|
![]() |
#31 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja se igram na def. - i uživam. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Moj bed...SORRY... Dakle, ako hoćeš otprilike ''grafičku snagu'' 2*HD4670, (slična je ili možda malo bolja od jedne HD4850), a ne želiš potrošit previše novaca, uzmi HD4850, a ostalo nadograđivanje računala ostavi za drugu priliku, a nebi trebo nadograđivat neko vrijeme... Ili možda bi? Znači ona stara iz časopisa... Uzmi što ti treba i nemoj potrošit puno novaca bez veze... Uključi 3 komponente u zahtev za preporuku i dobiješ 786 kombinacija od 786 korisnika... A to si i sam znao... Nikako s ovim ne bih htio reći da ćeš pogriješiti ako uzmeš novu (CF) ploču i 2*HD4670... imat ćeš dobru podlogu za novi CPU... naravno ako ti je to u planu... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Magnum P.I.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
a sve ti se svodi na ono, zasto dati 1100kn ako igrivost dobijes i za 500-600. Jer ocito je da igre koje ne rade dobro ala crysis ili gta4 ne rade dobro niti na jednoj kartici a ove druge rade i na 4670 i na 4850. Jedna ima 50 FPSa a druga 70. Obicnom covjeku to bas i ne znaci nesto u zivotu. S druge strane 600kn koje mu ostaje u djepu mozda ce mu nesto i znaciti. Perverzije tipa crossfire ili sli sluze za popunjavanje hladnih zimskih dana. Uostalom, puno se manje love gubi na dvije takve kartice nego na jednoj jacoj, znanstveno dokazano ![]() Btw ova powercolorka stvarno izgleda dobro. Da sam ju vidio ranije i da nije u vemilu danas bi ju i kupio. Ovako sam iz dosade promjenio maticnu i poprilicno si srezao mogucnosti investicija za ovaj mjesec kada je kanta u pitanju. Ono, mogao bi ali ako sam sebe uvjerim da je bolje pricekati iduci mjesec vjerujem da cu proci povoljnije a ionako se nema nista za igrat sada ![]() i da, osobno nikada nisam clockao grafe osim kad ih tek kupim, cisto za probu ako netko pita dokle ide da znam reci. Mislim da nema besmislenije stvari za clockanje u cijeloj kanti. Ako ti nesto trza - trzat ce i kada ju OCas. Ako ti ide fino - koji kurac zapravo hoces? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Magnum P.I.
|
Citiraj:
Ako je ona zadnja rečenica bila općenita i nije bila namjenjena samo meni... ONDA: Potpuno se slažem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne bi crossfire više,otkad mi je 8.12 odbio poslušnost na 3870x2,razočarao sam se. Nova verzija drivera od 8.11, i odbije raditi,tj. disablea drugi gpu. I ista situacija i kod 2x4850 u CF. Nikako druga da proradi. ![]() Jel zna netko da li radi sa hotfixom,evo sad konkretno 4670 CF,probao netko? Uvijek bi radije jednu jaču nego dvije slabije u SLi ili CF,nije mi to,preskeptičan sam po pitanju CF performansi. AMD kaže recimo da je Club3D dobra 4670tka,to je stvarno u redu, 549kn, toči vozi,rekli bi. Bez mijenjanja coolera i troška. @greg : ma dobra brate,ja držao u ruci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|