|
![]() |
#31 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne dižem ja ruke od nje. Koliko znam nitko u radijusu od 80ak km od moje kuće nema A64 i to još da ga poznam i da je voljan testirat ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
stavi u bocu ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ajde oftopičari noga ![]() Lordeeeee 9.5 x 262 2.5 3 3 8 and counting :clap: :clap: :clap: proc može do 2650mhz i ni makac više.krenuo sa sa 11,pa 10.5,pa 10, sad sam na 9.5 iuvijek zatrokira na 26xx i ništa ne pomaže, ni struja, ni psovke ni molitve (barem ove katoličke ![]() al zato fsb ide ide ide Oba modula su unutra, 2.8v cjelo popodne ga mrcvarim, poćeram u loopu 3x 3dm05, ako prođe ajmo 2 fsb-a gore. i tako non stop ![]() ![]() ajmo daljeeeee ![]() mema je zakoooonnnnnnnnnnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel se može grafička oštetiti ako dignem VAGP na 1.6?Probao bi to jer me proc muči,na 3.3 radi na 1.575V a za 3.4 mu treba 1.68,sigurno malo manje ali nemam ništa između 1.60 i 1.68 a za 3.5 mu treba 1.72.Ne znam jel to zbog ploče(undervolta) treba toliko struje jer na 3.4 i 1.68V padne na 1.65V ili jednostavno procesor treba TOLIKO struje za tih 200MHz više? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Svaka sličnost je OČIGLEDNA ![]() JA isprobavam kolko može ta ista memorija, proc sam spomenio usput. PITAO si jel se može oštetiti grafička ako digneš VAGP lolčina, ja sam ti odgovorio NE, a ti meni nešto nije moja vga u pitanju... Pa zašto si to onda pitao lol ???? baš me briga, piši i memoare ako hoćeš, ali brži/bolji/točniji odgovor bi dobio da si pitanje smjestio tamo gdje spada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Joj oprosti što dišem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#44 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Po ne znam koji put postam sliku. Mem mi je stabilna na ovoj freqvi, ali CPU nije zbog nestabilnog napona ploče. Na abitici mi je CPU bio stabilan na ovom, ali mema nije išla preko 250FSB 1:1 Moram napraviti jedan mod da i to popravim
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|