|
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Budem danas kad dodjem doma oko 17h stavio sve na STOL i onda vidio kako to dela... Mozda je problem u kučištu, a možda u ovom kastriranom zalmanu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ahh kak tebe zamara ta temperatura.. Ako bas te to smeta onda uzmi vodeno i budes si smanjio nekih 10-15C al sa coolerima ili ti bude 2C veca ili manja. Meni da je i 50-55-60 boli me briga ![]() ![]()
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Smeta me ta temperatura za diskove, nije zdrava... A i grije mi previše sobu...
![]() |
#35 |
Premium
|
Ajmo se ekipa nać, oće ko doć danas popodne do mene, radim do 16h, pa krećem doma... Ajde, ko je voljan doć pa da vidimo o čem se tu radi, i da probamo srušit tu temperaturu u kućištu. Stavio bi ja vodeno, al neznam koje, neznam kak se to stavlja, niti ništa... ![]()
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni je na Preskiju 530J na 3.0 ghz, i temp i idelu mi je nekih 45-46 a u full loadu 55-56, meni ovo nisu loše teperature, neki 10 stupnjeva u niže od onih sa box coolerom |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
RIJEEEEEEEEEEŠIO SAM PROBLEM S TEMPERATUROM !!!!!!!!!!!!!! Sad me jedino još smeta temp grafe... to ću vidit što ću... i kako... Temp u Idlu, s otvorenim kućištem 39C-40C, s zatvorenim usred igre, oko 45-46C Pokušat ću još neš složit pa ću vidit, gdje što i kako... ![]() ![]()
![]() |
#38 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1800 rpm??? To je preeeglasno (za mene). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Ah... Stavio sam umijestio TT 120mm, zalman 120mm koji je glasniji, no nije ni važno, kad po danu ionako sve nešto zuji, uglavnom, kad sjedim za kompom, nečuje se... Na Grafu sam vratio oriđiđ ventilator, no brijem opet stavit 120mm pa vidit kako će bit, naime, sheboo sam jedan 120mm ![]() Znači, na BTa sam stavio Zalmanov 120mm, da ispuhuje sam stavio 120mm TT, na grafu vratio VF900 vent, no budem vratio 120mm, sam da kupim da vidim kakvi su rezlutati. i Stavit ću još jedan 120mm da upuhuje zrak... No sad sam zadovoljan...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
|
Hm... neznam sad napamet, al imao je dosta mjesta, no opet, kazem, meni je s otvorenim kućištem bila temp 46C, al sad je ok, sad je 39C, a 46C je kad zatvorim kućište... U roku 1h igranja, temp u kućištu je 45C, temp CPUa pod 100% 54C, čim ga prestanem teretit, u roku 1m padne na 46C... Jako mi se to svidja. Jos jedinom moram stavit vent da upuhuje zrak, jedan na sredinu si brijem mozda stavit i jedan da ispuhuje ![]() To ću sve isto vidit, malo po malo. Za sad mi je kućište otvoreno, i temp su mi ok... Jedino sam primjetio, malo ima čudan miris iz kućišta, dal je to do novog GPU i CPU hladnjaka il sto, nebih znao rec...
![]() |
#43 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
a jeli...došlo iz guzice u glavu.. stavljaj ventove po kucistu..TT je zvijer ali ne može sam ![]() a što se tice mirisa..to ti je zbog novih komponenti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
EMP moderator
|
Kod mene je temp svih komponenti veća za bar 5°C kad otvorim kućište... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
Evo, novi osvrt na moje hlađenje, jako sam zadovoljan. Big Typhon - 120mm zalman VF900 - 120mm zalman Ispred - 120mm zalman Iza - 120mm TT ![]()
![]() |
#48 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zasto malo ne clocknes tog Prelsera? Trebao bi ic na 3.75 na stock naponu, zagrijavanje ce ti biti samo oko 3-4° vise ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
zato što ima ventilatore na toj stranici kučišta....
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
čeka novu konfu
|
kupi bočnu stranicu sa prostorom za vent...i vidi jel bolje da upuhuje ili ispuhuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
EMP moderator
|
Bolje nek probuši rupu točno iznad BT-a i napravi tunel do njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
A najbolje je da makne stranicu do zime pa je vrati bez ikakvih bušenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
Dosta mi je bušenja i svega !!! ![]()
![]() |
#59 |
čeka novu konfu
|
ali ako imaš mlađeg brata ili sestru,ne drži ga otvorenog ![]() (meni s*ebani proc i grafa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |