Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 08.10.2006., 14:28   #511
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Na stranu sve, ja sam mislio da je Alonso malo normalniji.
Kad sam nakon prošle trke pročitao njegovu izjavu da "Renault radi sve da bi Schumacher osvojio naslov" a on kakti popušio bilo mi je jasnije.

Moram priznati da me nešto u takvoj spiki podsjeća na Vulića...dok se pobjeđuje sve je super-čim se počne gubiti lista krivaca je podugačka.
Baš me zanima kako će biti sljedeću sezonu kad (moje mišljenje) neće imati tako pouzdan bolid.

Shumi je i bezobrazan i nadrkan i pun sebe-ali je mala beba prema količini egoizma koji se može vidjeti kod Alonsa.

I moram priznati da me lagano počinje živcirati spika kako je Schumacher zlo i najgora stvar koja se dogodila F1, ljiga i slično-a svi drugi su jeli žrtve dotičnog...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 08.10.2006., 14:39   #512
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
eeee kocnica,,,,,,, nisam mislio na kocenje u samoj utrci to je sasvim normalno,,,, mislio sam na ovo sa je bilo u subotu na kvlaifikacijama,,,,,,

to sto se Alonsov bolid ne kvari i sto se u nikoga nije zabio nema nikakve veze sa SRECEOM sreca je kad se jedva izvuces iz neke super sje*** situacije kao dva tri vozaca samo sa se na zabiju u tebe,,,,, a ne to da je Renault jednostavno napravio kvalitetan i izdržljiv bolid + dobar vozac i to je kombinacija za naslov prvaka,,,,,,,

za schumia navijam otkako pratim F1,,,,,,ali stvarno je imao bisera i sada pred kraj ove sezone FIA totalno radi za njega oke jednom su ga poslali da starta iz boksa sa je stao nasred staze,,,,,,,, nije da mi je drago sto mu se motor razletio sada ali nije mi previse ni zao,,,,,,, da moze on voziti nepogrjesivo i sve ali to sto je najbolji vozac u F1 trenutno (a vjerojatno i jos dosta nakon sto de ce biti) ne mjenja cinjenicu da se u Ferrariju koristio svim mogucim prljavim trikovima koji postoje i da ga sada jos i FIA podupire,,,,,

Zvjerko,,,, ima ona neka pizdarija neki dio airodimanike sa je FIA izbacila koristili su to i jos neki drugi bolidi ali nije im bilo toliko bitno kao Renaultu

u Brazilu tko god da pobjedi nije bitno sigurno se bude samo o Schumiju pricalo
speedy-3 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.10.2006., 14:44   #513
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor flood Pregled postova
Nesto slicno...
frende taj kujundzic je uzeo text iz jednoga britanskoga zutoga lista,a svi mi znamo kako disu britanci jer nemaju svjetskoga prvaka vec dosta dugo,a taj isti seronja je preuzeo text iz istih novina i napisao prije nekoliko sezona prije utrke o nekoj smrti schumije bliznje rodbine sto je bila apsolutna laz i to je sve doslo do vozaca - nebrini pobrinuli su se britanci da dodje do schumija...a taj isti kujundzic je apsolutno cvjetao kao i sad na tim lazima...neznam sta to tebi uopce znaci staviti sad ovdje neki text,ali bilo bi lijepo da vidimo za koga si kao i svi da se izjasne pa da mi fino zute stampe izvadimo van koje ima ohohoho jako puno da bi se zacudio malo,pa bi shvatio kolko ima prljavoga fesa o svakome a pogotovo kolko je lazi napisano u vezi schumija a zna se i odakle..jos da nadodam da FIA je sve samo ne uz schumija,to je lupetanje prazne slame i te stvari ne stoje.Ono u monacu je bio najbrzi u svim sektorima i kad se FA malo rasplakao FIA je odmah kaznila schumija,a za to nije kaznila FA istom kaznom,tako da odmah otklonimo sumnje u zacetku...a o prljavim trikovima nebih pricao jer ima takvih trikova koji su gori od bilo kojega od MS eto toliko
Staro 08.10.2006., 14:54   #514
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova

Shumi je i bezobrazan i nadrkan i pun sebe-ali je mala beba prema količini egoizma koji se može vidjeti kod Alonsa.
A čuj sa 7 naslova i sa svim relevantim rekordima, i ja a i ti bi bili bezobrazni i puni sebe
Freek je offline  
Staro 08.10.2006., 15:10   #515
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Freek Pregled postova
A čuj sa 7 naslova i sa svim relevantim rekordima, i ja a i ti bi bili bezobrazni i puni sebe

Gle-ja navijam za Ferrari.
I Shumija.

