|
![]() |
#31 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...dobro kad hoces diskusiju onda ovako...ti si naveo da manli ne proizvodi kartice od 9700 pa nadalje kartice citiram: ma dajte kakav manli,manli nikad nije ni u snu radio nikakve kartice od 9700 na više a ne rade ni 9600 pro i xt.....iz cega bi svaki normalan covjek zaljkucio da se u trgovinama ne moze naci npr manlijev radeon 9700 ili 9800,a ja sam kasnije naveo citiram :to da manli ne prozvodi high end kartice uopce nije tocno,potrazi malo po netu pa se i sam uvjeris premda mislim da su sve te kartice izlazile is istog pogona,na manlijevom sajtu se moze pogledati 9700 koja je indenticna built by ati karticama kao i karticama ostalih proizvodjaca:club 3d,sapphire jer je logicno da sam ati ne bi dopustia inzinjerima iz jednog manli-a da sami rade (u ono vrijeme) high end kartice 9700,jer kao takve ne bi usrecile buduceg vlasnika,tako da ti i pise manli na kutiji pa sta big deal......ako tebi ovo ne znaci da mi je jasno kako manli ne radi radi kartice vec ih nabavlja od tzv pc partnera (ja sam napisao istog pogona) i da rijec PROIZVODI u ovom slucaju znaci prodaje,pakira,stanca.....ti imas problem pa se ovoliko teksta treba napisati da bi ti skuzia o cemu pisem........a za imena poput gigabyta,asusa itd je poznato da sami radu svoje kartice,stoga ja nista nisam pobrkao niti sam ista krivo naveo.... zalkljucavam ovu raspravu Zadnje izmijenjeno od: joolka. 05.03.2004. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() e zaš s omega driverima u agp settingsu agp speed je na off?? mogu ga stavit do 4X i stavio sam ga al kaže da se komp mora restartat i nakon što se restarta opet je na off!!! neće se stavit na 4X!!! jel znate zaš?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
malo si mi uobražen za nekog ko je tu par puta postao i još k tome bedastoće raspravu može zaključiti samo moderator a ti se nauči hrvatski jezik i značenje riječi proizvoditi i prodavati proizvoditi znači da dotična tvrtka u svojim pogonima u svojoj tvornici proizvodi grafičku karticu što u slučaju manlija i 9700 nije slučaj prema tome ajd ti malo usavrši znanje materinjeg jezika pa se onda javi prodavati je sasvim nekaj drugo i nemoj mi se preseravat tu po forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
eee zat je meni nfsu trzo!!!! sad sam instaliro drivere za maticnu i agp ide na 4! sad na kompu imam drivere od nividie za chipset i od ati-a!! ste igrali demo farcry? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |