|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo imam jos jedno pitanje.. Dok sam prije nekih god dana igrao css cijelo vrijeme imao sam win xp i sa grafikom nisam imao problema, namjestio sam taman da mi glatko radi i vise postavke prema high taman na granici da ne steka nista.. I sad imam win 7 i u igri namjestim iste postavke i steka mi.. u postavkama od graficke sam smanjio sve, probao mozda ugasit aero, na win 7 imam noviju verziju drivera od graficke nego na xp i nikako mi ne radi tako glatko ko na xp-u.. Gledao sam razna testiranja i xp ispada da daju bolje performanse i brzi su od 7-ice.. Ali ja bi ostao na 7 zato sto sam se sad naviknuo i ljepsa i jednostavnija mi je.. Pa me zanima dal netko zna sto mi to koci graficku? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Prije godinu dana je bio dugi engine na kojem je igrica radila, sad je na orangboxu i na slabijim kompovima ima duplo manje fpsa neg na prijasnjem enginu, mozda je do toga, ja sam imo na starom cssu oko 250-350pfs-a konstantno, a na ovom enginu imam oko 80-150fps-a s jenom jezgrom, a na dve jezgre imam 120-250fps-a al igrica laga i ne mos nikokg ubit, uglavnom meni je igrica shit, i preso sam na bc2 i cod4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
E al vidis ja sam istu igru skinuo i na win 7 i na xp.. samo sam zamijenio hard na kojem mi je xp.. i ista igra mi steka na 7,a na xp ne.. iste postavke u igri i u grafickoj.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|