|
![]() |
#56551 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ajd da je clanak izasao u Mili jos bi shvatio ![]()
![]() |
![]() |
#56552 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Oprosti, ali Mila više ne izlazi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#56553 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Da ne idem sa posla ravno na svadbu, otisao bi samo da LFA jos jednom cujem u zivo... jedan od drazih zvukova koji sam cuo u automobilskom svijetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56554 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#56556 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56559 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Koliko sam uspio pronaći, samo je 591 ovakav kabrio napravljen Ovaj je otišao za 300 000$ https://www.ebay.co.uk/itm/184904291237
![]() |
#56560 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Impresionira caka da dok drugi superauti pokušavaju imati što dublji zvuk, LFA pokušava imati čim viši. Zvuči kao motocikl na sterodima što nije ni čudno kada se zna da je taj V10 motor složila Yamaha. Jedva čekam da dođu sutra.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#56562 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
https://www.poslovni.hr/europska-uni...=below_article Napokon u produkciji, neka što prije dođu i kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56563 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa kod nas to vec ima, svaki put kad rade novi sloj ili neke cijevi nakon par mjeseci sahtovi na cesti ili "upadnu" ili "iskoce" iz ceste ![]()
![]() |
#56565 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56566 |
Premium
|
Review nove Kie Sportage https://www.youtube.com/watch?v=Wu1HwLLAPko Objavljen je domaći cjenik novog Qashqaija. Koliko se sjećam, nisu velike razlike u odnosu na 1.6dCi kada je izašao, ali je sada nešto bolja opremljenost. https://www-europe.nissan-cdn.net/co...an_Qashqai.pdf
![]() |
#56568 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
A ne ovo, zbog nekoliko budala svi ispastaju. Mada, drazi bi mi bili radari i provodjenje kazni/oduzimanje auta kako treba, al to je neka druga tema. Zagreb se pretvorio u bunker u pm sa tim lezecim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56569 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2021
|
Citiraj:
Osim toga, tu se koliko vidim trazi velika preciznost i da je to sve u nivou povrsine, mogu mislit kako bi firma od "kuma" i nasi radnici to izveli. Jedno je kad se to radi u svedskoj ili njemackoj, a drugo je kod nas gdje ne znaju jedan saht postavit da je ravan. To sto ce se ostetit ovjes na autu takodjer ne brine masu ljudi koji voze aute od firme, tako da je cijeli taj "izum" besmislen i ne pridonosi nicemu, barem kod nas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56570 |
Premium
|
![]() |
#56571 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Fabia 1.2 tdi, 2014 godina, 200k km, vlasnik je prijatelj Minjan egr za novi, originalni, skidan dpf i plaćeno čišćenje, minjane neke sonde prije/iza dpfa. I kurčina da se tako izrazim. Baca u senf mode i tako to, 2-3 mehaničara ne znaju riješit. Došlo se na odluku da se nakon bačenih 6000kn isčupa to sve vanka,i napravi dpf off, egr off itd. Netko u Splitu i okolici ko to pouzdano i dobro radi? može u inbox |
![]() |
![]() |
![]() |
#56572 |
49%winner
|
Problemi s dpf-om su najcesce posljedica, a ne uzrok problema. Nadam se da su ga dobro pregledali da ne bi bio jedan od mnogih koji imaju neki problem, posljedicno strada dpf, rjesenje je vadit ga van i ostanes cadjavi krs na cesti. A problem rijesio nisi ![]() Meni je meho u dva navrata savjetovao dpf/egr off. Oba puta sam rijesio problem mimo njega. Meho mi je drag za mali servis, ali ovo ostalo, nope.
![]() |
![]() |
#56574 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zna li netko za neku dobru trgovinu sa rikverc kamera + ekran 7-10" ili da je u retrovizoru centralnom ekran, treba mi za jedan caddy, a idealno bi bilo da se može što prije kupiti i da se može na r1 uzeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56575 |
Premium
|
Nećeš lako naći verzije sa tako velikim ekranom. Ovi su sa 4,3-5". Neke kamere možeš upariti sa Garmin navigacijama. https://www.svijet-medija.hr/gg/234/...voznju-unatrag https://www.zgtim.hr/elektronika/par...-ugradnja.html EDIT: jučer prošla karavana superautomobila kroz moje selo. Bilo je brdo ljudi. Jedino su zaštitari bili malo agresivniji kao da će svaki od nas uzeti komad auta doma za uspomenu. Nikako mi nije 'sjeo' žuti Bugatti. Nije to boja za njega.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 05.09.2021. u 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56576 |
The mighty pirate
|
Evo i fotki s Concoursa na linku ispod Nije toliko nizak uživo koliko su ona dvojica bikova ogromni ![]() ![]() Jedan za pogađanje dok ne dođete do detaljnijih slika ![]() https://postimg.cc/gallery/2rJZRcr
![]() |
#56577 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Ako je vjerovati guglu ravno 1.70 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56580 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Super su fotke. Milijun puta bolje ovak nekaj pogledat nego onaj cirkus sto je bio u ZG neki dan.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|