|
![]() |
#32 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Tj. il rade oba dva ili radi samo ovaj 120mm ???
![]() |
![]() |
#34 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Origigi 80mm vent je skinut (pussy's smoke za skidanje - drze ga 3 lako dostupne vide) da se napravi mjesta za veceg brata. Sve i da ima mjesta, nisam bas siguran kako bi se sinhronizirali, vjerojatno bi doslo do gadnog backpressure-a, mozda uz neki distancer ili one 80->120 adaptere... R@Z3R, zauzima 1 PCI-Ex 1x i 1 PCI-Ex 16x, ali i prvi PCI je sumnjiv. Vidi sljik: . .
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Uf koliko ti je ventova u konfi... Uf uff... Zato sam si i zel ASUS P5WD2-E, no sound ![]() ![]() Viš, modo bi i ja tako modat... ![]() Ček, sam da vidim, koliko si rekao da su razlike u temp? edit: 57C, hebeno.... Njami.... Vidit ću samo što će mi stić od grafe, ako stigne IceQ3 neće bit potrebno za modom brijem... videt ću... VF900 ću stavit jedino na XTX bez pogovora...
![]() |
#36 |
Premium
|
Reko frend danas, potvrdio da dolazi u ZG u noć s 21. na 22.7 Tako da, onda bi trebala i grafa stić, daj bože i laptop skup snjom! 22.7, Božić dolazi ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Premium
|
Stiže.... ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jucer frendu montirao vf900 na Sapphire X1900XTX 512mb. Danas javio: STOCK: 62 idle - 81 load (igre i 3dmark oko 3-4 sata) VF900: 43 idle - 64 load (igre i 3dmark oko 3-4 sata) Recite vi meni sad da li se isplati ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
No, eto meni je grafa na putu, dolazi u 20.45h-21.00h... IceQ3, baš me zanima kakva će buka bit i koliko će ladit....
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Ufff, hebo, eto, napravio sam cijelu generalku kučišta... Strgan sam do bola, ako što fulam oprostite... No, uglavnom, stavio sam Velikog Tajkuna i Kastriranog Đuru Zalmana, još sam stavio 120mm Zalmana na ulaz u kučište... Kako je to sve izgledalo. Krenuo sam s vađenjem svega iz kućišta, očistio sam napajanje, bilo je u komi, i sve što je bilo u banani. Skinuo stari Freezer 7, i stavio Velkog Tajkuna, instalacija je prošla full jednostavno i brzo. Zatim je sljedio VF900. Na***************ao sam se kod kastracije... Prvo sam se grčio da odšerafim oriđiđi vent s VF900, jer nisam imao odgovarajuč odvijač, il su mi premali il preveliki, i onda kad sam skinuo Vent, stavio sam 120mm i sve lijepo slozio, i da ću stavit u kućište i kad ono, ne stane, uopće nemre do utora... Kontam si, stavio sam naopako VF900, no drugačije mi neide jer imam oriđiđi bakreni hladnjak za memoriju koju sam dobio s IceQ3. Zatim skidam IceQ bakar s memorije, u međuvremenu sam ponovo raskopao Đuru Z., i sastavio ga s 120mm. Reko, idem zaljepit one male zalmančiće po memi, i kad ono QITA, ne drži, jer nisam očistio memu, bila je sva MASNA od žvake, i niš. Reko imam 2opcije, oću li skinut žvaku-ljepilo s zalmana, i zaljepit zalmančiće s dvokomponentnim ljepilom, ili ću otić na drugi kraj grada kod staraca, izbrusit malo IceQ3 bakar, tako da mi stane VF900 na pravu stranu. Odlučio sam se prvo na dvkopomponentno ljepilo, krenuo sam skidat zvake s Zalmančića, i odustao, jer jednom kad se to zaljepi, zaboravi skidat. A i zadnji put kad sam koristio 2komp.ljepilo, s***************o sam AA8XE Fatal1ty. Ošao ja do staraca u garaži i skinuo tih 5mm što mi je stršilo, uredio sve to lijepo i stavio i VF900+120mm te lijepo ostavio IceQ3 hladnjak za memu. Vratio se doma i krenuo lickat kućište... To je trajalo fakin skoro 2sata... Žica po žica, kabel po kabel.... Uglavno, sve sam sredio, ovo već pišem, a nisam ni pogledao kakve su temp. Neda mi se ni gledat jer mi se nedaju štelat ventilatori... Bum sutra, no ovo pišem da si pogledate slikice ![]() Bacio sam oko na VF900, u mirovanju, 40C Slike se mogu vidit na: http://www.inet.hr/z-world/slike/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm...jednu stvar ne kužim...zašto prvo nisi pogledao koje su temp sa original iceq3 coolerom...i onda ako su previsoke staviti vf900..vidiš što smo ti predlagali ako uzimaš tu grafu (iceq3) nemoraš uzimati vf900...a ako uzimas sa original hlađenjem onda uzmeš vf900...po meni je taj iceq3 cooler odličan...kako sam čitao reviewove po netu...kažu da je kvalitetan,dobro hladi, i najvažnije je da je tih....a to što si rezao original hisov cooler nije ti baš pametno...što ćeš kad budeš trebao nositi grafu na garanciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Zeo sam VF900 jer sam ga dobio za 135kn... + 2x120mm = 180kn Temp je manja za 10C u samom mirovanju, što mi se jako sviđa i uopće se nečuje, dok se IceQ3, čuo, toliko da ti smeta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|