Ali ono kaj sam htio reći je to da mi nije na kraj pameti idealizirati Shumija kao vozača zato jer je stari, bezobrazni pes
I iskoristiti će i ono kaj se smije i ono kaj se ne smije.
Svi mi znamo tko je on.
Meni je ok. i navijam za njega-nekom nije.

Ali olajavati samo njega a druge buci-buci nije u redu.

Pogotovo mi idu na neku stvar spike kako on uopće nije neki vozač nego...bla-bla...

Mislim-svi mi navijamo za nekog i imamo svog ljubimca, ali je ova kenja po Shumiju stvarno otišla malo predaleko...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 08.10.2006., 15:26   #516
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor cassper Pregled postova
frende taj kujundzic je uzeo text iz jednoga britanskoga zutoga lista,a svi mi znamo kako disu britanci jer nemaju svjetskoga prvaka vec dosta dugo,a taj isti seronja je preuzeo text iz istih novina i napisao prije nekoliko sezona prije utrke o nekoj smrti schumije bliznje rodbine sto je bila apsolutna laz i to je sve doslo do vozaca - nebrini pobrinuli su se britanci da dodje do schumija...a taj isti kujundzic je apsolutno cvjetao kao i sad na tim lazima...neznam sta to tebi uopce znaci staviti sad ovdje neki text,ali bilo bi lijepo da vidimo za koga si kao i svi da se izjasne pa da mi fino zute stampe izvadimo van koje ima ohohoho jako puno da bi se zacudio malo,pa bi shvatio kolko ima prljavoga fesa o svakome a pogotovo kolko je lazi napisano u vezi schumija a zna se i odakle..jos da nadodam da FIA je sve samo ne uz schumija,to je lupetanje prazne slame i te stvari ne stoje.Ono u monacu je bio najbrzi u svim sektorima i kad se FA malo rasplakao FIA je odmah kaznila schumija,a za to nije kaznila FA istom kaznom,tako da odmah otklonimo sumnje u zacetku...a o prljavim trikovima nebih pricao jer ima takvih trikova koji su gori od bilo kojega od MS eto toliko
Bio zuti tisak ili ne,kojeg porijekla je,neznam,mozda sam i pogrijesio sta sam to postao a nisam napravio analizu toka informacija.Izgleda da je britanski tisak uspjesno zarobio jos jedan nesvjesni um.Znam samo jedno:sad vidis kako je kad rikne motor nekome tko je najbrzi na stazi.Kolega,da imalo citas sta se pise,znao bi da govorim o Kimiju.Nadam se da ces sada napokon to shvatiti i ne pitati me vise za kog sam.Mozes fino otvoriti novi thread kojeg mozes nasloviti sa recimo:Koliko dugo Kimi nije oprao donje rublje!? i samozadovoljno ga popunjavati,imas moju punu podrsku...
Sta se tice Shumija,jedan od velikih vozaca i zao mi je sta ga nisam uspio uzivo vidjeti na stazi,nadam se da Kimija hocu.
Poz!
@Jelc-u potpunosti se slazem,iako sam i sam pridonio tome...
Staro 08.10.2006., 15:54   #517
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
eeee kocnica,,,,,,, nisam mislio na kocenje u samoj utrci to je sasvim normalno,,,, mislio sam na ovo sa je bilo u subotu na kvlaifikacijama,,,,,,

to sto se Alonsov bolid ne kvari i sto se u nikoga nije zabio nema nikakve veze sa SRECEOM sreca je kad se jedva izvuces iz neke super sje*** situacije kao dva tri vozaca samo sa se na zabiju u tebe,,,,, a ne to da je Renault jednostavno napravio kvalitetan i izdržljiv bolid + dobar vozac i to je kombinacija za naslov prvaka,,,,,,,
Svaka čast Renaultu, ali za Alonsa ćemo vidjeti kakav je zapravo vozač kad uđe u bolid koji trenutno nije ni do koljena ovom kojeg sad vozi. Neću se nimalo iznenaditi ako završi kao Jacques Villeneuve. Dok je bio u dobrom bolidu je bio dobar i sve, čim je otišao u lošiji, nema ga nigdje. A podsjetimo se kakav je Ferrari bio kad je Schumi tek došao. Ako se Alonso ipak dokaže, ja mu skidam kapu, onda ću reći da osim dobrog bolida ima i jako dobro znanje vožnje.

Citiraj:
za schumia navijam otkako pratim F1,,,,,,ali stvarno je imao bisera i sada pred kraj ove sezone FIA totalno radi za njega oke jednom su ga poslali da starta iz boksa sa je stao nasred staze,,,,,,,, nije da mi je drago sto mu se motor razletio sada ali nije mi previse ni zao,,,,,,, da moze on voziti nepogrjesivo i sve ali to sto je najbolji vozac u F1 trenutno (a vjerojatno i jos dosta nakon sto de ce biti) ne mjenja cinjenicu da se u Ferrariju koristio svim mogucim prljavim trikovima koji postoje i da ga sada jos i FIA podupire,,,,,
Vidi, prljavih trikova ima kod svih, samo kao što ti i drugi ovdje radite, niti novinari ne gledaju previše ostale ekipe. Svima je u centru pozornosti Ferrari sa svojim sranjima. Gledajte malo šta drugi rade, ne samo Ferrari. Uostalom, ne sjećam se koja je utrka bila, ali je Alonso napravio neko sranje za koje nisam mogao vjerovat da nije kažnjen. Da je to bio neki vozač iz neke druge ekipe bio bi sigurno kažnjen. Molio bih lijepo da prije nego što svi zajedno pogledate malo bolje i druge ekipe više ne pišete ovakve gluposti.

Citiraj:
Zvjerko,,,, ima ona neka pizdarija neki dio airodimanike sa je FIA izbacila koristili su to i jos neki drugi bolidi ali nije im bilo toliko bitno kao Renaultu
Za ovo ti je cassper napisao, ja u to nisam upućen. Ali bih dodao nešto, koliko godina se FIA trudila oslabiti Ferrari, to nitko od vas ne spominje. Nego jadan Renault je nešto koristio, sad su ovi to ukunili, mora da je zato da Ferrari osvoji naslov. Molim lijepo, razmišljajte malo objektivno.

Citiraj:
u Brazilu tko god da pobjedi nije bitno sigurno se bude samo o Schumiju pricalo
Vjerujem da će Schumi dat sve od sebe da pobijedi, ali sumnjam da će osvojiti naslov jer previše toga bi se moralo pogoditi a s obzirom da Alonsovu sreću (Renaultovu kvalitetu) bolida, vjerojatnost je iznimno mala.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 08.10.2006., 15:58   #518
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Gle-ja navijam za Ferrari.
I Shumija.

Ali ono kaj sam htio reći je to da mi nije na kraj pameti idealizirati Shumija kao vozača zato jer je stari, bezobrazni pes
I iskoristiti će i ono kaj se smije i ono kaj se ne smije.
Svi mi znamo tko je on.
Meni je ok. i navijam za njega-nekom nije.

Ali olajavati samo njega a druge buci-buci nije u redu.

Pogotovo mi idu na neku stvar spike kako on uopće nije neki vozač nego...bla-bla...

