![]() |
X1900XT-XTX razlike?
Jel razlika samo u clockovima?Ili XTX ima brzu memoriju?Mislim na latencije,1.1ns npr...
Ako netko zna ima li razlike osim one u clockovima ima jednu :beer: Danke : cheers2 |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36332 tu imaš nešto što te interesira ;)
|
Za Sapphire sam ziher da i XT ima istu memu.
Dakle-može se flashati u XTX, makar nema potrebe. Samo se clockne i to je to. Koga zanima-ima na ExtremeSystems forumu temu "Flashing 1900xt to xtx" pa nek prozuji malo... http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=87686 |
Thnx : hello2 :
|
Nisi li ti nema dugo kukao o "200kn u đžepu"???
|
Citiraj:
|
Da, da... čekaj da stigne plaća, pa ćemo vidjet i promjenu u sigu tvom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa onak nevjerujem odi se ljeciti covjece :D :D |
Citiraj:
|
Za koliko udomljujes X1800XT i ide li na rate :D Ces mozda Skype ready telefon u zamjenu :D
|
Citiraj:
Only cash jer cash je cash,a rate su mi interesantne samo kada sam u ulozi kupca :D |
Thoroughbred B zasto je prodajes?! Koliko Mb ima?! I jel se osijeti razlika u verziji sa 256 i 512Mb kod te klase kartica x1900 i x1800 ? Kao trebala bi ali misljenje iz prve ruke je bolje..
|
Citiraj:
Zasto je prodajem?Vojna tajna :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
slabiju? a koja bi ta bila? :D
|
Citiraj:
|
Ova je prejaka... :D
Grije li se kao ta x1800 i x1900 serija?! Pretpostavljam da je ali koliko? |
Citiraj:
|
vjerovatno neshto slabije tipa dvije 7800gt i slichno... :D ;)
|
Mozda da uzme 7600GT? 1700kn :) Ili ako je to jos uvijek previse za ono sto trazi, neka cilja na neku 6600GT :))
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čim sam vidio da je T-bred otvorio ovakav post odmah sam pretpostavio di to ide:D:D
btw. nisam 4 dana bio doma... |
1 privitaka
Bok ekipo!
Ja se ispričavam, negdje sam već vidio slično pitanje ali ne mogu naći taj thread, pa je ovaj najbliže tome što me zanima.. Naime, ne znam koji grafičku imam.. Znam, znam.. : hitthewa : bonker2 Ali n00b sam.. :rolleyes: Uglavnom, mislio sam da sam kupio X1900XTX, no svugdje (Everest, Catalyst Control Center) mi piše da samo X1900 Series ili XT/XTX, pa me sad počela hvatat sumnja da mi nisu "podvalili" X1900XT za cijenu X1900XTX.. Kako da sa sigurnošću provjerim o kojoj se kartici radi?! Tu je ScreenShot iz Everesta, pa ako na temelju toga netko možda može nešto zaključiti bio bih mu vrlo zahvalan.. Pozdrav! |
Nema veze kaj ti Everest veli.
512 MB meme imaš, samo pogledaj na kojim ti taktovima radi u 3D-u. |
Khm.. Ok, a kak i gdje da to pogledam? :crvenim-se-do-bola:
|
Pa upali monitoring u npr ATT-u.
Makar po ovom kaj ti Everest očitava imaš XTX.(ono kaj ti piše pod setting 3) XTX radi na 650/775 XT na 625/725 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |