|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jok, nece ici...2 da stavis jos nekako, ali nemos ni jednog kako spada učvrstiti...grfa taman nalježe na početak bloka, tako da nije problem skinuti smeće od lima, dotični pokrov je cirk 15cm +-2 velik, ispod njega su dva čipa koji jesu odgovarajuče veličine za taj cooler, ali samo jedan može stati jer su preblizu...pošto imam staru fatality ploču, mislio sam nekako skinuti onaj ots pipe sustav, prepiliti ga, dodati jos jedan pasivac kroz koji ce ici pipe i onda skinuti ostatak ispod kaveza za diskove te hladiti s nekim ventom...ovo je već debeli moding, i prepostati cu problem i slike kada mi ih frend posalje na mail pa da svi imaju uvid...svaki savijet dobrodošao ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Čekaj ne misliš valjda pajp prepiliti... ![]() Mislim to ipak nebi išlo... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Uh uh to neće ići, vjeruj mi, ne diraj pajpove jer njihovo lemljenje ne rješava probleme kad u njima nema više rashladnog medija i kad se onaj gel sa strana prekine jer onda su oni povjest... Zapravo nije ti uopće pametno po tome pilati ako nisi 100% siguran da nigdje nećeš načeti "šupljinu" (dobro pazi di je u bazama coolera pajp da ga slučajno ne zakačiš) a i pitanje je kako će ti i tako osakaćeni sotes hladit... ![]() Ako ti je NB tolko kritičan uzmi ITX, morao bi stati da je grafa neznam kako smještena je ako je stao na DFI lanpartyce za s939 kojima je grafa išla drito posred čipseta mora i kod tebe kvragu... Inače ako se nemre ITX fiksirati onda ti ne preostaje nego nego custom made blok ili ostavit ovako kako je... I daj ti meni pokaži sliku te svoje ploče da ja vidim taj cooler i pobliže objasni kaj ti i gdje smeta...
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ovo je ploca s koje bi skinuo pipe http://images.dailytech.com/nimage/2...an9-32x_lg.jpg ( zbog nekog slucaja kada spojim sve diskove nakon nekog vremena jednostavno prestaje propznavati, pa je otpisao) ovo je ploca koju imam http://www.kscomputerstore.co.uk/images/gam57slis4.jpg ispo ovog zutog smecha su 2 cipa, grafa naljeze na gornju stranu |
![]() |
![]() |
#38 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dosta s offtopicom, za vodena hlađenja postoji prikladniji podforum od problema.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|