Mislim-svi mi navijamo za nekog i imamo svog ljubimca, ali je ova kenja po Shumiju stvarno otišla malo predaleko...
I ja sam Šumaherovac,stalno se kenja po njemu, "kriv" za sve moguće i nemoguće. Al čovjek nakon 16 godina F1 bolida još uvijek je među top 2 vozača, prestrašno: goood :
Freek je offline  
Staro 08.10.2006., 17:25   #519
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Citiraj:
Bio zuti tisak ili ne,kojeg porijekla je,neznam,mozda sam i pogrijesio sta sam to postao a nisam napravio analizu toka informacija.Izgleda da je britanski tisak uspjesno zarobio jos jedan nesvjesni um.Znam samo jedno:sad vidis kako je kad rikne motor nekome tko je najbrzi na stazi.Kolega,da imalo citas sta se pise,znao bi da govorim o Kimiju.Nadam se da ces sada napokon to shvatiti i ne pitati me vise za kog sam.Mozes fino otvoriti novi thread kojeg mozes nasloviti sa recimo:Koliko dugo Kimi nije oprao donje rublje!? i samozadovoljno ga popunjavati,imas moju punu podrsku...
Sta se tice Shumija,jedan od velikih vozaca i zao mi je sta ga nisam uspio uzivo vidjeti na stazi,nadam se da Kimija hocu.
Poz!
A sta rec frende osim steta sta je zarobio i tvoj nesvjesni um,nis ja nevidim kako je to kad rikne motor nekome jer o tome ni nepricamo,jer znam ja dobro o kome ti govoris zato je i naslovljena na tebe u vezi onoga clanka,ako se neko samozadovoljno popunjava to se ti repriziras,a to je vec postalo priprosto,pogotovo to oko samozadovoljavanja,tako da bolje citaj text ubuduce,jer se sastojao od dva dijela,jos bih htio nadodati pa ja nisam ko neki da otvaraju postove i threadove samo da se ispljuje schumacher jer na takvu razinu nisam i nikad necu past jer to je dno dna poput ovoga kujundzica,a pogotovo veseliti se kad se neko uspije plasirati ispred schumija ma kako god se on zvao,e to stvarno znaci biti isfrustriran velicinom MS bez obzira jeli to ispred njega tvoj vozac ili neki drugi,ovo se odnosi na opcenitu situaciju pa nemoj opet krivi skuziti text da je namijenjen samo tebi,nadalje mislim da je to i dno dna sto se tice navijanja a pogotovo kad se pise o istim tezama a 90 % ljudi ih nije ni vidilo nego je culo o nekoga i onda mislim da to spada pod samozadovoljavanje s popunjavanjem,zasad poz!

A kad vec stavljas clanke pogledaj i iznesi mi usput clanke o ROSSIJU,covjeku koji je kralj u svojoj klasi kao sto je i schumi u formuli,pa ce ti biti sve jasnije sto sam napisao,mozda ti i oslobodim um napokon...

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 08.10.2006. u 17:51.
cassper je offline  
Staro 08.10.2006., 18:04   #520
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Bilo bi dobro za tebe da tu i tamo u svoj post stavis interpunkcijski znak koji se zove tocka,jerbo ova tvoja struja svijesti sta je pokusavas formulirati nema nikakovog smisla.
Bjez od Rossija jerbo mu tu nije mjesto...
Oglas

Oglas
Staro 08.10.2006., 18:12   #521
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Citiraj:
Bilo bi dobro za tebe da tu i tamo u svoj post stavis interpunkcijski znak koji se zove tocka,jerbo ova tvoja struja svijesti sta je pokusavas formulirati nema nikakovog smisla.
Bjez od Rossija jerbo mu tu nije mjesto...
gle i tebi je interpunkcija slaba tak da svejedno kuzim tvoju struju svijesti koju sam uspio cak i preformulirat,a ipak je tvoj um nesvjesan kako i sam kazes

ali rossija sam spomenuo namjerno jer covjek dominira u kraljevskoj klasi,samo mala usporedba kako se mediji odnose prema najboljima....
Staro 08.10.2006., 18:26   #522
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

A da malo slucajno namjerno spomenes i Loeba,pa da popricamo i o tome dal ga rame jako boli,ne pratim bas,pa da mi kazes kako je on,kako je!?...free me...
Staro 08.10.2006., 19:43   #523
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Svaka čast Renaultu, ali za Alonsa ćemo vidjeti kakav je zapravo vozač kad uđe u bolid koji trenutno nije ni do koljena ovom kojeg sad vozi. Neću se nimalo iznenaditi ako završi kao Jacques Villeneuve. Dok je bio u dobrom bolidu je bio dobar i sve, čim je otišao u lošiji, nema ga nigdje. A podsjetimo se kakav je Ferrari bio kad je Schumi tek došao. Ako se Alonso ipak dokaže, ja mu skidam kapu, onda ću reći da osim dobrog bolida ima i jako dobro znanje vožnje.

Vidi, prljavih trikova ima kod svih, samo kao što ti i drugi ovdje radite, niti novinari ne gledaju previše ostale ekipe. Svima je u centru pozornosti Ferrari sa svojim sranjima. Gledajte malo šta drugi rade, ne samo Ferrari. Uostalom, ne sjećam se koja je utrka bila, ali je Alonso napravio neko sranje za koje nisam mogao vjerovat da nije kažnjen. Da je to bio neki vozač iz neke druge ekipe bio bi sigurno kažnjen. Molio bih lijepo da prije nego što svi zajedno pogledate malo bolje i druge ekipe više ne pišete ovakve gluposti.

