|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Vjerojatno mu nije sjeo cooler na GPU kako spada. TT je smeće (moje mišljenje, proizašlo iz iskustava sa V9 i SCF-ovima, ne želim vrijeđati nikoga tko misli drugačije), ali da je toliko, ipak ne vjerujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Guest
|
Citiraj:
Čovjek govori o TT Giantu, a ti o 11+... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nit meni nije jasno. :confused: :confused: :confused: Mi tu o grafuljama, a ti o procu. Daj se otrijezni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
ubergeek
Datum registracije: May 2004
|
mozda se ovaj vikend vratim pa cu pogledati a u meduvremenu komp mu se vise uopce ne pali kaze da dioda na maticnoj svijetli ventilatori se okrecu ali nista vise imali ko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
ubergeek
|
to je bilo prvo sto sam mu savjetovo ali nisam ni trebo vec je probo i to i cijeli komp rastavit i ponova sartavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
ubergeek
|
veni vidi vici (komp je proradio spojio - svoje napajanje resto comos i upalio kratkospojnicim) ali graficka ostaje skurena nema vidljivih fizikalnih ostecenja buta win jednom pa jednom u sefu pa nece ni tak pa ispocetka stalno izbacuje iste artifakte i mjesa boje
![]() |
#39 |
Treba kaj skurit??
|
Kupio ja Zalman ponovo, al ovaj put C verziju. Moram sig složit, a ne da mi se. ![]() Grafulja s 8 cm Zalmanom izgleda opako. Još će sad ić pasivnjaci i poliranje jezgre ( na kraju mi niš neće ostatod GPU-a ![]() Valjda neću nikaj skurit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Zato jer je daleko bolji ood TTovog uništavača bubnjiča. Na Zalmana staviš 12cm vent i imaš hladnu grafulju i memoriju.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
ubergeek
|
da inace TT je na prodaji 200cuna ![]() ili ![]() ak mi netko popravi grafu dobije ga bađabe(0cuna) ![]()
![]() |
#42 |
Guest
|
Baš smo Isus i ja poslušali tonski zapis TT Gianta 3 sa Bug DVD-a. Prepuštam Isusu pljuvanje po TT-u. Ja ću samo reći da je to prestrašno što je TT napravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Urlik polifema ( čudovište iz grčke mitologije s jednim okom) kad mu je Odisej zabio užareni kolac u oko je kao let muhe prema TTu. Sa samo jednim ventom je loše kad se uključi drugi postaje pakao, a kad čuješ sva tri samo želiš da ti puknu bubnjići kako bi mogao uživati u tišini. Ukućani i šire susjedstvo (15km) od onog tko ima TT će se seliti u blizinu aerdodroma u Frankfurtu jer je tamo mirnije nego u blizini TT Extreme Gianta III. Uzlijetanje aviona će im tjerati osmjeh na lica. ![]() BRRRRRRRRRRRRRR: axeman : : giljotin : Machineg : DualWiel ![]() I onda je tebe vukao TT
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
ROTFLMAO :clap: Nakon poslušanog tonskog zapisa ni Isus ni je nismo mogli doći k sebi da je netko mogao sliniti nad Giantom III /da, Freek, na tebe se to odnosi, a ni ti killer, nisi daleko ![]() Iskustvo uči : TT ni pod cijenu života osim ako ga nisi čuo na djelu i zadovoljan si razinom buke. Sad ponovo slušam taj zapis za razbuđivanje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sky. 07.09.2004. u 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Treba kaj skurit??
|
Fala Bogu kaj sam se uspjel odhrvati želji da imam još jednog TT u kučištu. Zalmančić lijepo hladi i svi sretni i zadovoljni. TT rulzzzzzzzzzzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() @ Isus - nadam se da jesu i sad pred svima kažem da više nikad neću kupit TT vent. Amen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
I ja sam vidio TT Giant3, da i ja kažem dvije riječi. Jebote što je stvar ružna. Nešto nevjerojatno... Onaj mali vertikalni vent...znate na koliko se okreće? 9000 rpm!! i wow, puše čak 2,5CFM ![]() Vjerojatno ni TT ne zna zašto su ga stavili..možda izgleda kul 12-ogodišnjacima. Sam pasivni dio kulera je čist ok izrađen, te usporediv sa zalmanom kada se uzme u obzir i cijena, te bi s 12cm ventom vjerojatno obavio posao jednako dobro kao zalman. Ali TT ventilatori, majko moja, neda mi se više pisat... ![]()
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#52 |
bycod
|
tt je ok ako ti je kuciste daleko od tebe.. ugalnom to je za one koji vole turirati komp na nacin da misle da je to auto .....
![]() |
#53 |
Guest
|
Dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() iako nebih TT nikad više u kučište stavio...ko kad papci naljepe ono sranje na auspuh pa misle da su face ![]() kod mene uz zvuk i konji (CFM) moraju biti dobro odrađeni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Kako si zadovoljan sa tornadom? Kakva je razina buke? I, naravno, gdje si ga nabavio, jer bi se i meni jedan dobro uklopio sa slk800u |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() na 12V (4800RPM) glasniji od sobnog ventilatora,tiši od usisivača ![]() na 3000RPM se načuje ![]() btw tornado je 92mm vent pa nebi baš išao na slk800 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Jenput kad dođe Sky do mene usjetit će snagu Volcana 7+ na 6k RPM. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
: roller : Ja da završim na psihijatriji zbog V7+? Kajgod, imao sam ja V9 i dva SCF-a (i još imam ![]() ![]() Ali tornado bi me mogao stjerat tamo...:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Treba kaj skurit??
|
Volcano je samo početak. Zmislil bum ja još nekaj. Sky ide u Vrapće, Sky ide u Vrapće. Slavlje. Konačno neću morat gledat taj sig s konfom koju bi i smetlar z metlom bolje složil. : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
Ma ne buš ti više niš moral gledat, znam gdje živiš, naći ću te...: evil : : boxers : ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|