|
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Tko skače??? To kaj si ti navikao na Intel i Nvidiu pa ti se komp vuče nema veze sa poštenim grafama o kojima pričamo ![]() Prva stvar-XL mogu kupiti tu a GT ne. Druga-XL je jeftiniji. Treća-kod nas nema XT ali npr. u Austriji ima, toliko o našim trgovcima. Četvrta-drage bih volje još pričao ali sam se uspio ogrebat za krvavice pa gibam... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Za sve ostalo navedene tocke mi se jebe(osim one o krvavicama ![]() Nit bum kupovo jednu a ni drugu jel mi takve grafe netrebaju, jednom sam imo jaku grafu i nebi vise davo tolku lovu za graficku, a stobom se ovak nemre, cim dirnes ati ko da sam ti zenu pokro ![]() ![]() ![]() ![]() Ubiti prva i druga tocka, nebi se slozio, vidi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Napisal sam da XL sa uključenim 4xAA filtrima parira GS koja i nije tolko "papirnata "... Glede dobavljivosti GT-a neznam al ako ih Goran trži već dva tjedna na tržnici valjda ih onda ima... Da citiram dragu ljude s Hexusa "Both cards, although expensive, offer something the other doesn't, and neither is a bad buy. That's not a review copout; it's the plain truth." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
ja znam da 7800GT-a kod nas nije bilo puno odnosno ima ih jako malo pa si svako to može protumačiti kak hoće osim toga cijene im uopće nisu niske dapače po toj logici je i x1800XT rasprodan jer su ih ameri pokupovali ili sve ide OEM-u a što se tiče xl-a relativno se brzo pojavio kod nas i ima ga po konkurentnim cijenama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Ja sam reko bilo ih je, sad ih nema, po meni , rasprodane
![]() |
![]() |
#38 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
-nVidiot-
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A clock od XL-ke je bolestan naspram onoga od GS-ice... Zadnje izmijenjeno od: psf[i]-[Tomek]. 23.11.2005. u 21:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ajde iskreno priznaj jel slika na atiju kvalitetnija? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
-------
|
@psf[i]-[Tomek] Ja sam mislil na to kaj si napisal da XL s uključenim filtrima parira 7800GS, a ti si u svojem prijašnjem postu napisal (mislil) obrnuto, pa sam te zato scitiral. Kaj se tiče toga da sam je ATi-fil, to ti ne stoji. I sam znaš koje sam ja sve kartice (proizvođače) imal na popisu dok sam kupoval grafičku. To kaj sam na kraju kupil ATi-jevu grafički to je stvar okolnosti. Ja kupujem ono kaj meni treba (i za kaj imam i mislim odvojiti pare), a ne ono kaj diktira tržište i razno-razni recenzenti. Moremo se svi na ovom podforumu pravdati do bola koja je grafička, tj. od kojeg proizvođača je bolja i na kraju nemo ništ postigli. Oni koju godinama kupuju GeForce grafičke (a tu spadaš i ti) budu uvijek zagovarali nVidiu, a oni koji kupuju ATi-jeve grafičke budu pak ''kovali'' ATi u zvijezde i tome nikad kraja. Mene i tak boli briga kolko vrti najnoviji GeForce i dal ga Radeon ''prati u stopu'' ili mu nije do koljena. To kaj masa ljudi pati na skupo i novo, te moraju vrteti sve igre u bolesnim rezolucijama s još bolesnijim postavkama..........to je čisti apsurd i glupost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
-nVidiot-
|
Ono s ATI-fil je bila mala provokacija... (hihi) Kužim kaj si htel reči (makar malo kasno) cijeli dan učim za kolokvij koji znam da nebum prošel... ![]() @Mrkonja glede kvalitete slike ATI vs nVidia, u FX seriji je slika bila u qurcu ATI je imal daleko bolju kvalitetu... A kaj se tiče novih serija ja baš neke razlike u prikazu nisam primjetil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() A sad razlika izmedu nf3 i nf4 je nebo i zemlja ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
a ti očigledno blage nemaš o čemu pričaš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Ja i jesam reko nesto slicno ko i ti, kaj onda tebi nije jasno
![]() |
![]() |
#46 |
Super Moderators
|