Za ovo ti je cassper napisao, ja u to nisam upućen. Ali bih dodao nešto, koliko godina se FIA trudila oslabiti Ferrari, to nitko od vas ne spominje. Nego jadan Renault je nešto koristio, sad su ovi to ukunili, mora da je zato da Ferrari osvoji naslov. Molim lijepo, razmišljajte malo objektivno.

Vjerujem da će Schumi dat sve od sebe da pobijedi, ali sumnjam da će osvojiti naslov jer previše toga bi se moralo pogoditi a s obzirom da Alonsovu sreću (Renaultovu kvalitetu) bolida, vjerojatnost je iznimno mala.

e pa prosle sezone Mclaren je imao konkurentan bolid cak i jaci od Renaulta samo su bili nekvalitetni,,,, snage nije nedostajalo ali izdrljivosti je,,,,,

da naravno da svi koriste razno razne trikove ali nitko toliko kao Ferrari,,,,,

i taj dio airodinamike nije samo Renault imao imali su i ostali ukljucujuci Ferrari ali na njihovim bolidima to bas i nije bilo toliko bitno kao Renaultu,,,,

i sto drugo da se zakljuci odjednom pred kraj sezone kad se Schumi priblizio Alonsu sad su bas nasli FIA glavonje takve mutave odluke donositi,,,,, gdje su bili prije sezonu i po,,,,, ne bas sada pred sam kraj,,,,,, to nema smisla,,,,

a ovo kakav je Alonso vozac,,,,,, e pa to je jako dobro dokazao kad je ne jednom drzao Schumia iza leda vise od 10krugova,,,,,, prosle sezone je bio u boljem bolidu ali ove Ferrari je bio totalno dominantan no opet ga je Alonso drzao iza sebe,,,,

i uspordba prije i sada nie oke jer sada PREVISE toga ovisi o bolidu a ne vozacu,,,,, sad ako imas mrvicu slabiji bolid i 10x boljeg vozaca nemozes nista napraviti ako 10x losiji vozac fino vozi ispred tebe mrvicu jaci bolid,,,,,,,

inace nakon ove sezone totalno prestajem pratiti F1 samo zato sa Schumi odlazi,,,,, i nista vise ne ostaje kako treba ondje,,, aktualni svjetski prvak ide u kantu od bolida Finac vozi za Ferrari,,,,,,,, FIA i njihove mutave odluke,,,,,

ma sve bljutavo nema smisla vise to pratiti sada je stvarno i vise nego CIRKUS
speedy-3 je offline  
Staro 08.10.2006., 20:09   #524
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
ma sve bljutavo nema smisla vise to pratiti sada je stvarno i vise nego CIRKUS
Slično bi se moglo reći i za ovu temu.
Zadnjih nekolko stranica je svađa-prepirka-on je bolji-kaj ti znaš-ja sam gledal/bil...i tak u začarani krug. Još kad sam pročital ovu temu, prešla me volja i za postanje na ovoj temi, a bome i za F1. Nema šanse da neko nekaj napiše, a da se njegov post/mišljenje ne razvleče, na bar 3-5 stranica omalovažavanja i ostalih popratnih efekata. Glavni akteri...sve sami stručnjaci, uvijek spremni, naoružani godinama praćenja F1, GB i GB-ima snimljenih utrka, odrasli s HRT-ovim najboljim sportskim komentarorom i najvećim poznavateljom F1 općenito...gosponom Blažićkom osobno. Žalosno je to...

Ako se je ko našel uvrijeđen mojim postom, nek isti prijavi moderatoru, organizirano (s istomišljenicima) podijeli nekolko reputacijskih negativnih bodova na moj račun...i svi sretni i zadovoljni.
McG je offline  
Staro 08.10.2006., 20:35   #525
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Evo McG od mene si dobio + na reputaciji jer se apsolutno slažem s tobom....
Pratim F1 već 12g i zaista znam mnogo, Schumija obožavam ali isto tako nemam ništa protiv njegovih glavnih konkurenata tijekom sezone (osim možda J.V.- on ga je previše blatio)... najbolji period F1 mi je bio dvoboj Schumacher-Hakinnen... Ali njih dvoje su bili i veliki prijatelji izvan staz a veliki neprijatelji na stazi i tu je bila veličina njihova dvoboja.... Možda Alonso bude drugi Schumacher jer kad je jak (kao što je bio Benetton 94,95) i odlazi u slabiju momčad (kao što je Schumacher otišao u Ferrari 96) moguće je da izgradi tu momčad kao što je Schumacher izgradio Ferrari.... No vidjeti ćemo...

