|
![]() |
#31 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
matroxfanatic
|
Citiraj:
Sto se Intela tice, njima nije uspjelo pribaviti gotovo nista od Alphe, iako postoji teorija (teorija zavjere ![]() Sve ovo sto svi mi ovdje razglabamo su cisto nasa misljenja bez ikakvih realnih podataka. Najbolje je to Jozha srocio: Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
hm, prescot na default taktu i default voltazi na 3.2GHz ima radnu temperaturu od 80C. neznam tko bi bio sretan s necim takvim. mislim, on radi super na tih 80C, al zato ce ti se ostale komponente u kucistu raskuhat. i nedaj boze da ti se neki kabel naslanja na heatsink, odma bu se rastopio ![]() e sad, ima sajtova vani tipa hardocp koji kazu - ovo se mora hladit vodom, nemojte ni pomisljat to zracno hladit.. mm.. pa majk.. ak imam u vodenom hladjenju procesor, chipset na maticnoj i graficku, i zamijenim northwooda za prescotta, vise mi nista nece radit.. ode voda preko prescotta, zagrije se na jedno 70C, dodje do chipseta - opaaa krk! sve krepa. ili eventualno ak chipset prezivi, dodje fino vodica sa 75C na graficku... ohaa radeon.. krk! ne samo da ti treba vodeno, neg ti treba uz postojece vodeno nova pumpa, novi rezervar i novi radijator za hladit samo procesor. i onda imas kuciste velicine omanjeg zetovog autobusa, koje ispuhuje vise topline nego nuklearka krsko. ![]() e da.. onda uzmes tak finog 3.2E preskota, dignes voltazu na 1.45v, dignes fsb na 300, fino radi on na 4.2GHz, al ispusta 200W topine.. mm.. mosfeti na maticnoj se vjerojatno rastale, no recimo i da to prezivi, taj procesor ce radit jedino u sibiru na otvorenom. ![]()
![]() |
#37 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Intel dere amd dosta u kodiranju jer je tu bitna sirova snaga frekvencija, sudeci po AMD-ovim taktovima to ce i dalje ostati tako.
__________________ |
![]() |
#38 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
he,.cujte..
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Baš me zanima kakav će hladnjak biti u BOX verziji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobro...kaj je tak teško uključiti FW i zbenchati kvejkonju???:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo da vidimo sada i hladnjak koji dolazi sa novim Prescottom, izvadit ćemo ga iz kutije... daj mujo dođi daj ruku, i ti haso šta samo stojiš i gledaš... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#44 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Vijest s Gamera: ''Zbog puuuuno veće razgranatosti cjevovoda i puno veće latencije cachea, Prescott je unatoč boljoj arhitekturi i duplo većem cacheu nešto malo SPORIJI od Northwooda!!! U čemu je nada? Prvo, 13 SSE3 instrukcija će imati koristi u budućnosti, mada ništa revolucionarno neće donijeti. I najbitnije, Prescott će omogućiti 5Ghz!!! I tu leži cijeli zec...'' ![]()
![]() |
#45 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Inače ljudi , ak je to tak ka gore piše , kad možemo očekivati prvi tetrahercni proc? Negde sam videl da su napravili tetrabajtni hard , a evo LINK da bacite pogleda na to.
![]() |
![]() |
#46 | |
Junior Member
|
Citiraj:
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 04.02.2004. u 21:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
Please delete..umjesto edita sam postal novu poruku, mogli ste bas i ostavit opciju da svako moze obrisat svoju poruku ak je zadnja u nizu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
PC Ekspert
|
evo, da se i ja malo ukljucim u raspravu. Po meni je najveci dobitak u postenim chipsetima, a ne u procesorima. Meni se zivo je* koliko fps-a imam u cs-u, sve dok je vise od 100 ![]() Ne, ozbiljno, glavna razlika koju sam primijetio naspram Tulca 1.3 i ove moje konfe je da mogu drkat po floppyu, citat mail, surfat, gledat divx i przit cd-e istovremeno, dok to nisam mogao na BX-u ili 815. Da je intel nastavio putem P3 i razvio ICH5 za P3 sa pripadajucim northbridgeom, brijem da bi svi mi puno ljepse zivjeli (sa puno vise love u padze). my 2 cents.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Valjalo bi napisati informatičku Bibliju. Ovo bi bio red u prvom poglavlju. :clap: :clap: :clap:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|