Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.07.2010., 23:41   #5551
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pozdrav ekipi iz vlaka! 10 mjesta za bicikle, samo 2 zauzeta
murina je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2010., 23:47   #5552
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Pozdrav ekipi iz vlaka! 10 mjesta za bicikle, samo 2 zauzeta
Jojj, i ja bih rado da samveć na putu, ovak sam se napil ko zvjer, i sad pjan trulim po forumu U svakom slučaju, sretan put tebi i tvojoj dragoj, i ugodan provod vam želim
Možda bismo se mogli naći negdje u splitu kad mi stignemo???
Alaaa, pa nikad nisam štuco od pive, sad štucam tak jako da nemrem pljugu dofurat do usta
Il je to to mekdonaldsa, prvi put u životu sam pojeo to smeće, i stvarno mogu reći da je najobičnije smeće

Oglas
Staro 22.07.2010., 23:54   #5553
Matija ZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Evo sve koje zanima Grma objasnim vam ja , isao bi ja al eto bicikl mi ukraden , inace imam 5 minuta do gore . Najlaksi nacin je doc do Črnomerca , i ideš Ilicom sve to ulice Vatrogasne ( di je nekad bilo kino Kustošija xD ) i samo se penjes gore , dodes do prvog raskrizlja i ides desno . I ides jedno 500 metara do bivseg ciglaninog pogona i dode na prvi dio di je i drop smrti . Onda imas jedan dio malo povise sto mi zovemo Septicka jama ( jer jedan lik ima kucu i pusta tamo kroz potok svoje otpadne vode)
Matija ZG je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2010., 02:34   #5554
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ostao bez signala pa izgubio post ctrl+c

ukratko: Mogli bi niz Marjan ako budete imali vremena ili ja ne otplovim negdje preko vikenda (sutra ću znat, pa se možemo dogovorit)
Kad vi krećete i koliko planirate putovati?

a dosade u vlaku, nikad nisam mogao spavati u busevima i vlakovima. Nije loše imat internet na curinom mini dellu, samo da baterija izdrži..
murina je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2010., 06:17   #5555
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Mi krećemo sutra ujutro, zavisi tko kada, ali plan je da se nađemo u Tušiloviću, pa polako prema dolje.
Trebali bi biti u Splitu, barem po mojoj gruboj kalkulaciji najkasnije u utorak, obzirom da je u planu radit oko 150km dnevno, ali navodno ćemo pičit preko Zadra, pa će put ispasti nešto duži od normalnog preko Knina.

Ufff, još tek nešto malo više od 24h do polaska, sad već dobivam pomalo tremu
Staro 23.07.2010., 21:45   #5556
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Mogli ste do Knina svratit na pice

Kakvi su vam bajkovi s kojima ce te do Dalmacije?

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2010., 22:07   #5557
D-I-A-B-L-O
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Ajoj, ima tu svega i svačega
CJB vozi specijalki, ja vozim mtb, njegov frend jedan fura FS, i još dvojica idu za koje neznam šta voze
A čuj, kak je krenulo, za sada se ništa nezna kud tko ide, tko zna, možda i naletimo preko knina
Staro 23.07.2010., 23:17   #5558
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

daj idi spavat jebote

C.J.B. je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2010., 23:44   #5559
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Sretno decki sutra da dodjete do cilja zivi i zdravi i sa sto manje problema

ja ocekujem neki report sa putovanja i puno slika
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2010., 23:45   #5560
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O Pregled postova
Ajoj, ima tu svega i svačega
CJB vozi specijalki, ja vozim mtb, njegov frend jedan fura FS, i još dvojica idu za koje neznam šta voze
A čuj, kak je krenulo, za sada se ništa nezna kud tko ide, tko zna, možda i naletimo preko knina
Ako imaš kako javi se malo s puta. Ja sam danas odvozio 60km krug, baš je bilo super. Najbolji dio puta kroz šumu nekih 15ak km. Prekrasno ljeto za furanje bajkovima.

Sretan put!
Tomtam je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.07.2010., 09:45   #5561
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ja sam danas odradio Sljeme+Dotrscinu.
Krenuo nesto prije 7h ujutro, kod Puntijarke je pocelo grmjeti pa sam opalio po plinu, kad sam se spustio vec se sve zatvorilo s tamnim oblacima...doma sam dosao taman 5 do 12 prije kise.

Na Sljemenu je jako malo ljudi, vrijeme vjetrovito, temperatura odlicna - osvjezavajuca...isplatilo se danas potegnuti krug od okruglih 33km.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 24.07.2010. u 10:52.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2010., 12:24   #5562
Mac_F
Pauk mrežar
Moj komp

Mac_F's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Frend, frendica i ja idemo u Međugorje u utorak ujutro. Ide se 100 km na dan (50 dopodne i 50 popodne) smjestaj putem osiguran. Sveukupno je to 500 km, dakle 5 dana. Vracamo se busem. Ako koga zanima neka se javi na PM

Zadnje izmijenjeno od: Mac_F. 09.11.2010. u 17:25.
Mac_F je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2010., 08:44   #5563
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Šta je ovo, nema mene i odmah 2 dana nema postova?

Eto, meni skidanje dioprtije prošlo perfektno, 100% vida, sretan sam ko da sam tek rođen

Malo jačeg čuvanja ovih dana, i sve bude okej.

OnT: Slao sam mail u FSA (marka headseta) da mi pošalju samo krunu za bajk, traže me samo da im item code pošaljem, pa sad idem rastavit vilicu po pedeseti put

Ovih dana zovem okolo da vidim što se može sa marzom napravit i tako, da se vratim u žive polako
Staro 26.07.2010., 08:48   #5564
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova

Ovih dana zovem okolo da vidim što se može sa marzom napravit i tako, da se vratim u žive polako
Ljudi osli na godisnji

Meni je na vilji oso lockout, a bila na servisu prije 2 mjeseca i sada moram ici pitat jer ima kakva garancija na taj servis jer mi je istegla gara od bike-a, tak da cu i ja isto morat malo zvat i obilazit ducane
Staro 26.07.2010., 08:54   #5565
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Ljudi osli na godisnji

Meni je na vilji oso lockout, a bila na servisu prije 2 mjeseca i sada moram ici pitat jer ima kakva garancija na taj servis jer mi je istegla gara od bike-a, tak da cu i ja isto morat malo zvat i obilazit ducane
Ma nek su ošli i na Mars, PCe je uvijek u srcima

Koju ti vilju imaš ono, toru onu tvrdu sivu jel?
Staro 26.07.2010., 09:30   #5566
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

omasio si celi fudbal

imam DART2. slucajno skuzio da mi ne locka vilju, a cijelo vrijeme mi je pisalo ulje na tom cepu gore. Tak da cu otic danas do protea jaske otvorili su u mom kvartu ducan i pitat jel ima garancije na srvis jer je bila kod Slavena (radi u PJ) na servisu prije 2 mjeseca. ak nis od toga onda cu se morat nekak snac i nac nekoga da to napravi
Staro 26.07.2010., 09:41   #5567
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
omasio si celi fudbal

imam DART2. slucajno skuzio da mi ne locka vilju, a cijelo vrijeme mi je pisalo ulje na tom cepu gore. Tak da cu otic danas do protea jaske otvorili su u mom kvartu ducan i pitat jel ima garancije na srvis jer je bila kod Slavena (radi u PJ) na servisu prije 2 mjeseca. ak nis od toga onda cu se morat nekak snac i nac nekoga da to napravi
Dobro, bar sam proizvođača pogodio XDDDD

Techova je tora onda. ebga. Sretno s tim
Staro 26.07.2010., 10:26   #5568
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ja sam bio u alpama biciklom 5 dana, pa se nisam javljao ali evo ziv sam a i bio sam na 2104m visine. biciklom a uspio sam i prvi put preletit preko volan (doduse docekao sam se na noge i nisam "pao") i tako

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2010., 10:51   #5569
marauder16
upgrading...
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
ja sam bio u alpama biciklom 5 dana, pa se nisam javljao ali evo ziv sam a i bio sam na 2104m visine. biciklom a uspio sam i prvi put preletit preko volan (doduse docekao sam se na noge i nisam "pao") i tako
i to se racuna odvojio si se od bicikla :P al glavno da nije u neku provaliju
Staro 26.07.2010., 10:54   #5570
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
jesi to bio u les duex alpes?

daj malo vise napisi kak je bilo i neke slikice
Staro 26.07.2010., 11:15   #5571
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Pa konačno da si i ti postigao brzinu veću neg bajk

Welcome to the club

Citiraj:
daj malo vise napisi kak je bilo i neke slikice
Agreed
Staro 26.07.2010., 12:02   #5572
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

nismo bilu u les 2 alpes je postigao sam brzinu vecu od bicikla. bilo je vraski strmo i dobro je letilo bike je napravio par salta, cak imam i rupu na sicu kad je neki kamen pogodio da nisam na noge docekao se, fino bi se udesio.

evo jedan onako, ukratko izvjestaj

Ponedjeljak smo krenuli put našeg kampa, stali na granici kupiti vinjetu, pa onda stali u Ljubljani u BTCu po hranu i sportsku opremu. Nakon shopinga krenuli smo prema startu prve ture. Uspon je bio relativno zahtjevan makadam, ali fino se pedaliralo, po putu su neki gurali, pa su neki i mjenjač sastavljali, ali sve u svemu oke. Stigli do planinske kuće na nekih 1300 i sitno visine. Tu smo se malo odmorili, Jure namontirao kamere na kacige, i krenuli spust po šumskoj stazici. Jako lijepa stazica, te se kroz šumu eventualno dođe na tunel, pa poslije tunela i na siparu. Skoro sve vozno, i jako lijepo za vidjeti. Zadnji dio do auta smo se spustili po cesti (nije nam se više dalo tražiti eventualni put kroz sumu), a ja i frend smo to iskoristili za obaranje brzinskih rekorda. Mojih 78kmh je ipak bilo premalo za njegovih 79.x kmh Na kraju je spalio gumu kako je i zasluzila. Nakon voznje, pravac kampa, uz zaustavljanje u jesenicama za jos malo hrane i potrepstina. Smjestili se u kamp, malo pogledali gdje ćemo sutra i išli spavat...

Utorak, vozimo prema vrhu Peč, ili popularno Tromeja, pošto se na tom vrhu spajaju granice Slo/Ita/Aut. Biciklistickom stazom uz Savu pedalirali do Kranjske gore, gdje smo se onda odvojili po cesti uzbrdo (nekih 18% uzbrdo), dok nismo dosli do makadama koji vodi do vrha. Po putu naletili i na mobilnu žičaru za izvlačenje drva, i stari bracni par u mercedesu koji se spuštao s vrha (kasnije također viđeni na dnu spusta u selu). Bez nekih većih problema došli do vrha (1510m), gdje je pucao odlican pogled, te smo to iskoristili za sunčanje i odmor (kasnije se to ispostavilo malo kao kriva odluka, malcice izgorio, al oke). Kad smo se svi skupili i odmorili, dogovorili spust. Krenuli smo prema dolje, opet kroz šumu, prvi dio vozan lijepo, onda malo korijenja, što smo ja i Plete našli zabavnim, ostali su malo gunđali, ali isto se spustili. Kasnije se nastavilo po šumskom putiću, pa malo makadama, pa opet put, pa livada, pa šumica i 2 zračnice kasnije eto nas nekome u dvorištu... Tu smo tiho protrčali i nastavili pedalirati prema Fužinskim jezerima, donje je jako lijepo, i odvozili/iznosili cijeli krug okolo, dok drugo jezero smo mudro samo promotrili i onda sjeli u hlad povratak smo išli u pelotonima, neki brze neki sporije. ali fino u svakom slučaju.