Ja se iskreno veselim sljedečoj sezoni jer smatram da će to bit jedna od najzadnimljivijih i raznovrsnijia sezona u zadnjih 15g....
Foxman je offline  
Staro 08.10.2006., 21:12   #526
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Mass DAMPER se zove Renaultova inovacija a koristena je zbog ublazivanja vibracija (poskakivanja) prednjeg dijela bolida prilikom prelaska preko pasica (sikana ponajvise).
U pravilima stoji da su zabranjeni pokretni aerodinamicki dijelovi. A ovo sto su oni imali je u nosu bolida,pa tu pravila ne stoje potpuno jasno.
Sjetimo se da je Ferrari imao krilca koja su se savijala,ali su to morali ukinuti.
A ovo zbog motora je iskljucivo njihova greska jer su ocito u stisci za cim vecim povecanjem snage motora ,jer se sljedecih dvije godine motori nece smjeti doradivati,tj.bit ce smrznuta pravila sto se motora tice.
Zato se i dogodio kvar na Massinom bolidu pa su ga uoci kvalifikacija mjenjali,a bili su izmedu ostalog zabrinuti i zbog Schumacherovog. Napomena uz to da je Shangai bio relativno blag prema trosenju i opterecenju motora zbog kisnih uvjeta,sto znaci da se na danasnjoj utrci Alonso smio voziti,prema rijecima iz Renaulta na 120% thrusta,jer su si to mogli priustiti zbog prijasnje utrke. Dok Schumacherov to nije ocito mogao podnijeti. A i sami u Ferrariu ne znaju jos sto je uzrok kvarovima.
Prema tome, nemojmo molim vas lijepo "o SRECI jednog ili drugog". Bilo je preocito,pgotovo u drugoj polovini sezone da je FIA(T): evil :bila na Ferrarijevoj strani onim gadostima iz Monze, zabranjivanjem mass dampera itd. Imao je pehove i Alonso i svi drugi. I Kimmi,eto. Samo znam da ce Alonso popusit u McLarenu,jer ipak ,zapamtite, bolid je najbitniji za uspjeh,a tek ono malo postotaka vozac. (primjer ALO-FIS)

Power by RENAULT.

peroW1 je offline  
Staro 08.10.2006., 22:12   #527
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Slično bi se moglo reći i za ovu temu.
Zadnjih nekolko stranica je svađa-prepirka-on je bolji-kaj ti znaš-ja sam gledal/bil...i tak u začarani krug. Još kad sam pročital ovu temu, prešla me volja i za postanje na ovoj temi, a bome i za F1. Nema šanse da neko nekaj napiše, a da se njegov post/mišljenje ne razvleče, na bar 3-5 stranica omalovažavanja i ostalih popratnih efekata. Glavni akteri...sve sami stručnjaci, uvijek spremni, naoružani godinama praćenja F1, GB i GB-ima snimljenih utrka, odrasli s HRT-ovim najboljim sportskim komentarorom i najvećim poznavateljom F1 općenito...gosponom Blažićkom osobno. Žalosno je to...

Ako se je ko našel uvrijeđen mojim postom, nek isti prijavi moderatoru, organizirano (s istomišljenicima) podijeli nekolko reputacijskih negativnih bodova na moj račun...i svi sretni i zadovoljni.
Također rep i od mene, stvrano počneš nekakvu diskusiju kao moja tema za Schumia, eto ekipa uljeće....di je on velik, on je jadna, najbolji bolid....kada ih pitaš, pa dobro dajte jednog vrhunskog vozaća za kojeg vi mislite da je sušta suprotnost nitko se više nejvalja.

Ljudi to je F1, kuhinja prava, vrti se lova, koristi se i najmanja mogućnost za pobjedom. Dao bih desnu ruku da vidim nekog od vas poštenjačina kako bi samo tako nekoga pustili u zadnjoj utrci sezone gdje se odlučuje za naslov...je da bi, sigurno, zabio bih se u njega bez imalo beda, neka se on zabije u mene ako može...: DualWiel
Staro 08.10.2006., 22:22   #528
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ko ce se kladiti na ovakav rasplet u sledecoj (poslednjoj) trci?

