|
![]() |
#31 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja imam trofaznu doma u zagorju i dobra je struje, osim kaj zna iskočit kad je loše vrijeme nekad, naponi su jako dobri, a ZG ima dosta slabije uvjete, zato sam (između ostalog ali je bio jedan od glavnih razloga) kupio bolje napajanje, situacija koje napajanje naće prožvakati ima ali ako UPS nije prava stvar nego neki "plastikaner" nisam baš uvjeren u to da je i od njega neka korist...
![]() |
#35 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Uglavnom, da javim...komp radi, ALI... ![]() Ali, problem je u tome da ne mogu sa sigurnošću locirati problem. Grafička je živa i zdrava, hvala na pitanju ![]() Popizdio, izvadio sve i jednu komponentu iz kompa, i jedan po jedan dio testirao, da ustanovim u čemu je problem. Jedan po jedan konektor spajah, nakon svake spojene komponente restart, čak i ove konektore iz kućišta(front panel, 12cm vent) i sve radi, uredno se boota, ni u jednom trenutku nije zakazao. Stavim nazad sve komponente, uredno spojim, upalim, opet se neće bootat. Jedino jack od zvučnika nije bio spojen. Ugasim, spojim, zvučnike, komp se boota. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|