|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ponovo me EA jako razocarao... jucer dodje frend kod mene, i sta cemo igrat, ajmo malo nfsc(donio je on svoj komp kod mene) i moze super, ajmo, i ja njemu posaljem prvo svoj profile, jer sam ja preso 60% a on tek instalirao, kad ono, ne radi moj profile... i reko dobro ajde neam veze, naganjat cemo se sa obicnim autima koje dobijes na pocetku, kad ono hm, idem ja napravit server, i trazim ja, nema se nigdje opcija za LAN, samo online (wtf??!!), a da ne spominjem da igra stalno izletava van... kod 3. bosa sam iso jedno 7-8 puta, preso i iso ponovo jer me kod loadinga izbacilo u windowse, a i inace zna dosta cesto izletit inace igram s lotusom, a prvih 50%sam preso sa camarom ss ![]() driftove sam u undergroundima dero ko od sale, ali su mi ovdje ful teski... auto ne mogu nikako kontrolirat na downhill stazama. strasno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Igra je sranje, kao i MW: imam jako veliko osciliranje framerate-a, sad je 50 a vec za par trenutaka naglo padne. Totalno neoptimizirano... A i da ne steka svejedno je sranje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja bi trebao neku šifru za lovu jer ovo nema smisla u kojoj sam pozicji... Imam nabrijani tier2 auto, svi enemy su mi tier3, samo 1 tier3 auto mogu kupit i neamam para a nemogu skupit pare kad ne mogu dobivat u utrkama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
A ja nemam niti jedan Tier3 auto za kupit... A prešao sam 3 bossa
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
probao...zakljucak? nesvida mi se igra...0 bodova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#555 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
evo mog chargera ... zvijerski crvenog, pod gasom ... joj kak divlje izgleda, poceo sam sa camarom ss, sad vozim njega, negdje sam oko 50% ![]() 800x600 medum detalji(car reflection refreash rate: high, i triliear filtering) oko 30fpsa na konfi u sigu... igra mi je dobra, drift je za kujac, muscle auti jedu one igracke ostale za dorucak ! ![]()
![]() |
#557 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Isto tako je i kod mene došao frend i idemo pičit online, budemo se našli na netu i vozit jedan protiv drugoga kad vec nema LAN. Imam bežičnu mrežu sa acess pointom i pazite ovo, kada sam ja Online i vozim onda se on ne može spojit i obrnuto. Ok mislite sigurno da imamo isti ključ. Ne on ima potpuno drugi ključ i drugu karijeru s drugim imenom. IP adrese nisu iste, jedino koristimo isti acess point za spojit online! |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Evo moja dva ss-a, više od toga nije moglo. http://forum.pcekspert.com/attachmen...7&d=1103665505 http://forum.pcekspert.com/attachmen...8&d=1103665755 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 14.11.2006. u 08:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
preso igru u neka 4-5h igranja... no samo career, sad jos otkljucat BMW-a... netko je reko da je on nabrijo skyline da ide 390 na sat... u MW je meni golf sa pocetka igre sa svim uniqsima 416km/h...
![]() |
#563 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Ali je bio nekakav lag stalno i auti su se teleportirali...Tako da ako vam fali igrac zovnite ![]() I jos se spojimo na neki TS da se dogovorimo kako i sto cemo igrati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
pozz svima, zanima me da li postoji koji nacin za dobit vise para nakon sto je igra prijedjena (osim cheatsima ofc ;D ) jer na svim utrkama u careeru dobivam po 500 a u onom outrun-u kroz grad 1000...neda mi se 600 puta vozit istu utrku da bih imao dosta za kupit i nabrijat novi auto |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sad sam tek skužio da je igra teško njesraaaa ! malo pretjerivaju pred kraj i totalno je apsurdna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
A jel neko za Carbon preko Hamachija? Meni je puno bolji od MW-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Eto ljudi presao i ja Carbon ,ma kao sto sam rekao katastrofa , jedino sto valja je po meni Shelby GT500 ![]() Prica losa full onaj Darius je takva zemljacina da je to katastrofa mislim kakav je on boss e pa onaj Razzor in MW je bio car bas ono ulicna njuska ![]() A nista pocnimo slati oodmah svi ljepo sa PCE-a pisma sa molbama i pogotovo zahtjevima za Hondice !!!!!!!!!!!!!!!!! Evo moje makinice koju sam sredio pod my cars ,a i igru sam inace zavrsio sa Evo 9tkom , prestigao zemljaka Dariusa u kanjonu : lol2 : ![]()
![]() |
#568 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Inače volim need for speed pa me ovaj novi razveselio jer je novi ![]() Samo što me živcira kratka je igra ali duga je zima ![]() Igat ću opet definitivno jer sam imao po meni 2 najbolja auta u carieri pa da probam s nekim slabijim sada. S ovim sa izbacio Dariusa iz kanjona i općenito ih razvalio s njim. ![]() http://img169.imageshack.us/img169/7...6022147de3.jpg I s nijm sam dosta prešao ![]() Sad idem vidjeti šta se još otključalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#570 |
Džabe si krečio!