U prvom startnom redu Michael i Alonso
Massa drugi startni red
U prvih 10-ak krugova Massa se "slucajno" natakne na Alonsa
Michael zavrsi trku kao prvi

Nebi se bas puno iznenadio kad bi se ovako nesto desilo.

Ali kako god bude Michael ostaje moj najdrazi vozac.
Staro 09.10.2006., 07:26   #529
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ako bi se Sch (ili Massa) jos i sada usudio napraviti nesto takvo,onda idem osobno u Brazil s rocketlauncherom i flak-canonom.
Nek bude fairplay i gotovo.

peroW1 je offline  
Staro 09.10.2006., 10:14   #530
Jelc
Super Moderators

Malo upozorenje-suzdržite se vrijeđanja sugovornika.
Spike o državi-možete slobodno na nekom drugom forumu.
Takve stvari brišem odmah.

Jelc je offline  
Staro 09.10.2006., 11:07   #531
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
U Brazil MS ide po pobjedu da se barem na taj nacin oprosti od F1. Sam Ferrari vjerojatno cilja na titulu konstruktora tako da ce se i od Masse ocekivat neke stvari. Ako kojim slucajem dodje do dvoboja izmedju Masse i Alonsa mislim da nece biti popusta s strane Ferraria tj. obojica u grabi je nista neobicno uz pokrice da im trebaju bodovi za konstrukcijski naslov!
Staro 09.10.2006., 13:00   #532
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
obojica u grabi je vrlo neobicno.....ne sjećam se da je 2003 netko pokušao eliminirati MS-a, iako se skoro eliminirao sam
glista je offline  
Staro 21.10.2006., 20:05   #533
nicko
Guest

I jos jedan u nizu pehova za Schumija....ode mjenjac...nazalost...a sve je izgledalo tako dobro...
Ah...ako nista drugo, bar bi Massa mogao pobijediti...
nicko je offline  
Staro 21.10.2006., 20:34   #534
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
svašta bi se moglo desit.....
Problem je offline  
Staro 21.10.2006., 20:47   #535
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp

Mortal's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A nema kazne za njega tipa 10 mjesta unzad ako ga zamjeni.

Nisam gledao kvalifikacije na hrvatskom pa ne znam što su naši mili komentatori rekli za to.

Ryzen 7 2700X
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
2x 8gb Crucial
B450 Aurus Elite
Segate 500GB Server edition
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
GTX 1060
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad

1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0

i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70

Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m

Mortal je offline  
Staro 21.10.2006., 21:01   #536
nicko
Guest

Citiraj:
Autor Mortal Pregled postova
A nema kazne za njega tipa 10 mjesta unzad ako ga zamjeni.
Tako je...samo se u motor ne smije dirati...

Citiraj:
Autor Mortal Pregled postova
Nisam gledao kvalifikacije na hrvatskom pa ne znam što su naši mili komentatori rekli za to.
Dobar potez!! : goood :
nicko je offline  
Staro 21.10.2006., 21:20   #537
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
I jos jedan u nizu pehova za Schumija....ode mjenjac...nazalost...a sve je izgledalo tako dobro...
Ah...ako nista drugo, bar bi Massa mogao pobijediti...
da jadnicak....njega su bas pratili pehovi kroz karijeru.....
glista je offline  
Staro 21.10.2006., 21:25   #538
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
žao mi je schumija...da je barem samo to mjenač pa neće ići na zadnju poziciju....

btw. nuikad nisam volio scumija ali sad mi ga je žao...neznam zašto: stoopid
Kimi je offline  
Staro 21.10.2006., 21:28   #539
nicko
Guest

Citiraj:
Autor glista Pregled postova
da jadnicak....njega su bas pratili pehovi kroz karijeru.....
Ajde bar da se jednu utrku ne prepucavamo, nego komentiramo samu utrku...
nicko je offline  
Staro 21.10.2006., 21:47   #540
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Ajde bar da se jednu utrku ne prepucavamo, nego komentiramo samu utrku...
pa uvijek komentiramo utrku(e) i prepucavamo se, pa kaj nema u tome ništa loše.....al činjenica je da mu se u proteklih 6 godina kvar dogodio tek dva puta.....loš tajming.... štaš
glista je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno