|
![]() |
#511 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Na stranu sve, ja sam mislio da je Alonso malo normalniji. Kad sam nakon prošle trke pročitao njegovu izjavu da "Renault radi sve da bi Schumacher osvojio naslov" a on kakti popušio bilo mi je jasnije. ![]() Moram priznati da me nešto u takvoj spiki podsjeća na Vulića...dok se pobjeđuje sve je super-čim se počne gubiti lista krivaca je podugačka. Baš me zanima kako će biti sljedeću sezonu kad (moje mišljenje) neće imati tako pouzdan bolid. Shumi je i bezobrazan i nadrkan i pun sebe-ali je mala beba prema količini egoizma koji se može vidjeti kod Alonsa. I moram priznati da me lagano počinje živcirati spika kako je Schumacher zlo i najgora stvar koja se dogodila F1, ljiga i slično-a svi drugi su jeli žrtve dotičnog...
#512 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
eeee kocnica,,,,,,, nisam mislio na kocenje u samoj utrci to je sasvim normalno,,,, mislio sam na ovo sa je bilo u subotu na kvlaifikacijama,,,,,, to sto se Alonsov bolid ne kvari i sto se u nikoga nije zabio nema nikakve veze sa SRECEOM sreca je kad se jedva izvuces iz neke super sje*** situacije kao dva tri vozaca samo sa se na zabiju u tebe,,,,, a ne to da je Renault jednostavno napravio kvalitetan i izdržljiv bolid + dobar vozac i to je kombinacija za naslov prvaka,,,,,,, za schumia navijam otkako pratim F1,,,,,,ali stvarno je imao bisera i sada pred kraj ove sezone FIA totalno radi za njega oke jednom su ga poslali da starta iz boksa sa je stao nasred staze,,,,,,,, nije da mi je drago sto mu se motor razletio sada ali nije mi previse ni zao,,,,,,, da moze on voziti nepogrjesivo i sve ali to sto je najbolji vozac u F1 trenutno (a vjerojatno i jos dosta nakon sto de ce biti) ne mjenja cinjenicu da se u Ferrariju koristio svim mogucim prljavim trikovima koji postoje i da ga sada jos i FIA podupire,,,,, Zvjerko,,,, ima ona neka pizdarija neki dio airodimanike sa je FIA izbacila koristili su to i jos neki drugi bolidi ali nije im bilo toliko bitno kao Renaultu u Brazilu tko god da pobjedi nije bitno sigurno se bude samo o Schumiju pricalo |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
#515 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Gle-ja navijam za Ferrari. I Shumija. Ali ono kaj sam htio reći je to da mi nije na kraj pameti idealizirati Shumija kao vozača zato jer je stari, bezobrazni pes ![]() I iskoristiti će i ono kaj se smije i ono kaj se ne smije. Svi mi znamo tko je on. Meni je ok. i navijam za njega-nekom nije. Ali olajavati samo njega a druge buci-buci nije u redu. Pogotovo mi idu na neku stvar spike kako on uopće nije neki vozač nego...bla-bla... Mislim-svi mi navijamo za nekog i imamo svog ljubimca, ali je ova kenja po Shumiju stvarno otišla malo predaleko...
![]() |
#516 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Sta se tice Shumija,jedan od velikih vozaca i zao mi je sta ga nisam uspio uzivo vidjeti na stazi,nadam se da Kimija hocu. Poz! @Jelc-u potpunosti se slazem,iako sam i sam pridonio tome...
![]() |
#517 | |||
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Vjerujem da će Schumi dat sve od sebe da pobijedi, ali sumnjam da će osvojiti naslov jer previše toga bi se moralo pogoditi a s obzirom da Alonsovu sreću (Renaultovu kvalitetu) bolida, vjerojatnost je iznimno mala.
![]() |
#518 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#519 | |
Registered User
|
Citiraj:
A kad vec stavljas clanke pogledaj i iznesi mi usput clanke o ROSSIJU,covjeku koji je kralj u svojoj klasi kao sto je i schumi u formuli,pa ce ti biti sve jasnije sto sam napisao,mozda ti i oslobodim um napokon...
nemam sig Zadnje izmijenjeno od: cassper. 08.10.2006. u 17:51. |
|
![]() |
![]() |
#520 |
Into my head it goes
|
Bilo bi dobro za tebe da tu i tamo u svoj post stavis interpunkcijski znak koji se zove tocka,jerbo ova tvoja struja svijesti sta je pokusavas formulirati nema nikakovog smisla. Bjez od Rossija jerbo mu tu nije mjesto...
