![]() |
Lako do 3 mj. flata
"Svi XXLadsl korisnici koji u razdoblju od 18. travnja do 5. svibnja potpišu ugovor na 12 mjeseci ostvaruju posebnu pogodnost - neograničeno surfanje (flat rate) tijekom tri obračunska razdoblja, odnosno prva tri mjeseca, za samo 1 kn!"
Dakle, sve što trebate je otvoriti adsl account na iskonu i potpisati ugovor na 12. mj. (obvezujete se na minimalno 10kn mjesečno) i dobijete 3 mj. flata za 1kn. Ako ste postojeći korisnik onda samo zatražite ugovor i faksirate popunjen ugovor i to je to. :goood: |
Ali nakon sto prodje ta 3 mjeseca morate placati tih 10kn mjesecno, onda vas tih 3 mjeseca flata izadje 90kn sto je ipak prihvatljivo ....
|
Citiraj:
|
Sve je to lijepo i krasno, ali te veže da plaćaš pretplatu od 79kn slijedećih 9 mjeseci (711Kn). Još plus to tel. pretplata, nisi se spojio na net i napravio niti jedan tel. razgovor, a moraš platiti 140Kn! :grrr: Nikako da Iskon.DUO "dođe" do mene.
|
Mislim da tek nakon isteka ta 3 mjeseca se pocinje racunat 12 mjeseci ugovora. Tako da si u biti 15mj njihov.
|
Tak mi je svejedno ciji sam... uvijek nekome placam... Nego, ima tko kakva iskustva sa njihovom uslugom? Imaju kakva limite pri koristenju p2p ili nesto slicno?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja imam t-com adsl i jos mi traje ugovor. Znaci ja se mogu prebaciti od iduceg mjeseca na start paket (0 kn), potipisati ugovor sa iskonom, koristit njihov flat 3 mjeseca besplatno (ili za 10kn, nebitno) i onda se opet vratiti na t-com flat i iskonu dalje placati godinu dana po 10kn mjesecno?
Ako je tako, onda se to svima isplati, ne? umjesto 600 kn platit cu 120kn i to na kredit :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Idem to odma sutra obavit :D |
Citiraj:
|
Ovaj mjesec mi ističe ugovor kod T-Coma i mislim potpisati ugovor na 12 mjeseci s Iskonom za XXLadsl. Šta sve moram napraviti da se prebacim na Iskon? Kako dobivam račun za brzinu, da li je na tel. računu od T-Coma ili posebno od Iskona? Za promet dobivam račun od Iskona.
EDIT: našao odgovor na drugi dio pitanja o računima: Citiraj:
|
Odeš na iskonove stranice, registriraš se za xxladsl i gotovo. Umjesto t-coma ćeš dobivat račun za promet od iskona i to je to. Samo nemoj zaboravit prebacit t-comov promet na start paket da ti ne dolazi račun i pripazi da kad dobiješ iskonov account da ti piše na korisničkim stranicama promo flat.
|
Citiraj:
|
Kako bi to sad išlo kod mene?
Ja sam na Iskonu (5gb) i sad zelim iskoristiti taj flat. Da li trebam odjaviti postojeći iskonov account i onda ponovno zatražiti? Koliko bi vremenski trebalo da se to obavi? |
Citiraj:
|
Evo meni su aktivirali račun, to znači da od danas 3 mjeseca imam flat, bez obzira što je danas 24.04., neće mi propasti cijeli mjesec zbog ovih 6 dana?
|
Citiraj:
|
Piše pod usluge koje trenutno koristim: Promo XXLadsl FlatRate. Odo ja onda vidjeti kakva je veza :)
|
Citiraj:
Pitao sam dali ograničavaju torrente isl p2p , kažu nema beda niš ne ograničavaju. Zvao sam baš onaj 062101010 . :chears: |
Zva sam ih i ja jucer popodne, medjutim jos mi nisu poslali ugovor na emajl niti uključili flat.
Bastards! :( |
niti meni nisu poslali
|
Očito da još nikome nisu poslali, ali nije me briga jer mi je usluga aktivirana. Kaj se mene tiče ugovor mi mogu poslati i za mjesec dana. :chears:
|
Citiraj:
|
Ja sam se jučer prijavio preko neta, faksirao im potpisan ugovor i zvao ih da me aktiviraju i sve je bilo gotovo u 15-ak minuta. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Beast - jesi možda prije bio na iskonu također? Ja bih to isto napravio da se ne potežem sa SZK-om, ali pošto već imam račun kod njih malo mi je blesavo da mi ne naprave 2 računa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |