|
![]() |
#5191 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo da i ja zahvalim domacinima na ljubaznom prijemu, pohvalim dobru hranu i atmosferu i nadam se da se vidimo ponovno na sljedecim zderonjama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5192 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Mi tu, wonts tu tenk ju for jor hospitaliti... ako ima šoleta, vidimo se i drugi put ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5195 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Znači 20.5 se opet vidimo ![]() što se tiče plačanja ceha nije u redu da jelc sam plaća nečiji nemar i neozbiljnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5196 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je žal kaj epox nije došel ![]() A bilo je jebeno jučer, al ovo sa cehom je fakt ono razočaranje velko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5197 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da ovo sa cehom nije bilo u redu... sljedeci put starom nebumo dali da jede dok ne naplati svu cugu... da vidimo ko ce ga odbit gladnog kad pita ..."cuj decec si platil"... uglavnom do sljedeceg puta bilo mi je drago!: CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#5198 | ||
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5199 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5200 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Tužno je da se na Žderonjama povede pitanje novca. To je mjesto bilo i ostalo rezervirano za Paskea kao službenog prigorskog židofa. Glavno da smo se dobro upoznali, zabavili i ispričali do sita. Svaki puta nas je sve više i više. I stvarno smo postali kao Borg, ali na dobrovoljnoj osnovi. Tko može odoljeti glavnoj temi Žderonja? Čak je i MM morao vizualizirati Žderonje u svojoj glavi da bi preživio to. Postoji još jedan bed koji se ne tiče novca. Naime ja sam MORAO piti STELLU jer su se neki pravili eventualni po pitanju Budwaissera. I još se jednom ispostavilo da su ove forumske pive vrlo virtualne i da trebam primjenjivati metodu MM-a da ni ih dobio. Sada štrajkam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5202 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() @buljo budemo ga skupa, bez brige ![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 22.04.2006. u 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5203 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
A bilo je dobro,ekipa luda,sljedci put mozda jos jednog bakranina dofuram ![]() Sprehe o taktikama na CoD-u i ogameu,tek sad vidim koliko su ljudi ovisni ![]() Jedino bi bilo bolje da se Fishu smanje porcije hrane,jer koliko je on maznjavao po tudim pijatima nije normalno,misio sam da ce se Buljo onesvjestit kad mu je ovaj zadnje komade hrane maznuo pred nosom,hehe Racunajte me i drugi put ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5204 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5206 |
Ex-Gastarbajter
|
hehe, ja sam danas bio na roštilju, kod bratića. Marka. ![]() imali čevape, gljive, ražnjiće, piletine, janjetine, uglavnom PUNO ukusne hrane... evo dva dana zaredom se hranim ko čoek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5207 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5208 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
E stvarno, Igora ima pun ****. Šteta što sam morao na posao nazad, nisam ni bio raspoložen za zabavu a pogotovo za pivu. Morao sam ostati čiste glave ![]() Sve u svemu, Rijeka se iskazala do jaja - to se zove ulazak u Žderonje na velika vrata. Samo što sam ja očekivao krupnije mrcine - kad ono njih petorica i svaki ko ja. Nas 6 i jedan pošten Žderonja: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5210 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ali nemoj misliti da malo jedemo - samo smo ostali zakinuti zbog pravih zhderonja, koji su ipak brzopotezni. ![]() ![]() slijedechi puta znamo. ![]()
![]() |
![]() |
#5211 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5212 |
Ex-Gastarbajter
|
drugi put bumo drukčije, sada smo bili fini, ipak smo gosti jelte... nema više, peljemo svo oružje, i nema hrane čak ni za fisha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5214 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ovaj puta smo ostali praznih tanjura, ali slijedechi puta nosim 4 viljushke od doma, jednu da bodem iz fish-evog tranjura, drugu iz buljinog (kakva je ovo rijech?). a sa druge dvije chu grabiti iz pladnja, ako je naravno josh shto ostalo. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5215 |
Super Moderators
|
Danas juhica, svinjska lopatica+mladi krumpač (ili mlinci, još si gruntam) i salata od friškog crvenog zelja. Obožavam tu salatu: nuts : Pivica se hladi (bok Rak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Danas za ručak klasika. Paradajz uhica. Pohani picekovi batci i zabatci u kombinaciji sa krilcima za oglabanje i zajebanc... Rizi-bizi i matovilec na salatu.
![]() |
![]() |
#5217 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja imam danas pravi obed. Goveđa juhica, i njoki u gulašu, poslije neki fini desert... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5218 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Hvala kolegi AMD-jcu na pomoči.: cheers2 Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5219 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bijelo meso, piletina. Na tanke šnite narezat i u tavu u kojoj je otopljen putar na vatri. 5 minuta na svakoj strani, na laganoj vatri. Pri kraju staviti malo Vegete, al ne da se preprži (pocrni). Zgasiti vatru i politi sa vrhnjem za kuhanje. sve u jednu homogeniziranu smjesu (nema onog vrhnje se drži sebe, a putar sebe), znači fino promiješati. Uz to skuhati tjesteninu na normalan način, dodati malo ulja na kraju kad se ižmiče iz vode, i na tanjuru gore staviti puno soca koji je ostao od mesa. NJAM. + Salata. Nakon toga kava i novine ![]() P.S. Ljepo kaj ste se zabavili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5220 |
Super Moderators
|
Ova sljikica mi se nekak najviše sviđa ![]() http://img188.imageshack.us/img188/2...orite047ff.jpg Nema roštilja bez vratine.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|