|
![]() |
#482 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Našo sam prekrasni TJ11 build pa pasite malo okice. Pažnja jako puno slika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
stavili diskove ispod,i ploča može van,hm ja se bi ovaj gledo, samo gledo 1200 je respektabilna cjena. http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=SST-RV02B-W |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A šta je tebi lijepo? Ja znam da je ljepota u oku gledatelja i zato meni ovo tvoje izgleda jadno. Meni se sviđa Corsair Graphite 600T, a usput je i vrlo kvalitetno. O Corsairu Obsidianu 700/800D neću ni pričati.
![]() |
#489 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
preporuka kucista u koji stane radijator 2x120 ? poprilicno sam se potrudio u trazenju ali sve sta sam naletio su bila kucista velikih dimenzija ..trazim nesto slicno lian li armorsuitu.. znaci takvih dimenzija,a da se vodeno moze sloziti kako bog zapovjeda.. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
GZ-X2 nije neš šta se tiće performansi, ali ono plavo svjetlo izgleda odlično (fotke na netu mu ne čine pravdu), i još kad HDD počne čitat pa to crveno - plavo izgleda prilično fora. Često buljim u to dok se winsi bootaju ![]() Obsidian mi je npr. jako lijepo obrađen, ali mi je pre minimalistički. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
zanimljivo kuciste,sad sam bas naletio na 690 II LITE.. jos ima i pleksi sa strane i jeftiniji je .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
|
zanimljivo kućište 500 kn jeftinije od advanceda light,u čemu je razlika??2x240 mm super di ću nać 240 mm ventove na ebayu najviše 200 mm,moram netko imat?? http://www.xoxide.com/250mm-case-fans.html zanimljivo,samo 220 250 360 nema 240. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
T}{OR je mislio na dva komada hladnjaka dimenzija 120x240 mm (jedan gore, jedan dole), a na svaki od njih idu dva 120 mm ventilatora. Isto to piše u opisu kučišta: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#499 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Cooler Master Announces CM Storm Enforcer Gaming Case
![]() |
#503 | |
Premium
|
Citiraj:
kako je to onda coolermaster zamislio ugradnju 240 mm u kućište širine 214 mm??greška?? greška reko je 120x 240 mm radiator ne fan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel znate gdje se može nabaviti Silverstone RV-02 kućište ili barem kolika je cijena bila u HR dok se još moglo kupit? Nabava.net ne daje rezultate, pretraživao sam malo ovak al nitko nema to kućište u ponudi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne daje rezultate? http://www.nabava.net/trazilica.php?...+raven&x=0&y=0 Šalji mail u MagazinRS ako ga želiš naručiti, takvu info sam ja dobio od zastupnika.
![]() |
#508 |
Premium
|
Od ovih 7 rezultata, 4 je za RV-01, ostala 3 doista jesu za RV-02, al je kućište nedostupn. Te rezultate sam i ja dobio-al to je u globalu niš koristi, zato sam napisao da nabava nije niš pomogla. Ustvari je. okvirna cijena. E , htio sam pitati jel moguće od glavnog uvoznika naručit ,al prduhitrio si me s odgovorom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma moguće je naručiti ravno od glavnog uvoznika, ali nemaju maloprodaju, tako da moraš preko nekog od njihovih partnera da bi ga mogao preuzeti. Meni su rekli da se obratim u navedenu trgovinu. Imaš još i opciju narudđbe preko casekinga u Sloveniju pa se dalje snalazi kako znaš.
![]() |
#510 |
Premium
|
Do daljnjeg RV-02 kućište nije moguće nabavir u HR, nema niti jedna trgovina, niti glavni zastupnik Asbis, pih!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|