|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zvao sam ih i rekli su mi da ce aktivirati promo flat od 1.5, tako da nista od ovih 5-6 dana prije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
I meni su aktivirali račun odmah nakon registracije preko weba da ne moram čekati ugovor i onda ga potpisanog vraćati. Sve sam riješio tel. putem i faksom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Evo i ja sam napravio, valjda ![]() http://www.imagesforme.com/thumbs/3304jeltako.jpg tako treba biti? Sad mi je ukljucen flat i mogu se spojiti? Registrirao sam se na sajtu, sacuvao ugovore (2 PDF-a), isprintao i potpisao i faxirao. Prije nego sam faxirao nazvo sam SZK i kaze lik da ce mi aktivirati odma, samo je provjerio podatke i JMBG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ev1LMa5ter
|
Ja se isto mislim prebaciti na Iskon bas zbog ta tri mjeseca flata... ugovor sa T-Comom mi je istekao prosle godine u 11mj, ali me sad zanima dali jos nesto moram napraviti sa njima ili ne, jer ako sad potpisem ugovor sa iskonom a vec je mjesec poceo i krenuo sam sa koristenjem ovoga paketa dali moram t-comu platiti tih 138 kuna za 5GB + 80 kuna iskonu za ovaj mjesec, dakle dali brzinu moram platiti i jednome i drugome ili se brzina placa T-Comu a promet Iskonu... I razmisljao sam da sljedeci mjesec onda uzmem brzinu od 3Mbit pa za 180 kuna imam dva mjeseca 3Mbit flat
![]() |
#40 |
Premium
|
@Evil Morat ces platit taj paket od 5GB, jer je vec poceo mjesec, nazalost. A brzinu placas samo t-comu, tako da ak sad uzmes iskonov flat njima placas samo flat, uz prva 3 mj. bespla. Kako god, uzmi iskon flat, potrosi svih 5GB od t-coma ovaj mjesec ![]() ![]() EDIT: sad vidim da mi na t-com KS jos uvjek stoji flat, iako sam promjenio u start paket prije 2, 3 dana. Dobio sam i obavjest mailom. Vald nece jest gofna sad, da se moram jos tu s njima natezat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Ev1LMa5ter
|
Za paket znam da cu morati platiti, samo me zanima dali cu platiti brzinu od 1Mbit i T-comu i Iskonu.. koliko sam skuzio kod iskona se tri mjeseca broje od recimo 14.5 - 14.8 a ne kao kod T-coma.. Znaci morati cu nazvati iskon i to rjesiti sa njima dok jos traje akcija ![]()
![]() |
#43 |
Ev1LMa5ter
|
Eto i ja rjesio, ispunio ono na sajtu u petak, jucer me nazvali provjerili podatke i za 10 min. mi aktivirali sve... sada im samo jos moram poslati ugovore i to je to.. Flat vrijedi do 02.08 ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|