda mogao i kod nas kupiti za ono tipa 10kn po komadu.
![]() |
#6472 |
Premium
|
Da, curi ulje i zrak. Gdje ih ima 10kn po komadu? To bi mi bilo ko puška ![]() Ipak sam stavio Nevgalku umjesto High Rollera, čini mi se bolja. Danas smo dDario, Destro i ja opet osvojili Dotrščinu, sa malo drugačijim (dužim) spustom nego jučer. Kasnije još malo zabave po Maksimiru. Ugodno iskorišteno popodne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6473 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Moja danasnja voznja (varijanta 57-55ica, kao sto sam i najavio): http://www.gpsies.com/map.do?fileId=wjdueappqrlueymk Sve se fino (uglavnom) posusilo i moze se fino gustati, bez da se doma vrati s 3 kg blata na bajku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6475 | |
Avocado
|
Citiraj:
Na kraju sam trebao kupiti i kazetu i lanac ![]() U protei imaju stvarno brutalan popust. PG950 kazeta + PC991 hollowpin inače bi izašlo 508kn, platio sam 381kn... Taman sam imao samo 400 u novčaniku pa nisam niti gladan ostao. ![]() Već sam nešto sa murinom pričao da nije dugo na sljemenu bio. Nisam ni ja. U petak ako vrijeme posluži ja bih ako nikako drugačije sam gore otišao.
![]() |
![]() |
#6476 |
Moderator
|
Eh stari, prije si rekao da curi samo ulje. Od kuda ti curi ulje (a sada i zrak) ? Lowersa ili gore sa nekog čepa na stanchionsima ? Ako je ulje ispod prašnika na lowersima, onda može semering. Ako nije tamo, onda ti neće niti enduro seal pomoći. Oni su samo prašnici + uljne brtve, ništa zračnoga.
![]() |
#6477 |
Premium
|
E sad sam se izgubio ![]() Ulje curi po lijevom stanchoinu (valjda je ovo jednina ![]() ![]() ova: http://www.mtbr.com/cat/older-catego...8_1539crx.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6478 |
Moderator
|
Tebi onda pušta na sve strane ![]()
![]() |
#6480 |
Premium
|
apasmater stalno odgađam servis jer mi dobro radi i na jednoj nozi ali ovo ozbiljno zvuči. Jeli tko zainteresiran za otvaranje, dogovorimo se za trud? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|