Vidiš ti to, čim spomeneš da nema grafa za kupiti u dućanu-nvidiaši odmah potežu oružje ![]() ccc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() nemoj vidiš da ti škodi ![]() ak nemreš progutat blagu provokaciju kaj ond radiš ovdje?? ![]() al i dalje mislim da ne znaš o čemu pričaš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
Vau kak bitno koje ima, a koje nema u trgovini. Kome se žuri? Ionako će ih za 2-3 tjedna biti. Nego: 1. Jel netko zna zašto ATI X1800 ima više tranzistora, a manje pipelinea od 7800? 2.Zašto nVidija nije prešla na 90nm ni u mainstreamu, a ATI je i u highendu? Možda ATI ima jednostavniji dizajn? 3. Koilika je korist od ringbus kontrolera? Čini mi se ne prevelika... 4.Jel se planira x1700? 5.Kakve su performanse x1600 u igrama koje su PS zahtjevne-budući da ima 12ps jedinica? A kakve u nekim totalno PS nezahtjevnim-DX7,DX8 igrama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ovdje se očekuje da ako netko kaže da npr. GT pere XL to potkrijepi i činjenicama, isto važi i za kontra. Ako nisi primjetio-općenito je na forumu pala kvaliteta rasprave, nitko argumentirano ne raspravlja sve se hoće svesti na " moj babo ima veću ćunu od tvog" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
evo ti jedan test pa pogledaj da 7800GT u više od 80% je bolja od x1800xl,nadam se da će to ati riješit s novim driverima http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2616
Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 Zadnje izmijenjeno od: Lihto. 24.11.2005. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
X1600 se dobro drži u shader baziranim igrama ali počinje se daviti kad se koriste zahtjevniji modovi AA i ANISO. To je zbog ATI-jeve "pametne" ideje da se se ne ide na 256bitnu sabirnicu nego 128bitnu. Jer-da se odmah stavila 256bitna sabirnica, to bi bila konkurencija GTO. Koji je po meni trenutno bolja solucija nego X1600. Za X1700 ne znam, znam da će biti "PE" modela XT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A ne 7800GT ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
Citiraj:
Dalje ne omogućava kontroler konkurentnost, nego takt. Inače mislim da je XT bolji OCer nego GTX512 Uživajte fanATIci: 1GHZ http://www.muropaketti.com/r520_ghz.png http://www.technologynewsdaily.com/node/1632 A da je to GS, a ne GT-još gore po ATI. Uglavnom GS je samo malo sporiji od XL. Treba vidjeti cjene. Ali najbrža grafička dostupna je GTX512 i to valjda svi znaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
sorry nešto je bila zajebavala pcekspert stranica pa sam krivo postao sad pogledaj i da to je test za 7800GS al pogledaj u tablici na 7800GT i x1800xl
![]() |
#57 |
-------
|
@Konan A kaj tebe zapravo muči? Otvoriš topic na ATi-evom podforumu i sad tu svima nabijaš na nos kak XT i XL gube od 7800 serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ne počneš li argumentirano raspravljati-samo ću te lagano pobrisati i mir. Iz tvojih postova je vidljivo da nemaš blagog pojma o onom o čemu pričaš, Ozren je napisao dobar članak tu na siteu o tom kontroleru-trebao si samo pročitati. A ne "LOL" i bacanje linkova na stvari stare par tjedana koje zna svatko tko posjećuje http://www.xtremesystems.org/forums/ Prema tome-ja te lijepo molim-daj počni argumentirano raspravljati. Ja do sada na ovom forumu još nikog nisam nazvao "Nvidiotom", pa stoga neću tu na ATI forumu tolerirati ni korištenje riječi "fanATIk". Osim u zajebanciji, a ne u kontekstu normalne rasprave. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa ćeš vidjeti da su rezultati malo prešareni. Ima primjera da npr GTX odere XT u 1280 a popuši u 1600 u istoj igri. Ili kontra. Pa ti izvuci zaključak. Ili testovi gdje ATI sa novim driverima pere Nvidiu u Q4. Pa je sad Nvidia izbacila nove drivere koji poboljšavaju perfomanse baš u Q4. I sad bi ja trebao kad sam to pročitao napisati veliki naslov "ATI pere Nvidiu u OGL-u"??? Ono kaj je žalosno je to da na svaki test grafa gdje je jedna jača možeš naći drugi gdje se tvrdi suprotno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
Može link gdje xt dere gtx 512? |
![]() |
![]() |
|