|
![]() |
#5042 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
jel to radi bike-a? ja skinem otprilike 1kg tjedno, al nikak da skinem tam di ima najvise oko trbuha ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5043 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Još malo pa s nama na Sljeme ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5044 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
gubim i ja u struku, ali to ide malo manje jer ima dana kada se prezderem kobasice/kulena/sunke + slatkoga poslje 10 navecer al se moze skinut poprilican broj cm, sam se mora paziti kaj se i kada jede |
![]() |
![]() |
![]() |
#5045 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@destroyer - zasad vozim na sintered. rade one dobro niz sljeme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5048 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Aj nadji neki bike koji ima toru, a da je do 5500kn mislim da neka kategorija po kojoj idu RS vilje ide od dart>tora>recon>sid>reba to je sve samo za XC, za AM/FR/DH ide malo drugacije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5049 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Trek 6300 - 5400 GF Piranha - 5000 Kona Caldera 2009 - 4900 Ili novi Cinder Cone - 5000 Razlika je u kocnicama (Avid Juicy3/Alivio/Deore) i sitnim pizdarijama, po cemu je Caldera neki bestbuy (a i ulazi u kresin budzet), koliko mi se cini. + (ili bolje receno -) uz Toru ih jos povezuje i (makar se Trek moze naci u plavoj i crnoj boji dok Cinder Cone ide i kao crveno-bijeli) odvratni paint job ![]() Zadnje izmijenjeno od: dUG1. 24.06.2010. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5050 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
bio na glavici maloprije. standard cesta gore- sumski put do doma i dolje veternica. dojmovi... hmmmm.... u picku, ili cu snimati svaku svoju voznju ili netko mora ici samnom. kad god idem sam uvijek imam šokove... naletim na starce koji se fukaraju, reko ajde... treba im. pripremim se i krecem kroz sumu, juriss ! kad ono... srna ispred mene 5m pretrcava stazu. smrznuo sam se. 20 god sam tu na tom brdu i jos nisam vidio srnu. bas mi je sad morala izletit... reko, ko ga jebe, kasnije ce biti bolje. ali... NECE ! supust prema veternici klasika, grbav, brz- spor... sjeban... bum... iza 2 zavoja sruseno drvo, palo preko staze. ma, ko ga sisa, puca me idem dalje. da, do prvog zavoja iza veternice opet sruseno drvo preko staze, ali ovaj put palo preko naponskih zica. zice do poda. kasnije dolje kameniti dio je isto izrovan jer su ocito poceli sa ciscenjem i izvlacenjem drveca. sve u svemu... bajk ociscen, i spreman za daljnju rokacinu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5053 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
dotrscina, spreman ![]() 17:30 trg, 17:45 maximir? Zadnje izmijenjeno od: hash. 24.06.2010. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5054 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() A to je relativno, sid je lakši od rebe podosta (200g) i kao takav je izbor za weightweenie (WWovce). Kruna joj je od karbona navodno a cijenom je podosta iznad rebe... Reba je čvršća i ima više hoda. Ljudi koji su nakon rebe kupili sida nisu bili raspoloženi za intervjue ![]()
![]() |
![]() |
#5055 |
sto da napisem ?!
|
kotrljao sam se tek toliko da drzim ravnotezu i da ne proklizujem. e, da ! kaciga fino radi ! tocno se osjeti kako baca zrak na nos i usta. vruce je pod njom dok se stoji, ali za vrijeme spusta je super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5057 | |
Moderator
|
Citiraj:
A mislim da je i Reba dobila karbonski stirer ![]() Na kraju krajeva, kvalitetnu vilicu čini kvalitetan damping sistem, pa tako kod RS-a imaš bez dampinga (samo Dart1) -> Turnkey -> Motion Control (običan, Blackbox i XX) -> Mission Control (običan, IS i DH). Od Motion controla pa na dalje su dobri dampinzi jer imaju i high speed i low speed kompresiju, a Blackbox dodaje još i high speed rebound. Dual Air - Solo Air je mala razlika (na kraju krajeva, jedan vrhunski RS Lyrik ima Solo Air kao i Totem ![]() Sutra onda neko Sljeme popodne ? 17h ?
![]() |
![]() |
#5058 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5060 |
Ex-Gastarbajter
|
je, vidimo se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5061 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Odvozili tri puta Dotrščinu (Nik 4) svaki put drugačiju rutu. dobro sam umoran sad, isplatilo se ![]() http://www.openstreetmap.org/?lat=44...layers=00B0FTF tu imaju sve staze koje smo prošli ![]() Edit: u stvari nema ali je dobra karta Zadnje izmijenjeno od: murina. 24.06.2010. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5063 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
sljeme
ja bi sutra na sljeme u 17:00 ak mi frend ne javi večeras da idemo na more ujutro.. al ne znam kolko ste vi profi, tj dal ću vas moć pratit.. ja sam bio par puta ovo proljeće - trebalo mi je sigurno dva sata ako ne i više do tornja na sljemenu od trešnjevke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5064 |
Avocado
|
![]() |
#5065 |
Ex-Gastarbajter
|
sutra cete ipak morat malo vise pedalirat malo manje pricat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5068 |
Ex-Gastarbajter
|
molio bih sve danas da ne kasne na dogovorena mjesta, i da se discipliniraju prilikom uspona. posto je start kasno. racunam da su najkasnije do 7:30 svi na vrh sljemena ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5070 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Kud si se ti mislio spuštati ?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|