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ali rossija sam spomenuo namjerno jer covjek dominira u kraljevskoj klasi,samo mala usporedba kako se mediji odnose prema najboljima....
![]() |
#522 |
Into my head it goes
|
A da malo slucajno namjerno spomenes i Loeba,pa da popricamo i o tome dal ga rame jako boli,ne pratim bas,pa da mi kazes kako je on,kako je!?...free me...
#523 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
e pa prosle sezone Mclaren je imao konkurentan bolid cak i jaci od Renaulta samo su bili nekvalitetni,,,, snage nije nedostajalo ali izdrljivosti je,,,,, da naravno da svi koriste razno razne trikove ali nitko toliko kao Ferrari,,,,, i taj dio airodinamike nije samo Renault imao imali su i ostali ukljucujuci Ferrari ali na njihovim bolidima to bas i nije bilo toliko bitno kao Renaultu,,,, i sto drugo da se zakljuci odjednom pred kraj sezone kad se Schumi priblizio Alonsu sad su bas nasli FIA glavonje takve mutave odluke donositi,,,,, gdje su bili prije sezonu i po,,,,, ne bas sada pred sam kraj,,,,,, to nema smisla,,,, a ovo kakav je Alonso vozac,,,,,, e pa to je jako dobro dokazao kad je ne jednom drzao Schumia iza leda vise od 10krugova,,,,,, prosle sezone je bio u boljem bolidu ali ove Ferrari je bio totalno dominantan no opet ga je Alonso drzao iza sebe,,,, i uspordba prije i sada nie oke jer sada PREVISE toga ovisi o bolidu a ne vozacu,,,,, sad ako imas mrvicu slabiji bolid i 10x boljeg vozaca nemozes nista napraviti ako 10x losiji vozac fino vozi ispred tebe mrvicu jaci bolid,,,,,,, inace nakon ove sezone totalno prestajem pratiti F1 samo zato sa Schumi odlazi,,,,, i nista vise ne ostaje kako treba ondje,,, aktualni svjetski prvak ide u kantu od bolida Finac vozi za Ferrari,,,,,,,, FIA i njihove mutave odluke,,,,, ma sve bljutavo nema smisla vise to pratiti sada je stvarno i vise nego CIRKUS |
|
![]() |
![]() |
#524 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Zadnjih nekolko stranica je svađa-prepirka-on je bolji-kaj ti znaš-ja sam gledal/bil...i tak u začarani krug. Još kad sam pročital ovu temu, prešla me volja i za postanje na ovoj temi, a bome i za F1. Nema šanse da neko nekaj napiše, a da se njegov post/mišljenje ne razvleče, na bar 3-5 stranica omalovažavanja i ostalih popratnih efekata. Glavni akteri...sve sami stručnjaci, uvijek spremni, naoružani godinama praćenja F1, GB i GB-ima snimljenih utrka, odrasli s HRT-ovim najboljim sportskim komentarorom i najvećim poznavateljom F1 općenito...gosponom Blažićkom osobno. Žalosno je to... Ako se je ko našel uvrijeđen mojim postom, nek isti prijavi moderatoru, organizirano (s istomišljenicima) podijeli nekolko reputacijskih negativnih bodova na moj račun...i svi sretni i zadovoljni. |
|
![]() |
![]() |
#525 |
localhost
|
Evo McG od mene si dobio + na reputaciji ![]() ![]() Pratim F1 već 12g i zaista znam mnogo, Schumija obožavam ali isto tako nemam ništa protiv njegovih glavnih konkurenata tijekom sezone (osim možda J.V.- on ga je previše blatio)... najbolji period F1 mi je bio dvoboj Schumacher-Hakinnen... Ali njih dvoje su bili i veliki prijatelji izvan staz a veliki neprijatelji na stazi i tu je bila veličina njihova dvoboja.... Možda Alonso bude drugi Schumacher jer kad je jak (kao što je bio Benetton 94,95) i odlazi u slabiju momčad (kao što je Schumacher otišao u Ferrari 96) moguće je da izgradi tu momčad kao što je Schumacher izgradio Ferrari.... No vidjeti ćemo... Ja se iskreno veselim sljedečoj sezoni jer smatram da će to bit jedna od najzadnimljivijih i raznovrsnijia