|
![]() |
#31 |
Lexus rida'
Datum registracije: Jul 2007
|
E da, i oni linkovi sa tim latencijama i tim s*** govori da skoro ni nema neke razlike u tim stisnutim i opuštenim latencijama. Tak da, nothing to it! A sad, dal mi RAM-i koštaju 379 ili 329 kn, tak je svejedno, kad su sve cijene zgusnute i tim malo lošijim i malo boljim RAM-ima je max razlika 60-70 kn! Tak da, zakaj ne dat tih 60-70 kn više za tih 10 ili 100%!??? Kaj ćeš propast za tu siću? Uglavnom, tema je deplasirana i totalno na odabir svakog pojedinca! I btw, teško je pisati na ovim Apple tipkovnicama, nisu baš nekaj! Ali zbog izgleda... Uh! Nadam se da nisam nikoga uvrijedio sa AMD raklamom, malo šale nikome ne škodi! Poz! |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kaj tebe pere? Mislim što god bilo, mora da je jako.... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bronhi je na akciji ovaj tjedan u Konzumu. |
![]() |
![]() |
#34 |
Lexus rida'
Datum registracije: Jul 2007
|
Tako je, al oni (Intel), i sve te druge multinacionalne kompanije koje imaju MLRD, marketing im prodaje ploča, a ne njihova kvaliteta, izgled, stabilnost i sve te "postavke" zbog kojih inače i kupujemo ploče. Ali koliko čujem, Intel zaključava te svoje nekompatibilne ploče i kada izađe novi BIOS, on to otključa, tak da... Više koštaju nego druge al se DEFINITIVNO isplate! Cijeli svoj život imam Intel-a, od PIII na 733 Mhz za Intelovom pločom i dan danas radi takve stvari da ne mogu zamisliti da uopće to može!! Po meni, jedan od najjačih procesora svijeta! A i ploča je savršena! Nikada problema i nikad update na njega nisam stavio! Perfekt! |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Yup, vec sam se pocel pripremat za zimu. Prognozirali su je ko najhladniju pa sam se odlucil za drasticne mjere - kupil sam si AMD i mogu rec da vec sad osjetim kak je toplo u sobi. Fala na inormaciji za patcheve, kad ih skinem bit ce jos toplije.
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Gle, bilo mi je bruka ti pokazat al evo budem, u zabludi si - AMD jedino klima uređaje može proizvodit. BTW to su jezgre. A njihova temperatura je uvijek viša od senzora za CPU na matičnoj, tak da CPU mi je oko 4 °C (anomalija vode, tad je najgušći i najbolje se OC-a). Ovo ti svi mogu potvrdit. Stock cooler i još ti poslikam svoj komp s digitalnim ak hoćeš. PEACE! |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Izgleda da je drogi pala cijena na crnom tržištu...
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|