|
![]() |
#5432 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ak mi se netko približi tanjuru bit će linke flanke angerajhen. Bezobrazluk! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5433 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Btw. danas sam imao neš fino za ručak al neznam više kaj: roller : Samo znam da sam se za večeru najeo pršuta ![]()
![]() |
![]() |
#5434 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() a i vi ak se nalazite u 17h, dok ja dođem s posla, već ćete debelo završit barem s jelom! Ma vidit ćemo! sve u svemu, danas kad sam se vratila doma nakon cijelog dana nejedenja, pojela sam ostatak pizze, onda malo tjestenine od ručka, pa jabuku. ajmeeee ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5435 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5436 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sad po ovom pričanju ispada da smo mi nekulturni, pohotni perverznjaci koji ne znaju sa curama i prežderavaju se ko konjine...ccc... : nono : Nego, da se vratimo korjenima Žderonja, danas sam se prvi put u životu najel u studentskoj menzi ![]() Na tacni mi je bilo - varivo sa zeljem, 4 šnite kruha, 2 X pohani puraći odrezak (se to tak veli :confused: ) sa pire krumpirom + zelena salata, 3 Cao-cao-a ![]() ![]() Od svega nabrojanoga, varivo mi je najbolje bilo : nuts : Doma sad navečer mi je bio prazan frižider: baad : pa sam dan zaokružio sa 2 šnite crnog nekog kruha i nutellom... Sad grickam prženi kikiriki (predobar je)... Sve u svemu, utovih se ko konj i sad me sve nekak dremanje hvata... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5437 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() sutra ujutro bi za doručak mogla crnu kavu, mlijeko i kruh s malo šećera, kako me baka učila kad sam bila maaaja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5440 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5441 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Pa vi ste se potrudili oko trazenja recepata za zeca. Cak sam i imao dobru namjeru dovesti ga, ali u ovakvim okolnostima ne mogu, jer bih se bojao ostavi ga sa vama dok idem na wc, da ga ne nadjem na vasim tanjurima. ![]() ![]() p.s. AMD, ti ne dolazis? Radis?
![]() |
![]() |
#5442 |
Guest
|
Ja bi se pridruzio, sad, znaci dofuram mesa itd ili kako to, di. Velis vpetak, hm... onda bi mogao obaviti i jedan poslic kod Hamma usput, hm... sex Poznam inace isusa i tak, a volim papat. Ima kakva regrutacija ili? |
![]() |
![]() |
#5443 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.05.2006. u 18:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5444 |
Guest
|
Jeltz FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula Hamm Hammova draga Mad_Duke samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni _________ Nadopuna ja (Mad_Duke i moja skemba ide samnom) |
![]() |
![]() |
#5446 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5452 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5453 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jelc zalijepi ti i mene sigurno stizem
![]() |
#5454 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
|RRSAF|Mad_Duke]Jeltz FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula Hamm Hammova draga Mad_Duke samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni _________ Nadopuna ja (Mad_Duke i moja skemba ide samnom) ____________________________________________ alucard , gemmy btw. ako nas atha bude vozio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5455 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Atha, ako nećeš moći na Žderonje-budi čovjek pa bar zeca pošalji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5458 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja ispadam ![]() |RRSAF|Mad_Duke] Jeltz FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula Hamm Hammova draga Mad_Duke alucard gemmy samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni ------------------- Renesis ispada |
![]() |
![]() |
![]() |
#5459 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Krunski dokaz će biti Athin zec ![]() ![]() bdw-nama se ne može dogoditi ovakovo nešto: http://www.iskon.hr/webcafe/matakovi...0/0045006.html : roller : Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 13.05.2006. u 11:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5460 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Danas imao krizmu i najeo se u nekom restoranu ajmeeee koliko klope Evo glavno jelo: http://www.imagesforme.com/images/3098Slike 002.jpg evo deserta: http://www.imagesforme.com/images/5966Slike 003.jpg http://www.imagesforme.com/images/8942Slike 004.jpg http://www.imagesforme.com/images/6634Slike 009.jpg Bilo još i juhe i predjelo neko al nisam mogo slikat jer bio gladan ko vuk danas sam sigurno dobio 5kg ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|