|
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() OC je nikakav,temp sigurno nije takva jer bi dobio po prstima. Koji OS imaš?Probaj TAT instalirat. U biti,neće mu ništa bit.Postoje dvije mogućnosti.CPU će počet thottlat,ili će se komp ugasit.Ti ni jednom slučaju nisi ni blizu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Imam wistu 32 bit SP1 probat cu taj tat sad instalirat pa vidit, al kako ti kazes morao bi na 3 bez ikakvih problema kolko sam ja dobro razumio.Jesam li?thottlat? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Banned
|
Nisam vidio G0 koji nije htio na 3.Ali sam vidio ploče koje su imale sjebane senzore.Probaj pastu nanjet opet za početak,ali nije to uzrok tome što piše ziher,nego da se bolje osjećaš ![]() To mora bit nanešeno toliko tanko da vidiš čitat ono na procu šta piše. Za throttlanje evo link gdje je fino objašnjeno. http://www.tomshardware.co.uk/forum/...what-tjunction Smanjenje takta i na 5° do TJ max kada se računalo gasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
|
Sto se tice paste kako sam je nanio, nanjeo sam tako da je onak ni debelo ni tanko onak skoro pa se vidi citat dole al nevidis citat dole ubiti sve je bjelo al nije debelo at all.Ali nema to neke velke veze?Nebi trebalo biti nikakvih problema ako ti sad nevidis kroz pastu sta pise dole?Kao sto si ti reko da se bolje osjecam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
A to je 70° jel? Probaj ponovno nasadit kuler gore,ako nisi već,možda nije dobro uhvatio. Prek čeg da mjeriš?Preko stare kineske prst metode ![]() CPU je skoro pa nemoguće ubit na takav način,jer on će se prije ugasit nego što će nastradat.Ako se ne opečeš na bazu kulera,onda nemaš oko čega se brinuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
Ma ja sam 100% uvjeren da on dobro stoji jer nije klimav opce jedino da ga nisam naopacke okreo il on moze na bilo koju stranu?Ja sam stavio da je vent od coolera s one strane rama i puse prema straznjem djelu.Jel to ok?A prst metoda je malo kod me za Qrac jer nemogu gurnut prst bas direkt na bazu vec sam reko mogu samo bocnu stranu baze. http://images.bit-tech.net/content_i.../txmount-7.jpg Evo vidis da je malo spigano zbog ove plastike a s druge strane nemogu od rama |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pipni onda te cijevi (heatpipeove) koji idu direktno s baze...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|