Srijeda, sam bio na slapu Peričnik, koji je stvarno, jako lijep, onda kad sam vec tamo, isao sam i do alježevog doma, do kojeg vodi cesta sa samo 25% uspona, psmtr. ali ajde, odpedalirao i to, tamo se dođe taman u dolinu između triglava i skrlatice. Pogled fascinantan, a bogme i planinara brdo... povratak nazad, na spustu uspio natjerati formule da prestanu kociti, malo sam ih spekao. zabrinjavajuce, iako s obzirom na nagib, brzinu i tezinu, nije cudno... spustio se, propedalirao do kranjske gore, idem isprobat tu DH stazu. ustanovio da je karta za zicaru za 1 put 7€, sto mi je bilo puno, i ipak odlučio potraziti makadam koji vodi do vrha staze. Nasao sam makadam, ali nisam bio sretan kad sam skuzio da je to zapravo alpska staza. jako, jako strma, tako da sam tih 300 visinskih metara uglavnom gurao. na pola puta sam se htio vratiti i dati 7€ za zicaru, ali ipak sam dosao do vrha. tamo me ekipa malo cudno gledala, svi na opasnim fulkama i sa 100kg body armora, a ja u kratkoj majici i kratkim bickama, i kacigica mala ali nakon sto sam promotrio kuda se oni spustaju, odlucio se i ja spustiti. uglavnom. jako je strmo. ali jako. prvi dio je rastresit, i stvarno skoro nista ne drze gume. nisam isao u lunapark, nego nastavio dalje i usao u sumu. i dalje je jako strmo, samo se sada umjesto rastresitog makadama preslo na utabanu sumu sa ogromnim korjenjem na jednom od tih mi se otkopčala pedala i ošinula me po potkoljenici, ali sam ipak zadržao bike pod sobom. tu sam poslikao i par dropova i izasao iz sume, kad ono ona zmijica, koja mi je bila jako zabavna, a i mogao sam dosta brzo tuda vozit, malo ravno, jedan jump (isao sam na neki maaali, a ima i ogromnih), malo spusta i eto me na dnu. uglavnom, bez ozbiljne fulke stvarno nije za vozit onda sam isao malo na Piščicu noge ohladit i pričekat ekipu da se spusti s planinarenja. Nakon toga smo isli u Martina na klopu i najeli se ko ljudi. To je bio kao dan odmora.

Četvrtak, to je bila THE ruta koja je zahtijevala puno hrane, puno vode (nije bilo izvora). Pa smo se nakrcali. Krenuli cestom sa 900m, pa makadam, pa onda stazicom, onda malo nosili, pa vozili do prve planinske kuce, gdje je bilo veliko stado krava, pa opet singlica za voznenje/nosenje, do druge planinske kuće. Tu smo stali malo duze, vec je bilo 1 popodne, sunce peklo, pa smo odlucili odmoriti. Taj dio smo morali onda malo nositi. Nakon dosta pedaliranja i guranja, stigli ispod vrha, tu je odluceno da guramo bicikle na vrh, pa makar nam zadnje nakon malo muke i guranja, eto nas na preko 2100m visine, sa biciklima. Vrijeme veoma vjetrovito, ali mi svi sretni da smo tako visoko stigli. Opet hrana i piće, opet slikavanje u sto poza. Namontirali kameru na kacigu, i krenuli na spust. Taj prvi dio se zapravo spustili po brdu, jer nema staze, onda po stazici. Malo tražili stazicu, našli stazicu koja je bila malo strma, ali vozna. dosli do neke pastirske kuće i onda kreće rock'n'roll. Spust je bio jako strm (na 1km duzine, izgubi se skoro 400m visine), a teren loš. Kamenje i to jako rastresito nije pružalo neke mogućnosti upravljanja, tako da je ekipa odlučila to odhodati. ja sam optimisticno to vozio, cak i relativno uredu, dok nisam probao stati da vidim gdje je ostatak. Onda em nisam uspio stati, em sam usporio previše, nisam imao dovoljno brzine za preći kamen i zapeo prednji kotač. Ja se srećom uspješno otkopčao, preskočio volan i koji metar kasnije dočekao se na nogama i potrčao bike ja napravio karambol, i imam poderan malo sic od kamena, ali ajde, sve ostalo je cijelo. Frend je bio iza mene, gledao kao u kinu, a iza njega je letio jos jedan frend. Taj mali incident me nije spriječio da i dalje vozim spust. Koji je polako prešao u zemljano/kamenite serpentine, i dalje strme u 3pm. Negdje u sumi smo stali da se svi skupimo, i onda dalje istim nacinom. Nakraju se ipak doslo do normalnog putica, i eventualno na livadu gdje smo onda frend i ja čekali ostatak. Nakon kratkog odmora, natankali vode. Kratko se spustili po makadamu i onda na stazicu koja je starijima poznata od prije. uglavnom lijepa staza, povremeno korijenita, ostatak lijep, sa samo jednim nevozljivim dijelom. I nakon skoro 9 sati, eto nas opet kod auta. umorni, ali zadovoljni.