sezona u zadnjih 15g.... |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mass DAMPER se zove Renaultova inovacija a koristena je zbog ublazivanja vibracija (poskakivanja) prednjeg dijela bolida prilikom prelaska preko pasica (sikana ponajvise). U pravilima stoji da su zabranjeni pokretni aerodinamicki dijelovi. A ovo sto su oni imali je u nosu bolida,pa tu pravila ne stoje potpuno jasno. Sjetimo se da je Ferrari imao krilca koja su se savijala,ali su to morali ukinuti. A ovo zbog motora je iskljucivo njihova greska jer su ocito u stisci za cim vecim povecanjem snage motora ,jer se sljedecih dvije godine motori nece smjeti doradivati,tj.bit ce smrznuta pravila sto se motora tice. Zato se i dogodio kvar na Massinom bolidu pa su ga uoci kvalifikacija mjenjali,a bili su izmedu ostalog zabrinuti i zbog Schumacherovog. Napomena uz to da je Shangai bio relativno blag prema trosenju i opterecenju motora zbog kisnih uvjeta,sto znaci da se na danasnjoj utrci Alonso smio voziti,prema rijecima iz Renaulta na 120% thrusta,jer su si to mogli priustiti zbog prijasnje utrke. Dok Schumacherov to nije ocito mogao podnijeti. A i sami u Ferrariu ne znaju jos sto je uzrok kvarovima. Prema tome, nemojmo molim vas lijepo "o SRECI jednog ili drugog". Bilo je preocito,pgotovo u drugoj polovini sezone da je FIA(T): evil :bila na Ferrarijevoj strani onim gadostima iz Monze, zabranjivanjem mass dampera itd. Imao je pehove i Alonso i svi drugi. I Kimmi,eto. Samo znam da ce Alonso popusit u McLarenu,jer ipak ,zapamtite, bolid je najbitniji za uspjeh,a tek ono malo postotaka vozac. (primjer ALO-FIS) Power by RENAULT. ![]()
#527 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ljudi to je F1, kuhinja prava, vrti se lova, koristi se i najmanja mogućnost za pobjedom. Dao bih desnu ruku da vidim nekog od vas poštenjačina kako bi samo tako nekoga pustili u zadnjoj utrci sezone gdje se odlučuje za naslov...je da bi, sigurno, zabio bih se u njega bez imalo beda, neka se on zabije u mene ako može...: DualWiel
![]() |
#528 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ko ce se kladiti na ovakav rasplet u sledecoj (poslednjoj) trci? U prvom startnom redu Michael i Alonso Massa drugi startni red U prvih 10-ak krugova Massa se "slucajno" natakne na Alonsa Michael zavrsi trku kao prvi ![]() Nebi se bas puno iznenadio kad bi se ovako nesto desilo. Ali kako god bude Michael ostaje moj najdrazi vozac.
#529 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako bi se Sch (ili Massa) jos i sada usudio napraviti nesto takvo,onda idem osobno u Brazil s rocketlauncherom i flak-canonom ![]() Nek bude fairplay i gotovo.
#530 |
Super Moderators
|
Malo upozorenje-suzdržite se vrijeđanja sugovornika. Spike o državi-možete slobodno na nekom drugom forumu. Takve stvari brišem odmah.
#531 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
U Brazil MS ide po pobjedu da se barem na taj nacin oprosti od F1. Sam Ferrari vjerojatno cilja na titulu konstruktora tako da ce se i od Masse ocekivat neke stvari. Ako kojim slucajem dodje do dvoboja izmedju Masse i Alonsa mislim da nece biti popusta s strane Ferraria tj. obojica u grabi je nista neobicno uz pokrice da im trebaju bodovi za konstrukcijski naslov!
#533 |
Guest
|
I jos jedan u nizu pehova za Schumija....ode mjenjac...nazalost...a sve je izgledalo tako dobro... Ah...ako nista drugo, bar bi Massa mogao pobijediti... |
![]() |
![]() |
#536 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#537 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005