|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#32 |
*** n00b nr.1 ***
Datum registracije: Nov 2006
|
Hvala na odgovorima.. Sad imam još jedno pitanjce.. Ako u Everestu Setting #3 označava taktove moje grafe, kaj onda pokazuju Setting #1 i #2? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A jesi dosadan ![]() Ono kaj ti trebaš znati je: U 2D modu grafa radi na 500/600 Čim pokreneš igru ili neku 3D aplikaciju taktovi se dižu na 650/775. Kaj je ono pod 2 nemam pojma. Osim toga-sve ti fino piše na testovima koje su radili Beren i Tor: http://www.pcekspert.com/articles/452-1.html http://www.pcekspert.com/articles/409-1.html
![]() |
#34 |
*** n00b nr.1 ***
|
Znam da jesam.. ![]() ![]() Ako nešto ne kužim, teško prihvačam onu "Gle, to je tak i amen!" Uvijek moram pitat "Zašto?" jer želim shvatiti.. Ali neću vas više gnjavit s ovim! Još jednom hvala na pomoći.. I tenks na linkovima.. Budem ih proštudiral.. ![]()
![]() |
#35 |
*** n00b nr.1 ***
|
Evo, da još malo gnjavim.. :clap: Pročitao sam članak iz gornjeg linka o X1900XTX i sad me zanima hlađenje.. Naime, nemam ju namjeru overklokirati, pa me zanima da li je potrebno mijenjati originalni vent? U članku, u zaključku, piše: "Vrhunske performanse, kvalitetno hlađenje s odličnom implementacijom power menagmenta, ..." ..da bi u okviru ispod teksta, pod "Negativno", pisalo: "Visoko zagrijavanje i potrošnja." Pa sad, je l' dovoljan taj serijski vent ili bi bilo preporučljivo zamijeniti ga nečim boljim? Hvala! ![]()
![]() |
#36 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako nećeš clockati-dobar je i taj. Istinabog-malo je glasniji...
![]() |
#37 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Chip se sam po sebi puno grije, ali ga taj ventilator drži u propisanim granicama i PM odlično obavlja posao. Kao što je Jelc napisao, ako nećeš klokati dobar je i taj. Ako ćeš klokati - rijetko koji tvornički hladnjak se može natjecati s zasebnim rješenjima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|