Petak, odlucili (po mojem nagovoru) skoknuti do pokljuke po makadamu. To skoknuti se nakraju pretvorilo u 60km duzinskih i preko 1200 visinskih. Krenuli preko mojstrane, i odmah uspon, koji bas i nije bio u planu, jer se onda opet spustili na pocetnu visinu. dosli do "strm, do zelo strm makadam" koji je stvarno, jako jako strm. proklet bio... Prva brzina laganini gore, eventualno smo se popeli i vozikali neko vrijeme na 1500m visine +-100m. Tu smo se zabrinuli, jer smo malo predugo vozili, a malo se micali po karti, ali nakraju je ipak ispalo sve oke. Dosta dugi spust po makadamu i par skretanja kasnije ispali van iz šume kod mrzlog studenca, a ja sretan ko nova godina jer vidim stari poznati kraj otišli do šport hotela, popili radler, i krenuli na spust. Prvi dio sam pogodio lijepu sumsku stazicu da se spojimo natrag na put koji je bio po ruti. Malo po cesti, onda opet u šumu na makadam. Taj makadam je opet imao uspone, ali i dosta brze padove, no mi smo vec bili dosta kasnili za bled (vec je bilo skoro 4 popodne), i onda smo zadnji kraj umjesto kroz sumu spustili po asfaltu. iako je i to bilo zabavno jer je dosta strma cesta Taman do 4 smo stigli na bled, vec dosta umorni, ali kad smo vidjeli jezero i curice morali smo se ic bacit na brzinu. Kratki kupanjac, klopa u restoranu i pravac kući

http://slike.hr/slike/p7204671_ed75a.jpg.html
http://slike.hr/slike/p7214768_58c81.jpg.html
http://slike.hr/slike/p7224945_981eb.jpg.html
http://slike.hr/slike/p7224824_12639.jpg.html
http://slike.hr/slike/p7224927_10114.jpg.html

Abit IS7-E + TR NB-1

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 26.07.2010., 12:27   #5573
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

svaka vam cast

sada kada sam vidio slike me sam jos vise tera da i ja tak negdje odem. prekrasan krajolik i staze
Staro 26.07.2010., 13:39   #5574
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Lijep izlet...sad si bas razmisljam koliko bi se jos trebao ukondirati da izdrzim takvih 5 dana na 2 kotaca.

Hocemo jos slika!

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 26.07.2010. u 14:05.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2010., 13:54   #5575
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

ne treba puno konde ako se ide planinarskim stilom. laganini pedalirat, pa stanes odmoris, pojedes, pa onda dalje. i tako mislim nakon 5 dana je puno. neki su srijedu planinarili laganini za opustanje, a vecina petak nije vozila. ja kad sam dosao doma nakon 5 dana su mi noge vec bile dosta umorne, i trebalo bi dan odmora da se moze dalje kako treba.

sto se tice slika, slozit ce ovi moji galeriju pa vam dam link, ima toga dosta pa mi se neda uploadat sve

Abit IS7-E + TR NB-1

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 26.07.2010., 13:57   #5576
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Jure namontirao kamere na kacige
Mene više snimke zanimaju.

I svaka čast na pothvatu.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2010., 16:26   #5577
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
kick ass !

svida mi se voznjica. samo sto bih to rađe izvozao uz pomoc motora sa unutarnjim izgaranjem

prekrasno !

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2010., 20:59   #5578
tomiotok
Registered User

Datum registracije: May 2009
renesis nice ride!

ajde uploadaj trackove ako imas gpx ili kmz svejedno! da se moze pogledati, ili nedaj boze netko ponoviti
tomiotok je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2010., 21:11   #5579
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

svi zainteresirani mogu druge godine s nama

Abit IS7-E + TR NB-1

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 26.07.2010., 21:43   #5580
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
druge godine