|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Edit, instalirao,radi sve, ali ne želi povezati na client mode? Zadnje izmijenjeno od: om604. 19.11.2014. u 18:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
pozz
linkovi ne rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
https://docs.google.com/file/d/0B9q2...N5eDhLMGM/edit client mod je i mene zajebavao neki dan pa je proradio nakon reseta postavki i nove konfiguracije. probaj smanjit txpower na 18 i tx rx antena postavke. obično kod mene najbolje radi sa tx antena 2 i rx antena 1 na g standardu |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
|
pozz
Ako može malo širi tutorijal kako staviti to na globalsurfer 3 ako nije problem imam 2 komada 1. skinuti image sa jednog od gornjih linkova i premjestiti ga u tftp folder 2. postaviti statičku ip adresu na pc-u 192.168.1.2 subnet 255.255.255.0 3. pokrenuti tftp server (koristio sam tftpgui na linuxu) 4. logirati se u telnet na 192.168.1.1 5. flashati image sa naredbom: flash load -u tftp://192.168.1.2/openwrt-GlobeSurfer3-squashfs.bin -r 0x00040000 Ova naredba samo radi na Linuxu ili i u Windowsu ?? 6. restartati ruter sa naredbom: system reboot 7. pričekati 4-5 minuta dok se sistem podigne i obriše ostatak flash memoriji Dali je to bolje raditi na linux platformi? Koji Linux? Nisam to još radio ali zanima me. HVALA Zadnje izmijenjeno od: petar154. 20.11.2014. u 08:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
naredbu pod 5. pokrećeš na ruteru kroz telnet sučelje tako da je svejedno s kojeg OS-a to radiš. sve ostalo su osnove korištenja tftp protokola a jedini razlog zbog kojeg bi bolje bilo radit na linuxu je taj što noviji windowsi imaju problema s tftp protokolom koje možeš izbjeći korištenjem tftpd32 aplikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
izgubio sam se u tftpd32 nemam pojma što treba gdje, u linux-u se totalno ne snalazim trebat će mi bar mjesec dana da vidim što gdje se nalazi totalno mi treba malo poveći tutorijal telnet prokužio tj spojio se na globalsurfer |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
uspio ali morao isključit avast Avast Internet Security i lan kabel ukljucit do usb-a, na ekranu ostao logo VIP imam 2 huawei b260a postoji li za njega što slično još pitanje airlive 1700 usb bi trebao raditi preko toga? Zadnje izmijenjeno od: petar154. 21.11.2014. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
za huawei neznam nemam taj ruter. ne sjećam se jesam 8187 driver uključio, ako ne mislim da ćeš morat sam pravit firmware da ti airlive 1700 radi. možeš ga pokušat instalirat preko opkg repozitorija ali čini mi se da će izbacit grešku jer je driver kernel modul. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Banned
|
to je sa stickom? jesi probao sa internom 3g karticom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Registered User
|
GTM382 tutorial
Znači ova kartica iz homeboxa radi preko HSO interfacea, nije klasični dial-up. Evo kako najlakše povezati: Napravite novi interface (kod mene se zove "option"), protokol "Unmanaged" i označite "hso0" interfejs, u firewall tabu stavite ga u WAN (crvenu zonu), save, apply. potom odete na dno "etc/config/network" i vidjet ćete Citiraj:
Citiraj:
Nakon toga samo se povežete preko LuCI, spajanje traje malo duže (oko 20sek) , log bi trebao izgledati ovako: Citiraj:
![]() evo test na brzaka, bez dodatne antene, signala nekih 3 crte, ja zadovoljan: ![]() ![]() ![]() napomena: usb_modeswitch zna zezati po log-u no nema veze s radom modema |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|