|
![]() |
#4922 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4923 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
LOL, prosjek Lojsteka je nekih ~10% valjda. Prođeš nekih 600m nadmorske visine u 6.5km ![]() Samo čekam bolje vrijeme, jer ovo vani je koma. Iako, mogli bi jednom neku dulju turu obavit. Uspon od Bidrovca, a spust bilo koji. To je nekih 25km uspona do vrha brijem ![]()
![]() |
#4925 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni su sad ispiti, ali ne znaci da ne bi mogao nesto odvozit mozda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4926 |
Avocado
|
Pa nije da si jedini s faksom ![]() @murina: trenutna vilica je marzzochi bomber mz race i tvoja je za cijenu koju odrede kolege. Naravno, naglasak ide da se moraju koristiti duži šarafi za mount diskova, al ak je mene masu izdržalo na 180 diskovima, onda mora i tebe ![]()
![]() |
#4928 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#4930 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav svima, ima li netko možda iskustva s ovim jeftilin svjetlima sa ebaya? http://cgi.ebay.com/Waterproof-LED-B...#ht_4869wt_804 Cilj je samo dobiti "signalizaciju" da me auti ne pokupe kad je mračnije. ![]() Lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4931 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
auti će te pokupiti sveejedno ako ideš po cesti a imaš ovo...za po gradu je ok ![]() a po maksimiru (onuda gdje sam ja išao) ti ova svjetla baš i neće pomoći previše...odnosno možeš s time po šumi ako znaš put i ako ideš malo sporije...jbga ovo su ti ledice...tebi bi trebali ona dinamo čudesa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4934 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
http://img651.imageshack.us/img651/4129/trekq.jpg 18.5" FuelEX8 je u garazi ![]() Na blef sam kupio VP 59 pedale (v. sliku pazljivije), odlicno se uklapaju na bajk, i jednostavno je iz novcarke - samo tako, izletjelo 360kn (po netu citam da su 85$)...inace ih ima u gro boja (ali ne u ducanu), moje su crne, naravski: http://urbanvelo.org/vp-59-pedals/ http://bikereviews.com/2010/04/bebop-vp59-pedals/ Taman kad sam dosao do ducana kisa se malo primirila, a i da nije, nista me ne bi sprijecilo da napravim par krugova po kvartu...i tako, nakon sto sam se malo provozao nije bilo dileme koju velicinu uzeti. Definitivno je to 18.5" actaul / 19.5" virtual. Fuel je 2kg laksi od Voltagea (vagano). Zadnje izmijenjeno od: Nik. 21.06.2010. u 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4935 |
Avocado
|
![]() |
#4939 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
i, kad bi skupio bi 1 000 000 puta razmislio dal da dam toliku kintu ili ne... ![]() ![]() trazim jos rukavice, pehist.. gdje god dodem nemaju XL-a ![]() ![]() kad dolazim prvo trazim sve XL, pa onda biram ako imaju ista ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4942 |
Avocado
|
Prognoza je za petak puno bolja neg za subotu. Mislim da je tad najbolje za sljeme. Pa Nik onda se zaleti sa tim čudom da probam, baš me zanima kak triput skuplji bajk daje feeling za osjećaj ![]() Tko je za?
![]() |
#4943 |
Premium
|
Ja sam i za Dotrscinu sutra i za Sljeme u petak...moram isprobati Fuela cim prije. Danas sam na svadbi pa sutra moram provjeriti kako je sklopljen bike i eventualno ga postelati (shockove sigurno), smontirati Sigmu i ako ne bude kisilo pravac Dotrscina...znaci 11h pa na dalje...otprilike. Nisam se ni ja tek tako odlucio na kupnju, i meni je to dosta para iako nisam studos. Kapnulo mi je nesto love sto nisam ocekivao pa sam trzio ove godine, inace je u planu bio novi bike za iducu sezonu. Nisam dao cash vec sam ispeglao amex na 12 rata a cash nek cuci na racunu. Stanje u drzavi i firmama je nepredvidivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4944 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja bi isao petak oko 4-5 popodne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4945 |
Moderator
|
Paše mislim i meni petak oko 5. Fuel je jako mekan bajk. Vozio sam 9tku i još par FS-a, ali relativno manjeg hoda i na Fuel-u imaš osjećaj kao da imaš beskonačno hoda iza. Odličan bajk, samo što su za ovu godinu skresali pogon, koji je prije bio SLX mislim.
![]() |
#4946 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@Nik, vidit ćemo još sutra vrijeme (trenutno je kaos) pa ako se uskladimo, možeš sitnice štelati i na terenu, ja nemam ništa protiv, dapače, dat ću ti i ruke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4947 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() EDIT: ja sam isto za bilo kada sam da ne pada kisa i puse ovaj prokleti vjetar EDIT2: Kakve vi ruksake imate? ja sam u potrazi za ruksakom sa hidro pakom i sada malo citam po netu i svi hvale Dakine Nomad kod nas je 600 kn ali ga trenutno nemaju i on ima hidro pak u sebi od 3L ili Deuter Bike 1 u intersportu je 300kn ali se hidro pak mora posebno kupiti i deuter od 3l dodje 200kn. Jel netko koristi te ruksake pa da znam odabrati, kolko mi se cini po slikama dakine ima fakat puno mjesta i vise mi se na slikama svidja nego deuter u zivo. evo i video od dakina - moze se i na kampiranje sa njime kolko ima pretinaca ![]() http://www.youtube.com/watch?v=lxK7FW5lTnM ovo je deuter http://www.youtube.com/watch?v=kTImc8u5yMY Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 21.06.2010. u 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4948 |
Premium
|
OK, sutra pratimo vrijeme i prognozu i ako bude moguce odemo na Dotrscinu. IMHO, ova vjetrometina rastjerat ce oblake i ako bude kise to ce padati u jutarnjim satima, sto ce vrijeme vise odmicati vjerojatno ce se i prognoza poboljsavati...iskreno se nadam da ce biti tako. Blato nece nista rastjerati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4949 |
sto da napisem ?!
|
obicni skolski ![]() ![]() ubacim unutra pola odojka ako treba ![]() ![]() ovaj dakine fora izgleda, samo mislim da ako jos stavi puni hidro pack, da bi to bila druga prica. + tezina. te torbice su mi jedino super zbog tih hidro packova, ali uz malo mozganja bi to i ovu torbu strpao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4950 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
stane 3l vode ![]() ne moras ga napunit skroz mislim da bum na njega pikiro ali ne znam di da ga nabavim kada ga kod nas nema, a zaboravio pitat kada ce doc |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|