|
![]() |
#31 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
@Fleks - u HNB : roller : @Wolverine - tnx pogledat ću još...
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Odo ja po NEC-a. Da budem iskren mislio sam uzet Belineu, ali vidim da se nije nitko javio i komentirao Belineu, a buduci da svi hvale NEC, odluka je donesena. -fala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Evo, ja jucer prikljucio belineu, i dobar je monitor, tocno onako kako u reviewima kazu.. To je to. *nooffense ON* Nisam ja drago da pisem hvalospjeve o komponentatama.. ![]() *nooffense OFF* |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
-Drago ce ti biti zahvalan ![]() @UNmoc: I kakav je ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo, konacno sam ga i ja docekao. Posto sam uzimao prek frenda trajalo je malo duze. Sto da kazem a da ne kopiram druge. Slika izuzetno, izuzetno kvalitetna. Price o sitnim slovima definitvno padaju u vodu, i da ne pametujem previse, sve sto su rekli drugi vlasnici o monitoru ja potvrdjujem. Stvarno je fantastican. No, ima jedan "mali" problem. Pojavio se jedan mrtvi piksel u donjem desnom dijelu ekrana i sto je najbolje kad je tamna podloga on se ne vidi, a cim bude neka svjetla primjetan je samo tako. Mislim da je neka crna ili smedja tockica. Za popizdit!!! Pljunes tolke pare za monitor, racunam na njega par godina i onda prvi dan i mrtvi piksel. Naravno, nema garancije na jedan mrtvi piksel. A slika je stvarno fantasticna u svim segmentima, nemrem bilivit. Ljut sam i malo razocaran. Ima li netko kakav savjet, thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Tako da bez te provijere kupuješ mačka u vreći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Heh, pljunes te pare za LCD, a nemas ni zero pixel warranty. Evo ja sam dosad ima 4 lcd-a, i 2 su imali bad pixel. To je ocito popularno u nas da firme salju casopisima monitore bez bad pixela, dok se nama prodaje tajvanski skart koji nitko nece da kupi po 50% visoj cijeni nego u EU.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|