|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ma neko ime zbunjeno!!! neka konjska glava i MS!! imo sam miš te marke prije!!! napajanje od 400 w i ima 2 coolera!! Oba rade al mi nije jasno zašto nekad ruži!!! baš upalim i počne malo pa jače pa još jače!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
fino izvadi napajanje i ocisti od prasine, ak nije do prasine, znaci da je nekaj drugo i nosi ga odmah na reklamaciju ako imas garanciju, ako ne, opet ga vadi van i kupi novo ![]() mozes i posudit napanje od frenda i probat s njegovim pa ces vidjet, mozda ti je i graficka prdnula, ali ne vjerujem, kad to napravis, javi se da vidimo kaj je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
ma sutra cu izvadit i probat sve ponovo stavit i obrisat!!! ak ne idem novo kupit!!! i probat cu od frenda sutra uzet!!! jedan frend ima 250 w, jel to dovoljno sam da probam!! il da žicam ostale?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
ma valjda nije grafa!! ![]() ![]() ![]() ma sad radi na 405/367 al premalo je to....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
to ti je premalo, uzmi minimalno 300W!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
ok thx!!! javim sutra!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
Uzmi kvalitetnih 300W i vozi. Imaš već milion rasprava o napajanjima, pa pogledaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
e danas cu nabavit neko napajanje od 400 w!!! probo sam sve obrisat i opet isto!!! sad povećam core na 397 a memory ostavim na default i pojave se crte!!! kak me živcira!! ![]() ![]() ![]() ![]() koristim onaj ati tool pa je možda on neš sjebo, šta ja znam?? e a jel može bit da kartica polako rikava??? kartica radi na default super al kad malo overklokam počne srat!! da probam kupit onaj cooler za grafu koji je stalker kupio?? imam garanciju za grafu al kaj će mi!! da odem u dućan i kažem: kartica rikava kad je overclokam?? ![]() ![]() jel može bit neš u vezi drivera jel sam neki dan stavio nove omega!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
super!!!!!!!!!!! kartica će krepati još malo!!! na default postavkama nemogu ni jednu igru pokrenut, sve zašteka i pojave se one crte!!! da je nosim u dućan da vide ljudi kaj je toj glupoj grafičkoj???? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
mozda si ju skurio kad si previse oc-ao ![]() odmah nosi na reklamaciju, ali ne prije nego provjeris napajanje, kad se uvjeris da nije ili je do napajanja, znat ces vise, moze bit da si ju sjebo, ali trebali bi ti uvqazit rekalmaciju ![]() jesi pogledo da ti mozda nije riknuo vent na grafickoj?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
gle sad igram painkiller demo!!!! pojave se crte ugasim komp i upalim pa nema!!! tako svaki put!! sad sam izbriso onaj glupi atitool pa cu vidjet!! znači te crte nisu stalne pa ne vjerujem da je grafa u pitanju!!! sta ti misliš?? da je odnesem bolje kod frend u komp?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
sad radi normalno u far cryu i u painkilleru kad sam izbriso ati tool!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
fino si ti sjebo tu grafu a sad bi je nosio u dućan ne može si nikaj clockat do besvijesti bez pravih uvjeta u hlađenja a da ne rikne |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
"fino si ti sjebo tu grafu a sad bi je nosio u dućan ne može si nikaj clockat do besvijesti bez pravih uvjeta u hlađenja a da ne rikne" upravo tako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
a ce mi dat novu??? kaj misliš?? držo sam je onda na 430/380 i to je puno a?????????? sad sam probo kod frenda i nije napajanje nek je grafa!!! ja sam isto bio glup kaj sam to radio!! da idem u dućan onda?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
se može vidjet jel ja grafa bila clokana il nije?? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
probaj reklamirat pravi se blesav i reci da ti se ruši bez povoda i ne radi kak spada jedino ne kužim kaj ti je to sve trebalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
a neznam ni ja, bio sam glup eto!!!!!!!!!!!!! da bar mogu vrijeme nekak vratit!!!! ma probat cu sutra ic i budem vidio!!! ak me pitaju za oc reć ću šta je to!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Sretno s reklamacijom ![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 13.04.2004. u 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
nije!!! ![]() ![]() pošaljem ti mailom pa mi reci kak je tam?? ok?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
i ne kužim kak to oni mogu vidjet??? mi možete objasnit? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo editirao sam se da me ne skuže ![]() Lord Clockan je ako se ne varam u VeCe-Milu 4 (četiri) puta zamijenio 9800SE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
nije normalan!!!!! namjerno???? sam da je moda u pro a? ![]() ![]() ajde valjda ce meni priznat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
a gle ono imam sranjsku matičnu i procesor nije neki!!! u igrama mogu dobit samo da grafu overklokam ali ako mi daju novu neznam dal ću to radit!!! prije ću kupit onaj cooler u linksu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Odi u dučan i pravi se da si totalni antitalent za kompove. To bar nije teško. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
to ću i napravit!! ![]() ![]() ![]() uvijek se meni neš mora desit!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
thx!!:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Nemoj pričat. A Thief, još si ti i sretan. Nesreća ti je kad ti ode nova matična, a 2 tjedna kasnije i ona koji su dobio u zamjenu za ovu prvu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|